Sievietes kas samierinās ar vīru sānsoļiem ir ļoti gudras vai tomēr muļķes bez pašcieņas?

Vai ir iespējams dzīvot kopā ar vīrieti kas laiž pa kreisi un pat neslēpj to?Un vēl justies pilnīgi apmierinātai ar tādām attiecībām,jo nekur nepazudīs un mājās atnāks un rēķinus apmaksās.Un vispār uz sānsoļiem skatīties kā uz nevainīgu izpriecu.Mol tāda tak tēviņa daba,nevar tak samierināties visu mūžu ar vienu caurumu.

edding  Nav ziepes, nenodils. Bet ja neprot noslēpt, protams lohs un ar lohu dzīvot ir kā ir.

leopardine  Piladzoga, tu saki, ka viņi nešķirsies un ar infarktiem nekritīšot, jo nestresojot un necīnoties, tik ik pa laikam apciemojot viens otru guļamistabā. ==== > tā nemēdz notikt, ikvienam ir savs ego un jābūt reāli trulam, lai partnera sānsoļi nesatrauktu. Sevišķi jau vīrietim to vajadzētu būt grūti pieņemt. A sievietes to pieņem ne aiz laba prāta, bet pārsvarā tāpēc, ka ir vnk atkarīgas no tā vīrieša un to zinot tas vīrietis arī tā izturās, jo zin ka šitā tāpat nekur neliksies un varbūt pat cer, ka pati aizies kkur un viņš būs brīvs. Man vienā pārpratumu randiņā arī precēts gadijās viņš rādija sievas foto telefonā,jo viņa piezvanīja viņam tā mūsu " randiņa" laikā, un tad stāstīja, ka viņa neesot pievilcīga gana un nerotaļājoties ar viņu tik zāģējot šo un teica, ka viņš pat gribētu lai sieva uzzin par viņa sānsoļiem, jo tad būtu iemesls parunāt par vina seksuālo neapmierinātību, bija jau jūtams cik kāru aci viņš uz mani skatijās un bija jau novērtējis, ka varētu arī škirties un mani vietā precēt, a mājās ta sieva ar zīdainīti. Tik pretīgi tas bija, es taču pirms tā randiņa pat nenojautu, ka viņš precēts. Pateicu visu, ko domāju un aizgāju, bet viņam tas tik deva papildu sparu meklēties te, man ar vēl dažas reizes,rakstīja, sak, varbūt tomēr pārdomāju. Tā kā nemēdz būt tāda solidaritāte sānsoļu ziņā un viens noteikti ir cietējs pat ja neatzīstas.

ponytail_PA  Nu, kā - sievas domā, ka ir ļoti gudras, bet mīļākās - ka tās ir muļķes bez pašcieņas. Izņēmums, protams, ir gadījumi, kad sievas ar esošo kārtību tomēr nav apmierinātas, bet mīļākās, tieši pretēji - ir.

Arnolds  Skirsanas, ka atbilde, tam ka neapmierina attiecibas ir viena lieta. Pavisam cita ir, kas notiek kad pec skirsanas apjaus, ka nav vairs neviena. Protams var sakt dibinat jaunas attiecibas, bet ari tajas ir jacinas par otru. Ja ari tas zaude kautvai vnk del ta ka nesader. Tad iegust riktigu luzera sindromu. cilveks kurs neprot veidot attiecibas un beigas tapat naksies meklet kompromisus. Ja prot atrast esi kopa, ja ne vairo zaudetaju rindas. Ja skaidri zini ko velies, tad reti sanak palikt bez ta.

Postremo  saansolli nerodaas no zila gaisa. Taa vietaa , lai izrunaatos tomeer, kas un kaa....vienkaarssaak ir daudzaam nennemt pieree.Ir viiriessi , protams, kam no dabas ir taas nebeidzamaas veelmen laist pa kreisi, bet lielaakai dallai taa nav. Un tim paareejiem, ja reiz ir uzradusies miillaakaa , tad taa sieviete maajas nav gluuzzi bez vainas. Varam jau izlikties , ka taa nav, bet no taa iisteniiba ta nemainaas.

Edgars37  ...parasti ir izvele sansoli+nauda vai uzticiba+tuksa kabata, katra izvelas pec savam prioritatem, nosaukt kada varianta piekritejus/-as par gudriem vai bez pascienas nav nopietni, jo katram savs un katrs dzivo, ka vinam labak un pareizak skiet😉

trussardi  ..Atbilde uz Piladzogas repliku... negribi ,necinies...paliec ,kur esi.Pienem visu un neciksti. Protams ta ir ceriba ,bet mulka ceriba. Sedi pie katliem pie plits ar sauja iespiestiem serkociniem...atnaks laicigi,bus zupa.Neatnaks...aizdegsu sveciti,ceresu ,gaidisu. Tikai tie soli un to skaits ir ...neizdibinami. Dari kaut ko ari sava laba, lai kaut vienai kajai pamats butu , maini dzives ritmu ,ej strada...kas pirmais atnaks,tas ar zupu sildis. Un vel neviens virietis nav tapec miris...sieva nebaro! Protams,katrs kaut ko atradis...viens aiz laba prata,cits apstaklu spiests.Tu jau esi pretruna.. cinities noteikti vajag,jo Tu pirmkart cinies par sevi! Un katrs pa labi,pa kreisi,bet... kopigi ka labi kaimini audzinas savus bernus ,rekinus maksas...nestresos un infarktus nekers??? Ta ir ta sievietes logika? ...Dzivot ka ...ciganu tabora! Dzivot no rokas mute un gulta iekrist?...Ja es butu sieviete...nevienam nekad to nepiedotu. Nekad. Jo tads ...nav cienas verts! Punkts. ...

Liigucis  Maslova vajadzību teorijā dzimumtieksmes apmierināšana ir pie pamatvajadzībām, bet vajadzība pēc ģimenes tikai uz trešā pakāpiena...vai gudrība nozīmē to saprast??

Geisha  Sieviete ar bērniem lepni izšķiras no vīra. Ok. Gudra. Lepna. Bet bērniem ir vajadzības, kuras ir grūti apmierināt vienai. Sievietes kontā jābūt paprāviem naudas līdzekļiem. Un arī tad sieviete grib mīlēt un mīlēta būt. Ja sava lepnībā noniecinās šo savu vajadzību būs nelaimīga. Nelaimīga sieviete nevar izaudzināt laimīgus bērnus. Infekciju nodos bērniem. Ja gribēs būt laimīga sieviete sāks meklēt citu vīrieti. Labi, ja ar pirmo šāvienu atradīs to īsto labo. Bet, ja sanāk vilties atkal un atkal tad jau viņa ar laiku kļūs tāda pati ka vīrs no kura pati aizgāja. Nu tad ar ko viņa ir labāka par savu vīru - staiguli?

Jevpistinija  Nafig ir vajadzīgas attiecības, par kurām ir JĀCĪNĀS, nevis tās ir radušās no divu cilvēku brīvas gribas veidot attiecības?

Edgars37  09:48...nevajag visu ta dramatizet😃, neiens sievieti nav ar serkocinu kastiti rokas pienaglojis pie keblisa un atstajis tik divas izveles-svece vai zupa😃, sieviete pati var mierigi izveleties ko darit-mierigs vakars, kino, teatris, restorans, kads randins utt😉

piladzoga  trussardi
uz mani tas neattiecas,jo bērni izauguši un attiecības ir sakartotas..esmu brīva un laimīga..bet ir pāri ,kuriem katram savas paralēlas attiecības ,bet dēļ tām viņi pat netaisās šķirties..jo negrib neko dalīt un mainīt dzīvē ....Kāpēc ,to nesaprot tikai viņu īslaicīgie partneri,jo cer uz ko vairāk..(apmēram tā)

zetiine  :) Katrs savas laimes kalējs. Kā nu kurš prot tā kaļ.

fifene  Cienu savu pascienu un nekad necieniisu taadus vazankus...tad labaak dziivoju viena kaut vai liidz sirmam vecumam...

Labdiene  Geisha, tu saki, ka viņa būšot viena un nelaimīga, ja aiziešot un tāpec nevarēšot uzaudzināt laimīgus bērnus.....Bet viņa taču nav laimīga arī ar to krāpnieku. Katrā ziņā es nenožēloju, ka izškīros, nožēloju vien to, ka par ilgu vilcinājos. Tādās attiecībās mierīga līdzāspastāvēšana nebija iespējama, jo spriedze auga ar katru dienu. Kaitināja katra viņa kustība un darbība, bija nepārtraukti strīdi un lamāšanās. No rīta pamosties ar to, ka viņš jau atkal kaut ko noburkšķ un izsaka indīgu piezīmi.

mellene_x  Man domāt, ka aprakstītajā gadījumā, abi savu kopdzīves variantu un motivāciju kopā būšanai, ja to tā var nosaukt, ir jau atrunājuši un vienojušies par detaļām. Uzskatīt sievieti par muļķi nav nekāda pamata, jo nav zināms sievietes viedoklis. Katrs dzīvo tā, kā uzskata par pareizu kādā konkrētā dzīves situācijā. Un ja vīrietis prom neiet, tātad, no vīrieša viedokļa, lai cik muļķīgi tagad izklausītos, nav motivācijas palikt TUR PA KREISI.....

edding  Man šķiet, ka mūsu sieviešu problēma ir tā, ka laikus neprot "atkost" babņikus. Sadzemdē bērnus un tad atjēdzas. Paķer bērnus, lepni aiziet. Pēc kāda laiciņa "ļaujas pierunāt atgriezties". Vai atrod citu. Piedzemdē vēl 1 bērnu, nu moins, izrādās, šis arī babņiks.
Vai tiešām tik traki jāsteidzas ar bērniem, pat neskatoties uz to, ka šis dažreiz nemaz neprec, tā, tikai draudzējas.
Tad tomēr tās, kuras kļūdījušās un piever acis ir gudrākas. Vismaz bērni izaug ar tēvu, pašai vecumdienas nav vientuļas jāvada OHO vai "otrā pusē"

Kristine_78  Ko tu apliec sievietes? Kā viņa var zināt ka viņu krāpj? Divdesmit četras stundas diennaktī līdzi brauc vai?

Un_ko  Atbildu Tev Dace, ja vispār kāds tajā ieklausās. Tādu situāciju radīji pati. Nevieniens Tevi nekrāpts, kamēr pati to nedarīsi. Vecis ir laimīgs, kamēr kaza saprot savu vietu un cenšās radīt laimes sajūtu sev un otram. Protams, ja tas āzis ir Tavā gaumē:)

straume22  Laulībā-nekādas krāpšanas! Ja ir jūtas, tad vajag vīriem mazliet sažmiegt starp kājām pautus un lietot Tikai savu sievieti. Visi sānsoļi nes kopējo ģimenes veselības sabrukumu, smagas slimības(ne obligāti Veneriskās), jo tiek sagrauta aizsardzības josla, kas savienību sargā. Tā teikt ģimenes aura. Pa visiem caurumiem un šķirbām staigās caurvējš - gaidi smagu slimību.Tas skars jūsu esošo, vai nākamo bērnu veselību arī. Viss ir tik elementāri...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu