Depresija

Vai var saviem spēkiem izkļūt no depresijas?

Ingucits  Man bija vajadzīgi 6 mēneši tam. Meditācijas un darbs ar sevi. Iespējams, man paveicās, ka uztaustīju pareizos info avotus. Intuitīvi. Jo dvēsele centās izdzīvot ķermenī, neskatoties uz prātu, kurš nemaz vairs negribēja neko. Dvēsele neaiziet tāpat vien no ķermeņa.
Tad cilvēks (dvēsele) sāk meklēt un parādīt iemeslus - kāpēc ir tā kā ir.

verso  Miglainā pļava, meditācijas un cita veida garīgās prakses nav liesmā skatīšanās. Kas meklē, tas atrod, vai iet vieglāko ceļu - tabletītes.
Ir jāsaprot kāpēc esi nonācis tādā situācijā, ir jāsakārto sava iekšējā pasaule, lai uzdotu sev pareizos jautājumus un rastu atbildes.

Ingucits  Nu un vai psihoterapeits ies pie psihoterapeita?!
Mja. Nežēlīgi.

neko  Nu depresija ir tāda lieta, ka ja pats ar to galā netiek, tad neizārstēsies nekad. Vienīgā perspektīva " legāls narkomāns".

Chris1986  Depresija ir ārstējama tikai ar medikamentiem psihiatra uzraudzībā. Tie, kas te stāsta par pašiedvesmu, droši vien nopietnas saslimšanas gadījumā ietu pie ekstrasensa un vecenītēm. Tumsonība

Paula6  Ja pats grib tikt galā ar kaiti, kuru pats nosaka, tad jātiek skaidrībā vispirms kas rada pašā tādu nomāktību un tad jau var meklēt variantus kā ar to tikt galā. Pēc novērojumiem tā depresija vairāk ir flegmatiskiem un melanholiskiem cilvēkiem...ieteiktu labāk doties uz sporta zāli un pārrunāt šo situāciju ar treneri, vairāk laika veltīt treniņiem ar sevi un pirmie pozitīvie rezultāti radīs prieku, tāpat kā nākošie un depresija pazudīs. Antidepresanti tikai nomāks vairāk..savā dzīvē neesmu sastapusies ar tādu kaiti.

neko  Chris1986: Depresija ir ārstējama tikai ar medikamentiem psihiatra uzraudzībā. Tie, kas te stāsta par pašiedvesmu, droši vien nopietnas saslimšanas gadījumā ietu pie ekstrasensa un vecenītēm. Tumsonība

Zini - tas tādiem kā Tev vienkārši vajadzētu bez liekiem jautājumiem un sirdsapziņas pārmetumiem pārgriez rīkli no auss līdz ausij. Pārāk daudz pa dzīvi nācies meklēt kur tas dārzenis noslēps kārtējo psihiatra izrakstīto legālo barbiturātu devu. Pārāk labi zinu kar ko pārvēršas cilvēks kas pāros mēnešus šēz uz barbiturātiem.

leopardine  Es arī nepiekrītu Chris1986, ka tikai psihiatrs ar tabletītēm to ārstē. Manuprāt tas ir taisnākais ceļš uz psiheni. Neviens cits labāk par cilvēku pašu sevi nevar izārstēt. Ne velti arī onkologi saka, ja cilvēks pats netic un nevēlas izārstēties, tad viņi ir bezspēcīgi. Ticība, cerība un mīlestība ir tās lietas, kas cilvēkam patiešām ir būtiskas un eksistenciāli svarīgas. Ir vnk jānotic kaut kam, jācer uz kaut ko un jāmīl kāds kaut suni paņem, viņš dos tik daudz mīlestības un fizisko aktivitāšu, ka aizmirsīsies depresija.

Chris1986  neko, barbiturāti, cik saprotu, ir miega zāles, kāds tam visam sakars ar depresijas ārstēšanu?
Paula6, kad tev sāp zobs, tu arī ej uz sporta zāli pie trenera?

Paula6  Chris1986...vai tev no zoba sāpes rodas arī depresija?:) Bet ja kas...zobārstu apmeklēju ļoti reti, sporta zāli daudz biežāk, tāpat kā citus pasākumus, tādēļ arī nezinu kas ir depresija.

leopardine  Chris1986, pie depresijas ir arī bezmiegs, tāpēc raksta miega zāles, trankvilizatorus un vēl antidepresantus. Te daži min apātiska tipa depresiju, bet man it kā bija trauksmaina tipa depresija, kad esi tā uzvilcies, ka pat nosēdēt nevari, ir nemiers, trauksme, sajūta, ka nu tik notiks kas slikts un nelabojams. Un ja tu tām emocijām ļauj vaļu, tad ir vakars uz ezera. Tāpēc par to vnk ir jāaizmirst un jākoncentrējas uz ko konstruktīvu - man tagad ir jāizdara tas un tas. Starp citu tajā laikā arī kaķēnu paņēmu no patversmes, tas ir tik nomierinoši, kad viņš ierāpjas klēpī un murrā.

SADARBIBA  Var, ja ir ļoti liela vēlme IZPRAST, kas ir depresija.
https://www.youtube.com/watch?v=F4BkB4J8u4Y

Dimsigaretsmentolom  Depresija ir stāvoklis..kas iestājas..ja smadzeněs ķīm.reakc.rezultātā neizstrādājas serotonīns.
Nelīdz ne psihoterapija..ne atbalsta grupas..ne apņěmība..tikai sasi...seroton.atpakaļsaistes inhibitori..
Diaběta slimnieki ar var sparoties..cik grib..insulīns jālieto tik un tā.

av2  ir dazzaadi cilveeki. Ir kam smgaa laikaa gribaas, ka kaads ( kaut psihoterapits, aciimredzot )...."paklapee pa plecu". Un ir, kas norokaas prom no visiem. Un tiek galaa pats. (mans variants)
Ne viens ne otrs nav pareizais, un vieniigi iistais. Taa kaa nav ko te vienam otru saukt par nejeegam , un teelot, ibj, speciaalistus otra cilveeka dveeseles jomaa.
Un cilvekam, kuram tiessaam ir taa deperesija , primkaart, nevajag sevi uzskatiit par cieteeju kautkaadu iipassu. Iesaakumam saliidizni sevi ar...tiem, kam tiessaam jaamirst deell neizaarsteejamas slimiibas, atlikussas nedeellas dziivot....Un tad padomaa.

Hantis  Protams kad var. Sāc ar kaut ko lietderīgu nodarboties. Nebāz degunu kur nevajag un nebesies par katru sīkumu.

Tessa  depresijai nav nekada sakara ar sportoshanu, seksu vai vel kkadam muljkjiibam, tie ir nopietni biokjiimiski procesi, kuru ir jaarste ar zalem.
nedomaju, ka tev ir depresija, ar tadu diagnozi cilveks nebus neta, ir apatija, nespeks, nav apetiites, trauksme un sajuta, ka katrs kaulinjsh salauzts. ir ljoti jasanjemas arii fiziski, lai aizvilktos pie psihiatra.
cilveks pats nevar kontrolet shis izmainjas, kuras vinjam notiek un tapec depresija (nevis dziives apnikums, ka te dazhi doma), var iestaties pat bez redzamiem iemesliem, nerunajot jau par kkadiem dziives satricinajumiem. vienkarshi vieniem organismi ir imuni pret sho kaiti, citiem ta var rasties ne no ka.
to es to tagad vienkarsha valoda stastu, lai ir saprotams, ka nekadi treninji, alkohols, sekss vai ieshana cilvekos sho slimiibu neizarstes. ja, jasanjemas pasham. jasavacas, jabut stipram. bet arii jalieto zales, pie tam ne visu pec kartas, bet tieshi to, kas der. un svariigi trapiit pie laba arsta, kam nav vienalga un kam nebusi izmegjinajuma trusiitis.
velreiz atkartoju, tev nav depresija, vismaz tagad, tatad savacies.

alvis25  Depresija ir ārstu uzstādīta diagnoze lai ir kur likt zāles un uzsēdinātu uz ripiņām . Jārūpējās par kaut ko un jāstrādā , tas aizdzīs visas depresijas . Un kāds sīks hobijs .

leopardine  Kurš tad to seratonīna izdalīšanos vai neizdalīšanos var nokontrolēt? Nav jau tādu analīžu, vai es vismaz par tādām nezinu, kas uzrādītu to līmeni un noteiktu vajag tos antidepresantus vai nevajag. Un bieži viņus raksta cilvēkiem ar vnk nomāktu garastāvokli, kam labāk palīdzētu kaut vai psihologs, pat psihoterapeitu nevajag, jo arī psihologs maksā diezgan. Bet vēl labāk palīdzētu vnk jauku, atbalstošu līdzcilvēku sabiedrība vai draudzīgas sarunas + fiziskās aktivitātes. Bieži ir vnk veģetatīvā distonija vai kas tamlīdzīgs, stresa izraisīts. Tam pašam jau pieminētajam cukura diabētam arī ir 2 tips, kuram nevajag insulīnu, bet ko ārstē tieši ar diētu un dzīvesstilu. Pozitīvas emocijas veic brīnumus. Un tagad jau pati daba arī palīdz - kļūst gaišāk, siltāk, priecīgāk - nāk pavasaris.

Deisa  Mēģināt ar depresiju (tiešām depresiju, ko noteicis speciālists) tikt galā tikai paša spēkiem var beigties ar vēl ļaunāku kaiti. Vismaz pēc pieredzes - kādai manai paziņai bija, viņa pie ārstiem vairs negribēja iet, jo bija jau gana izstaigājusies un savulaik tabletes padzērusi, gribēja pati tikt galā. Diemžēl, ja ir traucēti smadzeņpodiņā tie bioķīmiskie procesi, mēģināt vari, cik gribi, bet aizvien pieaug iespēja lielākā ķibelē iedzīvoties. Tā arī ar viņu notika - nonāca psihenē ar draudiem jau par vēl grūtāk ārstējamu slimību (neatceros tieši kādu). Un noslēgtība viņai nebija kā Tessa raksta, tieši otrādāk, kā sadegusi meklēja mīļākos, iespējams, tas bija dabiskais dzinulis mēģināt tikt pie laimes sajūtas.
Depresija ir nopietna diagnoze, tad jau arī ar šizofrēniju cilvēks pats var tikt galā, ne?

Drole  Daudz gaismas, fiziska aktivitaate, produkti, kas satur dopaminu un serotoninu

https://godshealingplants.wordpress.com/2012/07/10/garbanzo-beans-chickpeas/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu