Vai glītākas sievietes ir ar augstākām prasībām un nesmukākas ar zemākām?

Esmu lūkojies dāmu anketās un ievērojis jo sieviete ir glītāka jo prasības augstākas ka ienākumus grib lielākus,izglītību augstāko un apraksts vienmēr tāds šerpāks-bez foto man nerakstiet,visiem neatbildu un t.t. Anketās kur sieviete nav diez ko glīta prasības ir vairāk piezemētas.Tad kā ir?Vai smukās apzinās vairāk savu vērtību un izvēles iespējas?Un nesmukākās būtu laimīgas ja vismaz kāds izrādītu interesi un tāpec prasīgas nav?

Skumjais26  Sievietes ir prasigas! Mes viriesi pat tuvu nepanaksim to, ko sievietes. Vinaam ir specigaks raksturs un tas ir japienjem.

Vinetta  "viņš arī pēc 20 gadiem būs princis un varēs atļauties,tās pašas 18-20 gadīgās,priekš kam viņam 60 gadus vecs tantuks"
dzintars45v -ceru,ka šo rakstot Tu nedomāji sevi,citādi vai nu tas ir dumjš joks vai arī Tev jālūkojas Tvaika ielas virzienā ;))))

gatis29  šaubos vai meičas te atradīs kādu džeku, ja pieprasa baigo summu ienākumu.

Droshs_Plecs  Protams, ka skaistums ir sievietes galvenā vērtiba, tāpēc viskaistākās sievietes vēlas viskrutākos večus (bagātus, gara auguma, ar statusu).

edding  Paklau, kā var nobanotais uz 45 sutkām, likt tēmas, komentēt? Vai tas nav 8. pasaules brīnums?

dzintars45v  Cienījamā Vinetta,es ar sava vecuma sievietēm pinos un perspektīvā,gribu laimīgi novecot ar sava vecuma sievieti,teksts par 18-20 gadīgām meitenēm bija alegorija,reālajā dzīvē tās ir cita paaudze,citas intereses un vēl nenobrieduši mērķi un rada vienas problēmas,jo viņu intereses aprobežojās tikai ar tusiņiem,klubiem un dzerstiņiem,kā arī parunāt ar viņām nav īsti par ko,jo viņu domas apgrozās citā dimensijā,viss pārējais bija skats uz piedāvāto situāciju no biznesa puses,vai ir vērts investēt savas finanses tāda veida darījumos.Ja par tvaika ielu,tad vēl Freida kungs teica;-iedodiet man pilnīgi normālu cilvēku un es viņu izārstēšu...D;D;D,tā ka bez pāris putniem galvā dzīve ir diezgan garlaicīga padarīšana.

Vinetta  Paldies,dzintar45v-man jau likās,ka Jūs tāds sakarīgs. :)
edding,kā Tu zini,ka viņš izbanots,ja tēmas liek? Nu vismaz neraksta vairs savus atriebīgos komentārus sievietēm,jo vīriešiem jau viņš nekad neķeras klāt -pārāk gļēvs ;)))

Droshs_Plecs  >Kas ir glīts?
Sievietei: kvalitatīva āda, bez liekiem pigmentiem, vēlams mazliet tumsnēja un tvirta. Simetriski sejas vaibsti gan horizontāli (sejas labā puslode ir maksimāli līdzīga sejas kreisajai puslodei), kā arī vertikāli (3 līmeņu horizontālais dalījums: piere, sejas vidus un apakšējā zoda un mutes daļa). Izteikti vaigu kauli, lielas acis, zīlītes ar biezu robežlīniju, skaistas uzacis (ne parāk plānas un ne pārāk biezas), pilnas lūpas, taisni un balti zobi, plats smaids un plats sakodiens, biezi mati, tievs kakls, slaids augums, ideāli 90-60-90, tievas, garas kājas. Svars robežās 45-60 kg (atkarīgs no auguma).

>Kas ir nesmuks? Kilogrami,kājas, mati, apģērbs?
Apģērbs ir vismazāk svarīgākais.
Nesmuks sievietei: nesimetriski sejas vaibsti, nepareizs sakodiens, neattīstīta kaulu struktūra, šķībi, pelēki, nekopti zobi, nekopta āda, pigmentācija un pumpas, nelīdzena āda (celulīts), šķidri vai atkāpušies mati, noļukuši vaigi (pārsvarā vecuma problēma), nasolabiālās svītras (pie mutes, izteiktas smēķētājiem), līks deguns, nesimetrisks augums, tuklas kājas, īsas kājas vai pārlieku īss augums, maza mute, šauras lūpas, melni riņķi zem acīm, pārlieku gara seja.

>Vai bilde vienmēr atbilst īstenībai? Foto bieži ir fotogēniskāks kā realitātē un otrādi.
Bildēs cilvēks, kurš ir 6/10 var sevi uztaisīt par 8/10, tāpēc neuzticos skaistām bildēm, bet gan vērtēju izskatu pēc sūdīgākās bildes. Dzīvē labāk iepazīties, jo cilvēki ir tādi, kā ir.

Vienīgais moments – daudzas sievietes bieži neapzinās savu patieso skaistumu. Piemēram, viņas ir 6/10, bet domā, ka ir 8/10. Šāda sieviete nav izdevīga, jo viņai ir augstākas prasības, bet nav skaistuma atbilstošā. Cita sieviete ir 9/10, bet domā, ka ir 7/10 – šīs sievietes ir ļoti izdevīgas vīrietim, jo viņs iegūs lielāku vērtību ar mazākiem izdevumiem.

Skaistas sievietes ar zemu pašnovērtējumu ir labs ķēriens.

AivarsN  Sieviešu izpratne par skaistumu bieži vien stipri atšķiras no vīriešu gaumes. Un labi ka tā. Pastāv reāla iespēja iepazīties šeit ar ļoti skaistu sievieti,kura pati par savu skaistumu pat nenojauš.

Sakta  Mjā, lasu un brīnos, te tikko viens aprakstījis vissīkākajās detaļās skaistuma karalieni (meklē vien!;d;d), bet pašam pat fotogrāfijā galva nav redzama (un nez cik tā skaista patiesībā un ar kādiem žokļiem un kādu smaidu ;d;d ) un pat nav zināms vai vispār paša ķermenis bildē.
Te nu Jums piemērs, cik vīriešiem ir "reālas" un "samērīgas" prasības - "Razmah na rubļ, udar na kopeiku"... :)) Nerunājot pat par to, ka normālai sievietei bez vīrieša izskata interesē arī prāta spējas, sasniegumi dzīvē, u.c.

Droshs_Plecs  Es vispār neko neteicu par savām prasībām, es tikai nodefinēju objektīvos kritērijus, kas nosaka vizuālo pievilcību.

Bilde mana, bet ar mani te ir pilnīgi 0 sakara, jo šie kritēriji ir objektīvi, universāli un matemātiski pierādāmi.

No sievietes vizuāli nekad neparsīšu vairāk kā savu ekvivalentu pēc objektīviem, neatkarīgu ekspertu vērtējumiem.

>Nerunājot pat par to, ka normālai sievietei bez vīrieša izskata interesē arī prāta spējas, sasniegumi dzīvē, u.c.

Jā, bet te bija runa par to, kas skaitās "smuks" vai "nesmuks". Un es aprakstīju tieši sievietes vizuālās pievilcības kondīcijas.

Duce  Droshs_Plecs,man liekas šī nika izvēle neatbilst Tavai būtībai.Tu nemaz neliecies drošš vīrietis uz kura pleca varētu rast atbalstu,bet gan patmīlīgs narciss kas tikai ir ieciklējies uz to perfekto izskatu,ka Tev laikam vienalga sieviete muļķe,vai ar zemu pašnovērtējumu,ka tikai atbilst parametriem par Tavu smukumu.Varbūt pie vainas ka vēl pārāk jauns esi un garīgi nenobriedis,varbūt ar gadiem prāta vairāk būs.Vismaz es ar tādu vīrieti nesasietos.Jo nedo dies uzmetas kāda pumpa,vai kāds lieks kilo un visa mīla vējā.Un stāvoklī ar tak būtu bail no Tevis palikt,jo tad tak sieviete vairs neatbilstu Tavām skaistuma prasībām.Varbūt tomēr mēģini sievietes skatīt vairāk arī no citas puses ne tikai pēc parametriem.

onslovs  Cepums un žetons "dzintars45" un "Drosh_Plecs" par viedokļiem, vēlējos tikai piebilst, ka kaut cik sakarīgs vīrietis vēlēsies sievietē saskatīt ne tikai pievilcīgu ārieni, glītas taisnas kājiņas, platu smaidu un divas puslīdz pilnas zobu rindas ar patīkamu elpu, bet arī inteliģenci, kuras neesamību nevar aizsmērēt ne ar kādiem pūderiem, lakām un tonālajiem krēmiem un tušām. Lai cik tas paradoksāli neliktos, tad daža laba nobriedusi augstā amatā esoša sabiedrības dāma, ir tupāka par 20 gadīgu kultūras akadēmijas vai konservatorijas studenti. Inteliģence veidojas pakāpenski no bērnības, jaunības un ģimenes. Un vēl! - daža laba "Latvijas pelēkā pele" ir daudz skaistāka par tām ārēji smukajām un viscarskūtajām blondīnēm, tikai viņa pati to nezin.

Droshs_Plecs  >Tu nemaz neliecies drošš vīrietis uz kura pleca varētu rast atbalstu,bet gan patmīlīgs narciss kas tikai ir ieciklējies uz to perfekto izskatu,ka Tev laikam vienalga sieviete muļķe,vai ar zemu pašnovērtējumu,ka tikai atbilst parametriem par Tavu smukumu.

Jā, Tev ir absolūta taisnība. Niks ir izvēlēts neatbilstošs. Un jā, man nav svarīgi, vai sieviete ir gudra. Skaistu sievieti jau tā ir ļoti grūti atrast, prasīt skaistu + gudru ir jau izvirtība. Neesmu taču Džordžs Klūnijs. Savā ziņā manas prasības ir daudz zemākas, nekā citiem šeit, jo es tiešām gudrību sievietē nemeklēju.

>Jo nedo dies uzmetas kāda pumpa,vai kāds lieks kilo un visa mīla vējā.

Pumpas tiek piedotas, jo to nevar kontrolēt. Liekie kilo netiek piedoti, jo pats ļoti strādāju, lai man tādu nebūtu un prasu tikai to pašu, ne vairāk. Liekie kilo sit nost apetīti, jo vīrietis mīl ar acīm.

>Un stāvoklī ar tak būtu bail no Tevis palikt,jo tad tak sieviete vairs neatbilstu Tavām skaistuma prasībām.

Tas nedraud, jo negribu sīčus. Bet man šķiet, ka ja vīrietis mīl sievieti, tad mīlēs arī pumpainu un stāvoklī esam. Bet vispirms ir pa īstam jāiemīl. PA ĪSTAM!

Un vēlreiz, kurā mirklī es teicu, ka visas uzskaitītās ir MANAS PRASĪBAS? Kur? Es to neteicu. Es uzskaitīju matemātiski aprēķināmus, objektīvos pievilcīgos kritērijus. Es varētu būt absolūts Kvazimodo, bet tas jau šos kritērijus nemainītu. Paskaties uz modelēm un aktrisēm, visas pārsvarā atbilst maniem kritērijiem. Sakritība? Diez vai!

>Varbūt tomēr mēģini sievietes skatīt vairāk arī no citas puses ne tikai pēc parametriem.

Nē. Es tā mēģināju un nebija forši.

> vēlējos tikai piebilst, ka kaut cik sakarīgs vīrietis vēlēsies sievietē saskatīt ne tikai pievilcīgu ārieni, glītas taisnas kājiņas, platu smaidu un divas puslīdz pilnas zobu rindas ar patīkamu elpu, bet arī inteliģenci

Ok, bet cik tad tev pašam jābūt krutam un izskatīgam, ja tu uzdrīksties izvirzīt tādas papildus prasības?

Hustler_  Tas viss ir atkarīgs no situācijas tirgū.

gatis29  Sakta klau! A moš viņam vispār galva nav. :D

Duce  Droshs_Plecs,nu tieši tā kad iemīlēsies PA ĪSTAM tad visi šie Tavi raksti Tev pašam liksies muļķīgi.Jo tad Tu viņu mīlēsi visādu skaistu lieliskā formā vai sagurušu ar riņķiem zem acīm.Tu mīlēsi TIEŠI VIŅU ne viņas perfekto vai ne tik perfekto ārieni.Lai jau Tev veicas tādu atrast un Tavi uzskati pamainās.Kad man bija 20 es arī skatijos tikai uz Brediem Pitiem,bet tagad varu teikt droši ka varētu iemīlēt arī Kvazimodo par ko tādu kas nav nevienam Bredam Pitam.

coldlands  Droshs Plecs, vai pigmenti, tas mol tie vasarasraibumi?

rabinovics  .ir dazaadas viiriesu gaumes nevis neizskatiigas sievietes

coldlands  Sodien, braucot pie doktora, tiesi aizdomajos par cilveka skaistumu.
Zinatne solo uz prieksu, piesuj atpakalj rokas, kajas, sogad taisas vienam onkam atdalit vina kermeni ok piesut citu. Tad nu pastukoju, ja pienaks tas laiks, kad iemacisies razot jaunas kermena dalas, un cilveks gribes nomainit savas likas kajas, vajas rokas, nesimetrisko seju uz simetrisko............, tad visi kljus gliti, un ari vienadi? Vai nekljus kaut ka neinteresanti?
Es nevaresu apsaukaties, piemeram, nebaz savu lielo snjobeli manas darisanas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu