Mainīties pašai vai nomainīt veci?

Ja vīrietis saka ka Tu esi brīnišķīgs cilvēks ar fantastisku humora izjūtu un viņam ar Tevi ir patīkami.Bet!!!Piemetina ka netraucētu novājēt,matus pārkrāsot,stilistu apmeklēt un t.t. jo it kā laba ir bet ne gluži viņa gaumē.Tad ko vajadzētu darīt,ja tas vīrietis tomēr patīk?Norīt aizvainojumu un tomēr mainīties?Vai pašai sev neko nemainīt,bet mainīt vīrieti kas pieņems tādu kāda ir?

Arta  Par visiem 100% pievienojos Sektants9 2017-02-07 19:46 paustajam viedoklim:
"es iesaku šķirties un meklēt citu. kur gan viņš atradīs labāku par tevi ar visiem taviem nieka 86 un unikālo humora izjūtu. lai cieš, jo ir egoists, tādi nav domāti, lai par citu rūpētos, bet tikai savu egoismu celtu caur tevis aizvainošanu un pārveidošanu. ja nespēj tevi pieņemt tādu, kāda esi, lai vāc pekeles." (c)
_____________________
Patīkami, ka te ir ne mazums tik sakarīgi un pat ļoti gudri vīrieši.
No sevis. Neko nemaini vīrieša dēļ. Ja viņs Tevi nepieņem pilnībā tādu, kāda esi, tās ir tā vīrieša, ne Tavas problēmas. Kas vēl. Gadījumā, ja sevī būsi mainījusi ko tā vīrieša dēļ, tad pilnīgi droši, ka tādam vīrietim būsi kļuvusi pavisam neinteresanta un iedzīvosies tikai vēl lielākā sarūgtinājumā... Es arī ieteiktu sagabāt sevi tādu, kāda esi un labak domāt par iepazīšanos ar citu/iem vīrieti/šiem.

Rouzita  Neviena nav pilnība- tāpēc der šo to pamainīt. Kāpēc lai tas nebūtu tas, ko iesaka šis vīrietis ?

Geisha  Uzliku cepuri galvā un aizgāju bez paskaidrojumiem. Kāpēc? Precinieks bija uzradies. Manos gados. Gandrīz vai viņa ideālā sieviete. Bet kungs sataisījās "izsist no manīm ārā to aunismu". Kas te ko jāskaidro?

Nerons  Nebiju domājis, ka kādreiz piekritīšu Vinettiņai:)

makinlijs72  mainies,bet tikai savās interesēs un pretēji tava drauga-jaunizceptā stilista velmēm . sports gan visiem nāk par labu. bet to ko viņš saka ,izklausās pēc manipulatora-iesācēja tekstiem,neuzķeries.

mis_parkere  Besī neizlēmīgi cilvēki!!Kā Tu dzīvo,ja Tev ohistu viedoklis svarīgāks nekā vīrieša ieteikums,ar kuru esi kopā???!!!

Deisa  Tu pati sev tāda patīc? Ko jūti, kad skaties spogulī? Apmierina pašai savs svars un frizūra? Ja viss patīk un apmierina, tad mainīt ko vīrieša dēļ nav vērts, jo tas ar laiku peldēs augšā - es Tevis dēļ to un šito, bet ko Tu manis dēļ? Dead end, saproti? Visu laiku gaidīsi, lai novērtē Tavu ieguldījumu mainoties. Savukārt ja pašai tās izmaiņas patiks un nāks par labu, tad pavisam cita lieta - būsi viņam pateicīga par šādu ierosinājumu jo gan pati sev labāk patiksi, gan arī viņam - 2i vienā.
Apvainoties par kritiku ir bezjēdzīgi, tas neko neatrisina.

Nerons  Protams, ka nomainīt veci(ja ir ko, un uz ko mainīt-što ne fakt), jo pašai mainīties,.... man kaut kā tas šķiet nenopietnā misija!

leopardine  Nepazemojies, nelīdzēs ne matu krāsa, ne stils, ja jau nepatīk, tad atkal atradīs kur piesieties. Man arī reiz bija vīrietis, kas mani dzina kompleksos, jo man esot dibens par mazu, vinš gribēja tādu kā neģerietēm. Nu es pārdzīvoju, bet tāpat beigās izškīros no viņa. Un citi vīrieši ir bijuši neizpratnē - kāpēc jāizvēlas sieviete ar mazu dibenu, ja patīk lielie. Un tad, kad viņš paliek vienīgais ar tādu viedokli, tad arī kompleksi pazūd, jo saproti, ka tas tikai viņam tā liekas. Bet nu ir jau sievietes, kas būtu skrējušas implantus dibenā likt un diez vai viņš tāoat neatrastu atkal kur piesieties. Ja cilvēku mīl, tad nemaz nav nekādu trūkumu, jo mīļotajam piestāv pat tas, kas citos kaitina vai nepatīk.

adamsone  ja topiku uztvertu nopietni, tad būtu svarīgi, KĀ kritiku pasaka. Ja labvēlīgi, tad kas par problēmām, darām, ko varam, ja nevaram, tad tik un tā darām.
Ja nelabvēlīgi, tad...
Bet vīrieti nomainīt var vienmēr, runā, ka nevajagot pārāk ilgu laiku ar vienu, nu tā, gadus 3-5, tad jāskatās cits modelis, remontēt, vai zinies, var nebūt jēgas.

Katema  Te jau daudzi izteica gudrus padomus! Domāju, ka tiešām daži ir vērā ņemami, kā - svara samazināšana, frizūras maiņa un pēc tam, ja mīļotajam kaut kas vēl nepatīk, var arī to nomainīt! :D

piparbecinja  Nu, ja saka atklātā tekstā, tad laikam vērts padomāt par mainīšanos. Izlem pati, vai apvainoties vai nē, bet ja pievērsīsies sev vairāk, noteikti ieguvēja būsi arī tu. Varbūt pat vēlāk pateiksi viņam paldies;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu