Vai var sevi ļaut apzināti mānīt?

Izlasiju te vienu ļoti emocionālu tēmu kur kāds kungs dāmu 3 gadus ir mānijis.Bet vai nav tā ka paši atļaujam sevi mānīt?Ka lai nepazaudētu savu laimi apzināti cenšamies kaut ko neievērot?Arī ģimenēs kur kāds no abiem ir staigulis otrs to cenšas neievērot,lai vnk nesagrautu to kas ir,jo bail ka nebūs vair nekā?

Nerons  Kārtējā bēdu ieleja! Vīrieši tikai melo, krāpj uttt, bet sievietes tikai cieš......

Kristine_78  :) Cik simpātiski pateikts

animato  Ja grib, var, ja negrib, nevar.

Nissa  Mēs paši pievelkam gan cilvēkus, gan situācijas, kuri vajadzīgi mūsu dvēseles attīstībai un pieredzes apgūšanai. Dažam mācība ilgs trīs mēnešus, dažam trīs gadus, citam tā var paiet visa dzīve. Ja patīk būt cietējam, nevis izdarīt secinājumus, ko turpmāķ ņemt vērā, var gadīties situācijas atkārtojums. UN- nav zaudēta laika, ir iegūtā dzīves pieredze.

Valdonis2  Tur pat blakus nav jaastaav. Un tieshaam beedu ieleja visas taadas apchakareetas un apmaaniitaas ka shausmas :D un vechi taadi un shitaadi. Jaaiet kaarties no taadiem skatiem.....

Deisa  Pirmkārt - Ja kādas nepatīkamas lietas apzināti laižam gar degunu, tad to otru nesaucam par krāpnieku.
Otrkārt - Neapzināti gan daudzas netīkamās lietas tiek laistas gar degunu, ja pirmajā plānā tobrīd ir instinktu apmierināšana un emociju bangošanās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu