Kā piedot sev?

Ir pazaudēti trīs gadi. Trīs gadi, kuru laika būtu varējusi veidot jaukas attiecības. Šos trīs gadus sirdī biju uzticīga kādam te sastaptam vīrietim, bet, tikai laika gaitā izrādījās, ka vīrietis nav tas, par kādu mēģināja uzdoties. Bija meli un izlikšanās ar vienu mērķi - gūt seksuālu apmierinājumu. Bez tam pats ir no tiekm, kam anketā uzrādīts, ka "precējies - nedzīvojam kopā". Tas arī tika pateikt ar vārdiem, bet izrādījās, tie ir meli. Visus šos trīs gadus biju maldināta, no vīrieša puses apzināti tika uzturēti meli. Neesmu tik jauna, lai mētātos ar savas dzīves gadiem. Kā piedot sev, ka biju ļāvusies savai veselīgai attieksmei ticībai un uzskatiem, ka "darīšana" man bijusi ar normālu, sevi un sievietes cienošu vīrieti? Kā piedot sev, ka nepamanīju ciniskā nelietī un krāpniekā biju saskatījusi normālu vīrieti? Ir tik nepatīkami... Nesen tikai sapratu... Ir tiešām žēl sevi... :(
p.s. gaišreģe neesmu...

Jevpistinija  Nu, man ir stāsts par 20 (aptuveni) laulības gadiem, ko vajadzēja sev piedot. Nekas, piedevu, kaut arī piedošanu Viņš man nekad nav lūdzis - tikai pati sev piedevu, savu stulbumu, aklumu, lētticību. Izvērtējot, kas bijis labs. Labā bija daudz, tiešām. Un tad arī pārstāju iespringt. Kaut gan šļuras, ar kurām tas kuilis vazājās, vienalga besī. :D

pusnakts21  Niku studijaa!!!

Valdonis2  Un kaads viedoklis ir otrai pusei? Gan jau tam arii ir ko teikt. Nekad nekas nav balts un melns,un taadi krasi apvainojumi biezhi vien ir tikai attaisnojumi saviem netikumiem,jo bija eerti vai izdeviigi. Kur probleema ka vinjam bija sieva,gribeetu loti uzzinaatu pirmajaa nedeeljaa bet vilki 3 gadus.Kaukas te nav tiirs

Sanntana  Gribu pajautāt autorei, vai visos svētkos un brīvdienās Jūs bijāt kopā ? vai katreiz aizbildināšanās ar kāut ko nelikās aizdomīga ? Vai atrāk neanalizēji ? Šodien jau 21 gadsimtā visur var aizbraukt pa Latviju pāris stundās, arī uz jebkuru pasaules malu aizlidot. Kur Tevi aicināja, kā pavadijāt laiku ?
Nevajag sevi nosodīt, bija visā Jūsu satikšanās laikā jauki brīži, pasmaidi un atlaid visas emocijas, būs vieglāk. Ko darīt, mēs sievietes mīlam ar ausim un Tavs mīlulis prata skaisti runāt. Pasmejies par visu, ja nevari raksti memuārus. Dzīve tak nebeidzas ar to. Priecājies, ka nav kādas saistības, sāpīgāk būtu tad. Nākoš reiz esi ar lielākām prasībām. Pasmaidi, būs viss labi !

gertrude  1. viss, ka mūs nenogalina, padara stiprākas;
2. Tu nekad nevari zināt, uz ko varēji uzrauties, ja ceļā nebūtu pagadījies šis vīrietis, varbūt iznākums būtu vēl sliktāks;
3. kā teica Zālamans ,,pāries arī tas´´, dod laikam laiku un būs labi.

Deisa  Kā piedot? Elementāri - iepriekš ko tādu pieredzējusi nebiji, tāpēc nevarēji meli atpazīt. Toties būsi acīgāka priekšdienām, lai nākotnē vairs lieki laiku nezaudētu. Esi ieguvusi vairāk laika nākotnei. ;)
Un ir te stāsti arī trakāki - kāds it kā gādīgs papucītis pat savu bērnu pin iekšā, lai savaldzinātu dāmas un pēc tam neticamus līdzjūtības pilnus stāstus stāstot, ne tikai uz viņu rēķina dzīvo, bet arī vēl aptīra. Un vēl odziņa tam visam klāt - pats viņš tic savam godīgumam un jūtu patiesumam.

miers2  Dīvaina sieviete tematā- nu kur ir prāts šādi sūdzēties? Tā ir tava dzīve, ko tu dzīvo - tas nav nekāds apsolītais romantiskais kino, kur var izlaist dažas garlaicīgākas sērijas. Šādos brīžos vienmēr gribas teikt vienu un to pašu - Kurš ir viņai solījis, ka būtu kas labāks dzīvē, ja nebūtu šis vīrietis 3 gadus bijis tuvumā??? No kurienes tās muļķīgās iedomas, ka būtu bijis kas labāks?? Visdrīzāk šie trīs gadi pilnīgi mierīgi varētu būt paši labākie, ko izbaudīt un atcerēties, nevis ko nožēlot!! Ja reiz kniebšanās nepatika, tad kāpēc vilka garumā 3 gadus?? Bet ja patika, tad labāk būtu Paldies teikusi un bučojusi kājas par sniegto baudu un laimes sajūtu, kura noteikti bija ik pa brīdim. Ko var žēloties tur, kur vajadzētu pateikties liktenim, ka nav gadījies nekas daudz sliktāks - jo mierīgi varēja kopā ar kādu Lielisko kastītē iespēlēt pa šo laiku nevis naivi un nepamatoti cerēt , ka kāds noprecēs un apzeltīs

riks086  Ivy:"Nē, nekā laba nebija..."
Nebija nekā laba triju gadu garumā??? Un Tu turpināji attiecības??? Mazohisms kaut kāds, smalkāk izsakoties - varbūt Stokholmas sindroms? Ko tad te raudāt un sevi šaustīt.... ja vien stāstiņš kārtējo reiz nav izdomājums.

miers2  Jau kuro gadu ziņās raksta vienu un to pašu par interneta vidi - to zina pat mazgadīgi bērni - Nekad nestāsti atklāti visu par sevi portālos!!! Cerēt uz atklātību nudien nav prāta darbs arī tad , ja vīrietis ir lielisks..tikai parastie cirvji un āmuri ir apskaužami atklāti!! Ja saka visu patiesību, ko domā, tad kniebties varētu tikai sapņos

BlackPantera  A tēmas ir jāraksta. Vismaz citas sievietes būs vairāk pasargātas no tik gļēviem lupatām, kuri paši par sevi nespēj izpaust patiesību. (c)
Kādā veidā viņas būs pasargātas, ja nezin, kurš tas ir??? Varbūt jau tikmēr karina makaronus vēl vismaz piecām un vienlaicīgi !

sangukuLV  Virietis bij precets! Vari vainot tikai sevi,vinam nekas netrauce atgriezties pie sievas,ja shama pienemas prata un pasola ko gardaku.
Ar tevi vel nav tik traki. Mana bijusi draudzene,ar savu pashreizejo virieti shkiras jau 4as reizes un katru reizi apgalvojot ,ka ar vinu nav nakotnes,tikai laika zaudeshana.Vinsh vinai riko patstavigas greizsidibas izrades un psihologiski nospiez vinu,nabadzite dzivo patstaviga stresa.
Uzmini nu..sagaja kopa 5to reizi.

Drole  Labaak aizej uz kaadiem logjikas kursiem, varbuut tur ieskaidros, kaa izreekjinaat, cik ir 2x2 :
(3 gadu laikaa neviena kopiiga atvaljinaajuma, iepaziistinaashanas ar vinja radiem vai kaut viikendi vinja maajaa).

rudzupke  Un,kas no tā mainīsies,ja uzzinās kurš tas ir,te taču ir daudz tādu makaronu karinātāju,katrai sievietei pašai jāizvērtē sarakstoties un satiekoties un nav naivi jātic visam tam ,ko stāsta.

dzintars45v  Visa tava dzīve ir tevis pieņemto lēmumu rezultāts,izdari secinājumus un centies turpmāk pieņemt pareizos lēmumus,pārējo lielais dakteris laiks izārstēs,no tā ka tu vainosi visus citus savās nelaimēs, izņemot sevi,tev noteikti labāk nepaliks,pati vien negribēji redzēt to kas acīmredzams,dzirdēt to kas dzirdams un izdarīt secinājumus no tā,kas acīmredzams...!!!

miers2  Es gan parasti saku Paldies par pusdienām un Lūdzu par seksu

_Ewa  Es arī ticu cilvēkiem kamēr nepārliecinos, ka viņi melo. Nezinu kāpēc Tev tik grūti sev piedot -vnk ņem un piedod! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu