ko darīt ja sieva strādā Lielbritānijā , krāpj

Sieva dzīvo Lielbritānijā jau 2 gadi. Tiekamies ik pēc 1 līdz 2 mēneši .Mūsu kopdzīve ir bijusi ap 20 gadi . Es neesmu greizsirdīgs, bet man ir aizdomas uz neuzticību ,savā laikā man ir bijis daudz alkohola , sieva to pacieta bērnu dēļ. Tagad nezinu ko darīt.Lūdzu cilvēkus ar mazu dzīves pieredzi netraucēt.Konkrētus piedāvājumus labprāt uzklausīšu.Es gribētu tikai skaidrību,neko vairāk,jo lēmumus jāpieņem man.

mellene_x  ja gribi saglabāt ģimeni, tad izdomā kā būt jums abiem kopā, jo šī jau vairs nav ģimene, un nezīlē- krāpj/nekrāpj...un lēmums jāpieņem ABIEM..Tu nevari uz kautkādu savu subjektīvu sajūtu pamata,bez faktiem ,pieņemt vienpersonisku lēmumu...Tā kā pats neesi bez grēka..tad ... padomā ar skaidru galvu un no malas paskaties uz jūsu dzīvi , aprunājies ar sievu..

trussardi  ...Tavs vilciens ir aizgajis...bez atpakal cela Tikai Tu un perons... un vel alhokols. Nekas sevisks,tikai logiskas beigas. Sanemies,nomierinies...pienem to! Jo atrak tiksi pari,jo labak bus Tev...tak vel savi gadi divdesmit un ..dzive cita!...

pasiivaa  20 gadi uz papīra! Sievai tu jau sen pieriebies, jau tad, kad aizbrauca prom, naudu pelnīt. Pašam sev neriebies? Meklē citu, kamēr vēl vari!

tas2  moš horoskops neīstais vienam vai otram...

tas2  Visticamāk dvīņu zīme izprovocē to otru...

puuuka  20 gadi no tiem divus nedzer,un tie paši divi gadi kā sieva prom....tātad aizbrauca,kad vēl dzēri,nu ko teikt,es domāju ,kad tava sieva ir spēcīga sieviete,ja bērnu dēļ pacieta tevi 18 gadus,es gan paņēmu abus savus mazos bērnus un izšķiros no sava pirmā vīra,lai bērniem nav jāskatās un jāklausās kā viens piedzēris lamājās un ārdās.Ar otro vīru nodzīvoju 24 gadus.
Varbūt arī tava sieva beidzot ir sapratusi,kad nebija vērts 18 gadus mocīties,tagad bērni lieli var uzelpot un atpūsties no tevis.Vienkārši tāpat jau nebrauca peļņā tālāk no tevis.Nekā personīga,izteicu tikai savu viedokli no personīgās pieredzes.Atvaino,ja kaut kas izteikts ne pa tavam prātam.

VECA_PIEPE  Ārprāts, nabadziņš piekrāptais!
(iešņauc nēzdogā iejūtīgi skaļi)

Vispār, cik šausmīgi nenosvērti aizmāršīga ir tā sieviete: paņem un aizlido uz UK...strādāt- maizi pelnīt, ta par ģimeni rūpēties,...vīriņu mājā par pavarda iekūrēju nolikdama. A malku? Vot malku sagādāt pirms aizlidošanas,...ta viņai aizmirsās!

Luusila  Tātad tev vajadzētu būt pēc 40, un sievai arī tāpat; abiem tas vecums, lai mēģinātu ielekt pēdējā vagonā...Nestāsti šeit, bet apdomā pie sevis, kāda iemesla pēc sieva aizbrauca, reiz jau tu apgalvo, ka naudas vienmēr ir pieticis. Varbūt satraukties vajadzēja jau 2 gadus atpakaļ, ja tev sieva kaut ko nozīmē. Manuprāt, par vēlu esi atmodies. Nav padoma.

Katema  47 gados un vēl aizdomas!? Laikam nepietiek drosmes izrunāties ar savu mīļo sieviņu!

skarbaiskungs  Dīvaina tieksme skriet pakaļ pirms div gadiem aizgājušam vilcienam. Pats tak ievadā jau esi atbildējis uz visiem jautājumiem.

Edgars37  ...izdoma ticamaku stastinu, savadak stipri atgadina vieteja vaidelosa klisejpersas😒

marija19561956  Dzivoju un stradaju Anglija. Vienu zinu skaidri, mums te nav viegli un nekadus medus podus un zelta aderes te netuksojam. Runajot konkreti par neuzticibu varu teikt sekojoso, pec darba vairs negribas neko ,ka tikai dusa,paest un atpusties. Daudziem no mums sanak loti agri celties un loti atri stradat, nevis vilkt gumiju,nogurstam un viriesi nenak prata. Bet si jautajuma autoram ieteiktu atbrauc pats, pastrada,saglabasi gimeni un varbut vairs negribesi lietot alkoholu.Ja ir greizsirdiba un neuzticiba,tad jusu gimenes dzive pavisam drizi izirs. Ja ir vel kaut kripatina milestibas un ciena pret savu sievu,tad rupejies par vinu, apgada, neciksti un nesedi te OHO.

kuks10  Dzīvo savu dzīvi un punkts,ja sievai ir citi plāni.. to ātri uzināsi,paskaties no cita skatu punkta..esi brīvs.. + Latvijā ir daudz brīvas sievietes,kurām arī vīri ir ārzemēs..))) dibini savu klubiņu,kuriem vīriem arī ir sievas ārzemēs,būs ar ko kopā uzspēlēt zolīti,varēsi apmainīties ar pieredzi ..)))

tas2  Jāmēģina stabilāka,ik dienas kopābūšanu panākt,romantika-nošķirtība 1-3 reizi kopā,mēnesī, tas nekam neder,lai vai kā,notici tam.

raina1970  Alkoholiķis-tas ir cilvēks ar visai labilu nervu sistēmu, ar tendenci uz , hm, dažādām fantāzijām, pašam vien saprotamām un pašam vien saprotami motivētām un argumentētām. Tā arī tēma ir tapusi.. klasiska atkarīgā domāšanas paraugs, kā hrestomātijā.Ir aizdomas, kuras tiek definētas kā pamats lēmuma pieņemšanai, tomēr- nervu sistema jau ir tik pamatīgi izšupināta, ka to lēmumu pieņemt nevar-- ir jāpakonsultejas riņķī apkārt.. kaut kas pašam rādās, šķiet, liekas un t.t.- nekas konkrēts, nekas taustams un patiess. 2 gadi nedzer- apsveicami, tomēr -atkarība un domāšana no tā nav nedz pazudusi nedz mainījusies..Sieva ir prom- un tas ir japieņem, patīk vai nē. Par to, ka nauda pietika dzīvošanai, kad cienkungs dzēra- tā ir viņa versija, jo - acīmredzot alkoholam pietika, vai pamanīja, ka vajag arī ko citu - šaubos gan.18 gadus sieva bija - līdzatkarīgā, atrodot sev argumentāciju tādai uzvedībai- bērni.. Tagad viņa ir pacentusies to apburto loku izjaukt- un , protams, ka autoram ir diskomforts- nav ta kā bija visu so laiku, ir pārmaiņas..ko darīt, kā būt.. Nu ir jāsak trenēt gribu un gribasspeku un ar darbiem jāpierāda sev un sievai, un pasaulei- ka esi mainījies uz labo pusi.. savādak jau nekādi .

coldlands  Ja nesaprastu, ka sis ir kartejais sadzejotais stastins, tad padomatu, ka onka ir riktigs idiots.

marselis  Jasak ar aizdomu pamatojumu.
UK nav tik slegta valsts
infu par cilveka nodarbem ,briva laika pavadisanu
nav tik gruti apkopot.
It ipasi UK,kur praktiski viss tiek fiksets.

Paula6  Tā kā tu neesi īsti pārliecināts par sievas neuzticību, tad izeju no situācijas redzu tikai abu nopietnā sarunā par to kas bijis un to kā dzīvosiet tālāk, tiekoties nākamajā tikšanās reizē...tad nebūs jāmocās ar aizdomām un nebojāsiet lieki savu veselību. Pārrunājiet to arī ar bērniem, kuri, liekas, ir jau pieauguši, lai nevienam nekrājas aizvainojums un dusmas..paši jau vien esat vainīgi.

fargo  ģimenei ir jādzīvo kopā. bet plaisa bija pirms tam, bet nošķirtība to strauji padziļina. pieķert cilvēku melos nav grūti. aizdomas ir jāpārbauda. uzticēšanās nav vairs tāpat.

konkrēti piedāvājumi nav iespējami, vismaz pamatoti.

bet, a. dzīvot šķirti ģimene nevar, b.aizdomas ir jāpārbauda.

estepat  Es arī brīnos, ka cirvis bez spārniem var lidot tik ilgi un zemu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu