Kā piedot sev?

Ir pazaudēti trīs gadi. Trīs gadi, kuru laika būtu varējusi veidot jaukas attiecības. Šos trīs gadus sirdī biju uzticīga kādam te sastaptam vīrietim, bet, tikai laika gaitā izrādījās, ka vīrietis nav tas, par kādu mēģināja uzdoties. Bija meli un izlikšanās ar vienu mērķi - gūt seksuālu apmierinājumu. Bez tam pats ir no tiekm, kam anketā uzrādīts, ka "precējies - nedzīvojam kopā". Tas arī tika pateikt ar vārdiem, bet izrādījās, tie ir meli. Visus šos trīs gadus biju maldināta, no vīrieša puses apzināti tika uzturēti meli. Neesmu tik jauna, lai mētātos ar savas dzīves gadiem. Kā piedot sev, ka biju ļāvusies savai veselīgai attieksmei ticībai un uzskatiem, ka "darīšana" man bijusi ar normālu, sevi un sievietes cienošu vīrieti? Kā piedot sev, ka nepamanīju ciniskā nelietī un krāpniekā biju saskatījusi normālu vīrieti? Ir tik nepatīkami... Nesen tikai sapratu... Ir tiešām žēl sevi... :(
p.s. gaišreģe neesmu...

Chris1986  Nu, morāle varētu būt tāda, ka tantēm jājem kāds pelēcīgāks onkulis, jo tie labie sieri par velti ir tikai peļu slazdā. Bet nu tā nekad nebūs un latiņas netiks pazeminātas, jo tad nav interesanti, un meksikāņu kaislību rats griezīsies atkal un atkal pa jaunam .. :)

Roberta1967  Valdoni2...ko tik jauns un nesmuks džeks var tik nešpetni komentēt!!!

pusnakts21  Da te nevienam nekas nav jadod.vinji sauc sievietes par sljuram, lai draaz viens otru.

piparbecinja  Cilvēks nevar zināt visu, un kļūdīties ir patiešām cilvēcīgi. Kļūdās ļoti daudzi. Drīzāk problēma ir tāda, ka uzķēries uz tāda nevis normāla. Kāpēc - tas ir cits jautājums, turklāt visai dziļš un apslēpts. Kāpēc viņu pamanīji? Kāpēc uzķēries? Kāpēc turējies uz āķa? Prasās pēc dziļākas analīzes.

dzintars45v  Ja pie tēmas,tad grūti ko ieteikt,jo katrs pārdzīvo pa savam,atrodi kādu nodarbi,sportu,darbā ierocies,kaut ko jaunu pamēģini,lai mazāk par to visu domātu un nodarbotos ar pašrakņāšanos un pašinkvizīciju ar laiku paliks vieglāk,pēc tam(ja humoram),tad nāks jauni sūdi un vecie aizmirsīsies,feisbukā bija labs teiciens,ne gluži šitam gadījumam gan un tas skanēja;-ka laime esot,tas klusuma un miera periods,kad viens liels triņģec ir sekmīgi pievarēts un beidzies,bet otrs vēl nav sācies,tā ka varbūt pamēģini novērtēt šo laiku,kas tev ir dots pārdomām,lai izdarītu pareizos secinājumus un ietu tālāk,cilvēks ir radīts lai būtu laimīgs un tā ir iekšēja sajūta un lai būtu laimīgs nav obligāti jābūt ar kādu kopā,varbūt tā ir dieva dāvana,ka šis vīrietis aizgāja no tavas dzīves,lai dotu ceļu tam īstajam,ja nevari pamainīt apstākļus,tad paskaties uz situāciju no cita redzespunkta!

miers2  Nav tur nekas nosodāms - es arī vienmēr esmu gājis vieglāko ceļu, kamēr mani nepiespiež uz ko nopietnāku (nu jaunības gadus neieskaitīsim, labi)

ne_meklejumos  Kas tur ko piedot, atmet kā nebijušu un izvēlies nākamo. Nav vērts gausties par to, ka cerības aizēnoja prātu.

piladzoga  nav ko raudat un sevi noniecināt dēļ katra garāmgājēja :DD ..lai vņš iet no kurienes nācis ..ielej šampanieti un uzdāvini sev pavasari (nopērc krokusu podiņā) ..

adamsone  Ko tur piedot, ko nepiedot, pagātne nav maināma, trīs gadi ir pagājuši un viss. Vari mainīt attieksmi, ja nekas cits nav, ko darīt, bet tu taču zināji, ka labi nav un nebūs. Atbildi sev godīgi, kāpēc netinies no viņa projām, ja reiz zināji. Bet tiešām nemelojot sev. Tur tad arī būs atslēga piedošanai.
Iepazīstoties internetā, nekad neko neveidot ar tiem, kas dzīvo tālu vai strādā darbu, kas saistīts ar biežiem pārbraucieniem. Likums nr 1. Praktisks apsvērums, kaut daudziem nepatiks. ;)

kvarts  Palasi, ko te tantes saraksta un vairs ne uz vienu sievišķi skatīties ij negribas....

mellene_x  kvarts- izkatīgs, seksīgs jaunēklis, ne, ? ka atļaujās komentējošās sievietes par tantēm nosaukt... :D :D :D :D :D ...

edding  A es tā arī nesapratu, viņš bija reāli precēts un šķirties netaisījās, jeb bija brīvs, tik Tevi neapprecēja?
Par tiem" precējies, nedzīvojam kopā" esmu visu OHO piekliegusi, nu netērējiet laiku, netaisās viņi šķirties. Kurš gribēja, sen brīvs un meklē nopietnas attiecības, nevis ar 1 kāju pie sievas, ar trešo pa brūtēm.
PS. It kā brīdini citas, bet vai viņas gaišreģes, zina par kuru runa. Te tādu tjma tuščaja.

edding  "Es neesmu muļķe, tikai 3 gadus mani aiz deguna vazāja". Kaut kas te kopā neiet.

jurks  Labāk nevajag iesaistīties attiecībās ar precētu cilvēku! Lai kā tur arī izskatītos kārdinoši- attiecībām nav nākotnes!

piladzoga  kvarts
++
Sāk lūkoties uz vīriešiem ..sen bija laiks no tantēm pievērsties onkuļiem :DD nekavē apsveic siržu dienā :DD

raina1970  Tur jau nav ko - piedot... tā ir vienkārsi pieredze, dzīves mācībastunda, kas bija jāapgūst.. Apguvi- priecajies, ja būsi uz 10 nolikusi eksamenu- nākošreiz šadā situācijā neiekulsies. , ja būsi noslinkojusi- uzrāpsies uz tiem pašiem grābekļiem atkal, varbūt bikiņ citā mērcē tikai. Par tēmā minēto-- 3 gadus tik pamatīgi maldināt var tikai tādu cilvēku, ,kurš pats to pieļauj, sev ērta iemesla pēc- vai tās ir bailes palikt vienai, vai tā ir nevēlēšanās redzēt un pieņemt acīmredzamas un nepārprotamas lietas un situācijas...tas ir jāizdomā tagad pašai- kas tas bija.A tam vīrietim - pasaki paldies par mācību, jāsaka, --par velti apguvi īso kursu -- sevis izzināšanai un arī tajā joma- ka dzīvē var sastapties cilvēki, kuriem ir pieņemami domāt, uzvesties, darīt-- ne tuvu tā, kā patiktos pašai.

BlackPantera  "pasaki paldies par mācību, jāsaka, --par velti apguvi īso kursu" (c)
Neko sev ´īso" ! :D raima1970 Tu pati gribētu 50+ gados 3 gadus nomest zemē šādām mācībām ??

raina1970  Black Pantera- personīgi es neskatos uz kādam situācijām, 3 gadi, vai 4, vai 5- kā uz nomestu laiku.- ja dzīve piespēlē kaut ko tādu, tātad bija ta mācība vajadzīga.. Man to gadu ari nav nedz 25, nedz 35, un pat ne 45.. ja nu kas.. un par to īso kursu-- a ja būtu tas vīrietis turpinajis veiksmīgi savu uzvedības liniju, gadus 7-8 -- ko tad ?ta kā - īsais kurss vien sanāk.. pilnīgi normals laiks, lai kaut ko iemācitos-- īsaka laika posmā, kad ir kaislības, patikšanas un viss pārejais- maz ko pamana un izvertē otra cilveka uzvedībā, katrā ziņā ne tik piekasīgi, lai sāktu čekot- kas un kā.

BlackPantera  raima1970, redz, to nu mēs nevaram pārbaudīt, kā Tu pati uztvertu tādu situāciju -teorija -tas ir viens, bet prakse - pavisam cits. Katrā gadījumā diez vai Tu gribētu, lai Tev kāds novēl šādu "īso kursu" 3 gadu garumā, kad Tevi kāds vecis vienk.māna un beigās uzmet, arī es Tev to nenovēlu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu