Vai glītākas sievietes ir ar augstākām prasībām un nesmukākas ar zemākām?

Esmu lūkojies dāmu anketās un ievērojis jo sieviete ir glītāka jo prasības augstākas ka ienākumus grib lielākus,izglītību augstāko un apraksts vienmēr tāds šerpāks-bez foto man nerakstiet,visiem neatbildu un t.t. Anketās kur sieviete nav diez ko glīta prasības ir vairāk piezemētas.Tad kā ir?Vai smukās apzinās vairāk savu vērtību un izvēles iespējas?Un nesmukākās būtu laimīgas ja vismaz kāds izrādītu interesi un tāpec prasīgas nav?

onslovs  To: "Coldlands" ar laiku un gadiem ejot cilvēkiem uz ādas, un ne tikai sievietēm, bet arī večiem var izveidoties tumšākas krāsas pigmenti. Var to viņs bija domājis. Bet nu "drošais plecs" manuprāt nedaudz iebrauca auzās. Es ar visu savu rakstāmo biju domājis, ka mēs sievietes iepazīstam pēc frizūras un izskata, bet iemīlam arī pēc citām īpašībām. Ja drošais plecs vispār zin tādu attiecību apzīmējumu.

gatis29  Es piemēram sievieti vairāk vērtēju pēc rakstura. Man vienalga vai viņa ir īsa vai gara, apaļīga vai tieva. Vienalga mati gari vai īsi, lielas vai mazas krūtis. vienalga kāda ir acu un matu krāsa. reizēm iegrimstot atmiņā Smiekli man nāk par to, ka man vēl nebija 18 . gadu, meiteni vērtēju pēc balss. Tā kā es uz rakstura skatos. :)

_Krasula_  Cilvēkiem, t.sk sievietēm, sasniedzot zināmu briedumu, domāju, ka vairāk tomēr ir tendence meklēt līdzvērtīgu partneri.
Ja vienā jomā kaut kas nav dots, tad, iespējams, ka ir kompensēts vai varbūt pat bagātīgi sniegts kādā citā.
Ja anketā prasības minimālas, tad tas nenozīmē, ka tās ir vienīgās. Tas, iespējams, tikai ceļa rādītājs. Bet, ja ir visas kārtis rokās, kādēļ gan to neizmantot?

Elektra  Tā ir, bet diemžēl tās smukās tā aplaužas dēļ tās savas spējas izvēlēties...
Ne tik izskatīgās atrod savu vīrieti visam mūžam:)

av2  ...un vissas buus vienaadas veccinnas, uz solinnaa :)) Jaa, Internets sabojaa prieksstatus.
Kaarteejo reizi jaajautaa, kurss ir tas , kurss sadala - taas ir smukaas, un taas ne tik, a? Man personiigi kaiminna sieva uzsit zosaadu (paiistam), aber vinnss staigaa uzpuuties, kaa pavs, jo baigo veceni nocopeejis esot :) Ka domaa, pateikt man vinnam manu viedokli?

JurisK  Tirgus likums ir ljoti preciizs - piedaavaajums rada pieprasiijumu un otraadi. Par to, kas ir skaists un vai katrs apzinaas sava piedaavaajuma patieso veertiibu, un vai katrs pateereetaajs apzinaas, ko vinjam tieshi vajaga, un kaa ieboreet vinjam, ko vinjam vajaga - to visu maaca iipashos marketinga kursos.

Vaukskis  Manuprāt, jā ! Seksīgās parasti ir dārgākas- gan sākumcenā, gan ekspluatācijā, jo viņām taču teju puspasaule pie kājām un var bradāt pāri cilvjiem kā rīta rasā pa pļavu, ja grib- tāpat piedos un tiesības, uzvaras būs viņējas. Pēc nesmukajām arī ir kaut kāds pieprasījums, varētu būt, ka segmentētāks dažādos laulību tirgos, tad nu viņas cenšas padziļināti izkopt savu iekšējo pasauli, lai tā interesantāk un lietderīgāk izmantotu dzīves laiku. Varbūt tādēļ prasības arī zemākas, jo vīrieši tikai tā, starp citu.. .

rusins  laba tema.mans noverojums.seit visam sievietem pasnoveerteejums arrpraatiigi liels.man sajuta ka vecu opeli vrib mam iesmeret par mersedesa cenu.patiesiiba sitaam visaam cacaam nevajag nekadu pazisanos un sex.vajag pavazaties pa kafuuziem.lai iedomatos ka ir pieprasitas..te var bezjeega seedet kaa siev taa viir.dazadi merki visiem.maak gudri spriedlet tikai.iesaku paskatiities damaam savu fegistresanaas gadu seit.un ja gadiem esat joprojaam seit domaju esat augstas domaas par sevi

edding  Vinetta.2017-02-17 17:46
"Nu BEIDZOT esmu nob anots!!! (15-02-2017 14:46): Beidzot esmu nobanots uz 45 die nām un tikai dēļ kaut kādas Melnas sušķes, kas visticamāk par mani ....." Citāts no pumpastika DG.15. februārī./Ja izdosies citātu ielikt. Te redziet citēt nedrīkst, tikai privātās vēstules var.

leopardine  Smieklīgi tie skaistuma etaloni Vairākkārt ir bijuši mēģinājumi salikt perfekto cilvēku no populāru cilvēku it kā skaistākajām ķermeņa daļām, lai atbilstu ideālam un rezultāts vienmēr nav bijis priecējošs. Tieši nepilnības mūs padara pievilcīgus un cilvēciskus. Ne velti cilvēki noskurinās ieraugot perfekti baltas un taisnas protēzes, perfekti nostieptu ādu un uzpildītas lūpas. Labi, ka tagad tas vairs nav modē, bet latvieši jau kā vienmēr atpaliek par dažiem gadiem. Tāpēc arī joprojām fano par notetovētiem muskuļu kalniem ar balinātiem zobiem. Paskatieties uz Anglijas karalisko ģimeni, nevienam tur nav perfekti baltie un taisnie zobi un Viljams staigā pliku pauri un necenšas iestādīt matus un nevienam netraucē Harija vasarasraibumi. Arī Adele cilvēkiem patīk labāk par kaut kādu Meraiju Keriju, lai gan naudas sevī vairāk investējusi Kerija un zobi noteikti baltāki viņai.

Droshs_Plecs  >Droshs_Plecs,nu tieši tā kad iemīlēsies PA ĪSTAM tad visi šie Tavi raksti Tev pašam liksies muļķīgi.Jo tad Tu viņu mīlēsi visādu skaistu lieliskā formā vai sagurušu ar riņķiem zem acīm.Tu mīlēsi TIEŠI VIŅU ne viņas perfekto vai ne tik perfekto ārieni.

Es piekrītu, bet as ko aprakstīju nav manas personīgās prasības, bet tikai vispārīgi skaistuma kritēriji. Es absolūti esmu pārliecināts, ka man daudz kas no tā neliksies svarīgs, ja es iemīlēšos.

>Kad man bija 20 es arī skatijos tikai uz Brediem Pitiem,bet tagad varu teikt droši ka varētu iemīlēt arī Kvazimodo par ko tādu kas nav nevienam Bredam Pitam.

Tas tikai tāpēc, ka 20 gados kā sieviete Tu biji vērtīgāka (sievietes jaunībai ir liela vērtība). Tagad tu vairs nevari dabūt "Bredus Pitus", tāpēc racionalizē pazeminātos standartus. Normāla lieta, visas sievietes tā dara.

>Droshs Plecs, vai pigmenti, tas mol tie vasarasraibumi?

Jā, vasaras raibumi ir ok, galvenais, lai viss ir estētiski.

>Paskatieties uz Anglijas karalisko ģimeni, nevienam tur nav perfekti baltie un taisnie zobi un Viljams staigā pliku pauri un necenšas iestādīt matus un nevienam netraucē Harija vasarasraibumi.

Par prinča pliko pauri mediji visu laiku ņirgājās. Un 100% Latvijas iedzīvotāju nav prinči.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu