Sievietes kas samierinās ar vīru sānsoļiem ir ļoti gudras vai tomēr muļķes bez pašcieņas?

Vai ir iespējams dzīvot kopā ar vīrieti kas laiž pa kreisi un pat neslēpj to?Un vēl justies pilnīgi apmierinātai ar tādām attiecībām,jo nekur nepazudīs un mājās atnāks un rēķinus apmaksās.Un vispār uz sānsoļiem skatīties kā uz nevainīgu izpriecu.Mol tāda tak tēviņa daba,nevar tak samierināties visu mūžu ar vienu caurumu.

Deisa  Saviem vīriem neesmu slēpusi, ka, ja viņi vēlas vairāk seksa kā man gribās, var iet un meklēt. Atļauts. Bet neiet. Un kāpēc neiet?
Lielākoties sievietes nepieļauj tādu domu un ko? Protams, ka staiguļi turpina staigāt, tikai viņas to nezin. Tā ir labāk? Kad bija ielikta tēma par to, ka dēls skatās porno ar incestu, lielākoties cilvēki spriež - pati vainīga! Nostāja tāda - mazāk zināsi, labāk gulēsi. Tiešām tā ir labāk? Laikam esmu muļķe, ka ko šādu nesaprotu.

bumpastiks  Varbūt tādā ziņā gudras,ka saglabā to materiālo labklājību,ja tas vīrs ir labs gādnieks un mājas saimnieks.Bet kā tur ir ar to morālo pusi grūti spriest.Lai gan ja nav abu starpā stipru jūtu varētu būt ka ir vienalga,ja nav vienalga tad tas varētu būt tomēr morāli grūti.

Nerons  Duce...varbūt labāk ar sportu sākt nodarboties,a?! mazāk šādus jautājumus vajadzēs uzdot šeit!
varbūt Bumbastiks kompāniju sastādīs.Izskatās ka jūs esat ne tikai garīgi radniecīgas dvēseles:)
lai arī jums jauka,saulaina diena:):)

Droshs_Plecs  Ja vīrietis ir vērtīgs, tad viņām īsti nav izvēle, jo visas sievietes grib alfa tēviņus. Piemēram, Bils Klintons. Viņš laida pa kreisi, bet Hilarija ar viņu palika, jo nebija tupa, jo Bils bija super alfa (presidents galu galā) un vīrietim ir dabiskais stimuls apsēklot mātītes, to nevar izmainīt.

No otras puses, ja vīrietis ir kaut kāds plebejs un krāpj sievieti, zinot, ka viņa var dabūt labāku veci, tad viņai ar šo vīrieti nav ko darīt.

Bieži sievas jūtas komfortabli, dzīvojot lielā mājā, rūpējoties par bērniem un braucot uz SPA, jo vecis to var nodrošināt. Šādos gadījumos viņas piever acis uz to, ka viņš laiž ar jaunākām pa kreisi. Galu galā, sieva taču ir viņa. Ja sieviete šajā gadījumā parādīs savu pašlepnumu, tad tas viņu pazudinās - paliks viena, veca un uz ielas izmesta.

Ja vīrietis citā iemīlas - tad gan ir lielas ziepes, jo tad sievas drošība ir apdraudēta.

Labrador  Tas ir vairumaa gadiijumu,kad sieviete pilniigi atkariiga no resna,spalvaina,labi pelnosha onkulja,kura apzinas,ka nav daudz taadu,kuri vinju uztureetu.

Ananda_A  Kāpēc sievietei būtu jāuzņemas atbildība un emocionālā nasta par vīra sānsoļiem?

Dodot brīvību otram, automātiski brīvību iegūst arī pati. Cita lieta, kā to brīvību katrs izmanto. Vergam brīvība bīstama, jo viņš degradējas. Viss ir ļoti individuāli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu