ko darīt ja sieva strādā Lielbritānijā , krāpj

Sieva dzīvo Lielbritānijā jau 2 gadi. Tiekamies ik pēc 1 līdz 2 mēneši .Mūsu kopdzīve ir bijusi ap 20 gadi . Es neesmu greizsirdīgs, bet man ir aizdomas uz neuzticību ,savā laikā man ir bijis daudz alkohola , sieva to pacieta bērnu dēļ. Tagad nezinu ko darīt.Lūdzu cilvēkus ar mazu dzīves pieredzi netraucēt.Konkrētus piedāvājumus labprāt uzklausīšu.Es gribētu tikai skaidrību,neko vairāk,jo lēmumus jāpieņem man.

av2  brauc pie vinnas uz U-keju. Cta varianta nav. Ja gribi ko saglaabt.

Deisa  Uz ko balstās aizdomas - uz faktiem vai citu spriedumiem? Ja ik pa mēnesim, diviem tiekaties, šo ar sievu arī vajadzētu izrunāt. Kad jautāsi par citiem sakariem, vēro ķermeņa valodu, pirms tam to mierīgi internetā vari apgūt. Psiholoģe noteikti Tava sieva nav, līdz ar to redzēt, ka melo, būs elementāri. Vai tiešām Tava laulība būs atkarīga no svešiem cilvēkiem, kas te komentē, ne izrunāta jūsu pašu starpā???
Un pirms sarunas izsver pats, ko esi gatavs dzirdēt, ko piedot. Atbildes var būt dažādas, arī vaļsirdīga atzīšanās, ka, jā, ir (bija) cits. Būtu gatavs sadzīvot ar tādu faktu, ja tā ir pagātnes lappuse un sieva šķirties tomēr negrib?

Jason  Varbūt ir vērts arī pašam (ar bērniem) pārcelties uz Angliju, varētu dzīvot kopā.

av2  kaa bija tas annuks, kad divas drusskas sarunaajaas, vai ir redzeejusi savu viiru sex laikaa. Viena saka, ka nee,vienmeer turot acis ciet. Otra saka, ka vakar redzeeaaja savu viiru arii . Ssaamais tureejaas pie durvju stenderes, taads baals... :(
Doma ir, kaa zini, ka kraapj? varbuut vienkaarssi smagi ssance, taapec nav iedvesma uz to ...sex retajas tikssanaas reizees, a?

xxx3x  Kādam jau mājās bērni arī ir jāpieskata.Es 6 gadus biju Anglijā un redzēju kā mūsu sievietes tur atpūšas,vai precētas, vai neprecētas,vai ar bērniem,vai bez bērniem,visas tik brīvas,pupi izkārušies,plikiem vēderiem,parasti krietnā šmigā (tas drosmei),portugāļi,angļi un citi melnie par singlu (25 gr. grādīgais ar kolu vai spraitu)apslienā un par 2 singliem un I love you ir jau gultā.Tāpēc jau kādreiz angļi atbraucot Vecrīgā tām ar īsiem brunčiem stāvus leca virsū.
Kad to etapu ir izgājušas,tad arī mūsu bāleliņi tiek pie degustācijas.Večiem tur tik tas pēdējais variants atliek,jo (kā teica anglis) mūsu večiem neesot tik daudz naudas,lai uzturētu angļu sievieti.Nu prostitūtas ir arī tur,bet tā jau ir cita runa.
Tā,ka navajag uzbraukt par kādu dzeršanu, ne visi dzer,kas paliek mājās,bet tur ir rets izņēmums,kura tur neatrod drāzēju.

preilene  Bet ko Tu pats gribi darīt? Neviens Tev padomu nesniegs, ko Tev gribēt vai negribēt.
Ja gribi noskaidrot kaut ko – jautā sievai.
Ja gribi šķirties – šķiries.
Ja negribi 20 gadus “nolaist podā” – rīkojies – runā un domā.

kokote  Izguli dzērumu, i tiksi pie skaidrības (tas ir vienīgais, ko tā reāli prasi savā jautājumā).
Konkrēti piedāvājumi- kādi par ko, kas interesē: vēlies kādam piedāvāt sievu vai sevi vai alkoholu? Nebūs. Vai nu prāts pa 20 gadiem nodzerts vai nekad nav bijis.

VAZ07  Ja tu veli sievai labu , tad kada starpiba ko vina dara , galvenais ir pienemt otru tadu ka vins ir nevis partaisit pec savas iedomas ,dzivo laimigi , viriesu daudzums vinas dzive nekadi nevar ietekmet jusu attiecibas!

vilks28  Kā ko, iecept topsi ohujā.

Kristine_78  Visgrūtāk ir kad otrs ir aizceļojis un laiks kuru jāpavada kopā , tiek pavadīts bez otrās puses. Šajos gadījumos ir Skype un Jums ir iespēja katru vakaru pirms gulētiešanas papļāpāt.Ja viņa uztur Jūs, tad varbūt ir iespēja Jums, izsakiet vēlmi braukt pie viņas kādu mēnesi.Tā Jums būs iespēja satikt sievu un redzēt pasauli. Veiksmi Jums

Tinte  Ja tā sieva 20 garus gadus ir pacietusi blakus alkoholiķi, tad nevienam (it īpaši pašam alkoholiķim) nav tiesību viņai kaut ko pārmest par dzīvi UK.
Autoram ērtais "balsts" slīd no nagiem laukā, vot i viss cepiens. Ğimene?! Tā viņu nekad nav interesējusi.

Kristine_78  Starp citu arī vīram ir iespēja darbu Lielbritānijā dabūt, cilvēki tur ir forši,pretimnākoši tā teikt .

SADARBIBA  Viss ir ļoti vienkārši. Jautājums ir tikai par vienu: Vai Jūs viņu Mīlat ?
Te arī būs atbilde

kamenis  palasot so ,redzama tikai viena likne!!! nauda,,,vecenem tikai ta interese ,,biju arzemes visas mekle bagatu angli,,i precetas i neprecetas katru piekdienu krogos tuse un drazas tik ar angliem vai melnajiem,,,vinas ka atbrauc ta jumts nost pirmais skrien uz tatu salonu uztaisa uz krutim kautkadu monstru un tad staiga ar lielu dekolte ,,,vietejie jau redz ,,jauns frukts atbraucis,,paed un atstaj melnajiem tie ari sakuma pa vienam pecak palaiz apkart ramadanaa,
dzivo savu dzivi un piekas to baabu vai ta baabu trukst,tev kada starpiba kurai naudu pelnit?prasibas visam vienadas,,veci bagatu un situetu un mulki!!!!kas tic vinai :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu