Mainīties pašai vai nomainīt veci?

Ja vīrietis saka ka Tu esi brīnišķīgs cilvēks ar fantastisku humora izjūtu un viņam ar Tevi ir patīkami.Bet!!!Piemetina ka netraucētu novājēt,matus pārkrāsot,stilistu apmeklēt un t.t. jo it kā laba ir bet ne gluži viņa gaumē.Tad ko vajadzētu darīt,ja tas vīrietis tomēr patīk?Norīt aizvainojumu un tomēr mainīties?Vai pašai sev neko nemainīt,bet mainīt vīrieti kas pieņems tādu kāda ir?

piladzoga  sektantam 9
Izģērbies pieej pie spoguļa ..ielūri :DDD ,ja pats sev patīc ,tad meklē regulējamu lelli :DD...

riks086  "Vai" vietā "un" - tad gan būs vislabāk.

Luusila  Ja tu būtu normāls cilvēks, nevis staigājoša daudznikaina jautājumu vācele, kura pat nošķaudīties nevar bez PA padoma, .....
tad es teiktu, ka jāpaprasa no šī ideālā vīrieša divas lietas: tās sievietes foto, par kādu viņš tevi grib pārtaisīt, un naudiņa šim pasākumam.
Svarīgākās lietas,- tobiš, smadzeņu, lai apsvērtu, vai tas ir to vērts, tev tāpat nav. :(

Viliendi  Nekādā ziņā aizvainojumu nevajag norīt-vajag kārtīgi tam vecim ieriebt un uzēst kādus 10kg klāt, un nekādā gadījumā matus nemazgāt!...vot!

coldlands  Verojot cilvekus, biezi var redzet tadus, kam nav stila izjutas. Es saprotu, ka ir pofigs, bet varbut tomer ir verts ieklausities. Vai tad precetas tantes nav jautajusas saviem viriem, vai sim patik vinas jauna frizura? Ejot uz veikalu, nejauta savam onkam, ka mol piestav si kleita, vai kurpes vai truselji? Tad kas tur slikts, ja onka iesaka, pamainit matu krasu.....

Kristine_78  Es piedāvātu viņam pašam apmaksāt šo pakalpojumu

Vinetta  Žetons Vilendi. :)) Apmēram kā mana kaimiņiece lielījās,ka ieriebjot savam vīram,kuram patīk slaidas sievietes - katru vakaru viņa apēdot baltmaizes kukuli ar zapti un uzdzerot virsū litru piena. Desmitos vakarā. Nu "ļoti"i ieriebj savam vīram,nevis sev... ;)))

evodia76  Es nomainītu "veci", ja kaut kas nepatīk, tad lai pameklē, tādu kurā viss apmierina, bet nekad nekļūtu par marioneti, pašlaik neapmierina tas vai šis, pēc tam būs nākamās lietas... Ja jau reiz mainīties, tad pašai priekš sevis, nevis tādēļ, ka kāds grib to vai šo. Galvenais, ka mīli sevi kāda esi... Tāds ir mans uzskats...

Luusila  coldlands, rekur Luusilstanta nekad nav mocījusi savu cienīto ar obligātu līdzvazāšanos šopingā un tizliem jautājumiem par to, vai tā un šitā lupata piestāv. Vīriešgabalu tādas izklaides neaizrauj. Ja godīgi, mani pašu arī ne. Vēl glupāk prasīt, vai jaunā frizūra patīk. Ja nu gadījumā saka, ka nepatīk, ko nu? Ziepēs matus nost uz nulli, vai? :)))
Tāpat nekad mūžā neesmu norādījusi cienītajam, kā jāizskatās vajadzīgajam apģērba gabalam. Nav mazais bērns, pats zinās.

Kaut gan ir nācies redzēt sievietes, kuras pat tad, kad zina, ka tiks fotografētas un filmētas, atļaujas ierasties uz pasākumu ar nemazgātiem matiem, kas savīkšķīti pakausī kā sarains suņu renguls.

_Krasula_  Mainīties un pie vienas reizes arī nomainīt vīrieti.
Ja tomēr vīrietis patīk, tad iesniegt sarakstu, ko viņam vajadzētu sevī mainīt, lai pilnībā atbilstu Tavai gaumei.

miglainaa_plava  86 kg taču ir tiešām šausmīgi daudz. Meklē tādu, kam patīk apalītes.

Jevpistinija  Es domāju, jums ļoti piestāvētu tā štellīte no Romeo un Džuljetas - ar indi un dunci.

coldlands  Nu es savam tantukam neietu aizradit par vinas stilu, izskatu, svaru, vai bezsvaru, bet ja redzetu, ka tur top riktigs arprac, tad izdaritu to tik smalki, ka si nemaz nesaprastu, ka tika ieteikts ieteikums kaut ko mainit, uzlabot.
Ja virietis neizrada interesi par sievietes izskatu, tas nozime ka vinam ir zudusi par so interese.

Droshs_Plecs  Vīriešiem patīk skaistas un košas sievietes. Ieklausies savā vīrietī, ja gribi viņu paturēt.

lietuviete1  Nu vai ziniet, ja kāds tā pamēģinātu man pateikt, tad es vēlētos redzēt viņa humora izjūtu pēc manas draudzīgās pļaukas! Viss turpmākais atkarīgs no VIŅA reakcijas.

Droshs_Plecs  Tu tagad vari tā drosmīgi runāt, lietuviete1, bet kad ieķersies cilvēkā diez vai būsi tik drosmīga. Forši vīrieši arī tā vien apkārt nemētājas. Es uzskatu, ka sievietes augsprātība un lepnums var viņu pazudināt. Vairāki spilgti piemēri no dzīves.

Vollija  Vai tad ir tikai divi varianti - kaut ko sevī pamainīt vai pamest un meklēt nākamo?...
Iespējams, ka viņam ir taisnība un Tev mazliet jāpiestrādā pie sava vizuālā tēla un svara kontroles. Es noteikti ieklausītos vīrieša, kurš man ir svarīgs, ieteikumos, bet veselīgi izvērtētu, vai tas, ko man iesaka, varētu būt tas, kas man der un piestāv. Bet, ja Tevi viņa ieteikumi ir "aizķēruši", tad jau, visticamāk, pati neesi ar sevi apmierināta un tad nu gan der aizdomāties par pārmaiņām, jo sevišķi, ja šobrīd tam ir vēl papildus stimuls un motivācija!:)

Dvinsky  Tas ir tikai normāli. Es arī sievai pasaku, kad laiks uz vaksāciju iet. Nedomāju, ka tas būtu kaut kas slikts. Tāpat pasaku ka smako no mutes. Lai apvainojas, bet patiesībā ir spēks.

JurisK  Piekriitot Sektantants9 plst. 20:48 veel piebildiishu - augsti godaajamaas sievietes - luudzu, neticiet ne pusei, ko jums propogandee visaadi sievieshu zhurnaali un zinju lapas! Veel jo vairaak - ko jums iesaka taadas vai citaadas ´´draudzenes´´. Juusu viirietis ir vieniigais iistais veerteetaajs, ieklausieties vinja teiktajaa, izveerteejiet, bet dariet, protams, pa savam. Bet dariet!!! Stulbais teiciens - es gribu buut skaista tikai sev - tas ir idiotu izdomaats(cerams) un idioteem iepoteets! Tagad gaidu juusu noveerteejumu manam garadarbam!:D

av2  tikpiskie oHo karinni. Kurss svariigaks....attiecibaas? :)) Abi svariigi, abiem vienmeer buus jaapileaagojaas otram !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu