Depresija

Vai var saviem spēkiem izkļūt no depresijas?

piladzoga  DARBA TERAPIJA UN PUNKC..

Ingucits  Serotonīna un dopamīna daudzums plazmā ir pārbaudāms.
Pie tam,to ietekmē ne tikai fiziskā aktivitāte, bet arī uzturs. Katrai asinsgrupai savas bioķīmiskās reakcijas organismā, atkarībā no uzņemtās pārtikas. Un depresijai ar to ir ļoti liels sakars.
Tagad informācija par to ir internetā pieejama. LV psihoterapeiti neņem vērā šo sasaisti. Viņi rakņājas cilvēciskās attiecībās un bērnības piedzīvotos gadījumos, sasaista to ar traumām utt. Viņiem vispār neinteresē cilvēka bioķīmija. Uzliek diagnozi un basta. Izraksta zāles. Pie tam,jāskatās,pie kura speciālista iet. Viņiem katram ( psihologs, psihoterapeits, psihiatrs) ir sava darba specifika, metodes un atbildība.
Taisni vai jābrīnās, ar kādu vērienu Latvijā tiek noteiktas diagnozes un kādu vieglumu tiek izrakstīti barbiturāti un antidepresanti.

Un Deisa, šozofrēnija ir kas pilnīgi cits. nesalīdzināmas lietas.
Lai gan par šizofrēniju ir atsevišķs stāsts. šī slimība vēl var izpētīta līdz galam cilvēciskā līmenī. Tāpēc, ka cilvēciskas smadzenes, kuras uzskata, ka dzīvo tikai vienu dzīvi un vienā realitātē, to nespēj vēl izskaidrot.
Bet jūs mētajaties šajā portālā ar šo diagnozi pa labi, pa kreisi. Jo tā ir priekš jūsu "veselā " saprāta biedējoša diagnoze. Kuru arī, starp citu, uzliek psihiatrs ar savu aprobežoto prātu:D

Dimsigaretsmentolom  Depresiju diagnosticět ir saměrā viegli..jo cilvěks nevar (nevis negrib)pastrādāt..nevar koncentrěties.. nevar arī aizmigt..nevar arī neko ieěst..mainās uzvedība..parādās sirdsdarb.traucějumi..nevar paelpot..sajūta..ka smagi slims..grieżas..redze zūd..dażādi funkc.traucějumi..var nonākt tik tālu..ka baidās pat uz tualeti iet..un gaida..ka aiz rokas vedīs. Nespějot rast izeju..var uztaisīt paśnāvību.
Atvainojos tiem..kas var saņemties..jo tā vienk.nebūs depresija😃

likky666  Var, taču ir vajadzīgs liels gribasspēks, neatlaidība, motivācija un iespējams arī kāds pārītis cilvēku blakus, kas palīdzēs, kad iestājas lūzuma punkts.

Pillerina  Tam vajadzīgi īstie un skaisti cilvēki blakus, skaista vide apkārt un patīkama nodarbe sirds gaišumam. Jābūt pastāvīgai nodarbošanās un mērķim, par kā īstenošanu esi nopietni atbildīgs.

Dimsigaretsmentolom  vienmēr ir patikuši cilvēki, kas neko nezin..nav interesējušies..nav lasījuši..bet ir viedoklis:)

arnolds94  depresija ir kad tu doma ka nav vairs ceribas nekam tu sac ticet tiem meliem kas saka tu nesi pietiekami labs tu nesi nevienam vajadzigs un to ka tu dzive neizdarisi ne ko labu un tu sac baidities no ta ka tu nesi nevienam vajadzigs to ka tu busi viens jo ja vini tevi nemiles kas miles ja vini tevi nepienems kas pinems un es saku ticet tam visam ka es nesmu pietiekami labs es saku ticet ka esmu viena liela kluda ka es nekad nekad nebusu nekas es nebusu nevienam vajadzigs mani neviens nepienems un sie soli tevi ved tuvak tam ka sak dzirdet balsi sakam tu nesi pietiekami labs un tev ir vajadzigs tikai viens solis lai kristu bet tev ir izvele krist vai celties jo dzive ir lietas ar kuram tev bus jasadzivo es tev gribu uzdot jautajumu vai tu ticesi sev vai tiem kas tev netic vai tu ticesi cilvekiem kuri uskata tevi par neko tu nesi nevienam vajadzigs tev nevajaga ticet tiem meliem es nesaku ka kadu dienu tu to visu vienkarsi aizmirsisi vai tu varesi piedot tiem kas tevi sapinaja jo tikai tad tu saksi sevi dziedet ja tevi kads pievil vai tu pienemsi lemumu palidez kadam citam iedomajies kur tu esi atverta telpa kur nav neka un tur ir negaisa makonis virs tevis un si vetra ir tava dzive jo tu nestasti nevienam kam tu ej cauri jo vini tevi nesapratis un vini tev nevar palidzet tapatas tu esi saja vetra uz celiem un tev ir auksti un tu esi vajs un tu doma ka tas ir beigas tev nav tas jadara vienam bet turies pietas personas par kuru tu doma ka si persona varetu palidzet un iedomajies vinus tagat sakam to ka vini nevares apstadinat so vetru bet vini tevi tures un dos tev siltumu lidz vetra paries

Araabs  Anna Kareņina ar depresiju cīnījās vis pareizāk.Ar tādu psihi tik uz sliedēm:((

harpy  Atkarīgs no tā kāda tā depresija ir. Šad tad var tikt galā saviem spēkiem, ja zina ko darīt, ja nezina, labāk to dēmonu nebikstīt paša spēkiem un pameklēt kādu speciālistu.

piparbecinja  Es ieteiktu psihoterapeitu. Arī tiek galā, turklāt palīdz ieraudzīt daudzas interesantas lietas. Ja smagā formā, tad ripas ar laikam vajadzētu. Ir depresiju testi tīmeklī atrodami. 2017-03-22

piparbecinja  neko, vispār jau depresiju neārstē ar barbiturātiem. Depresiju ņem priekšā ar antidepresantiem, kuri mēdz būt dažādi. Piekrītu, ka vieglas un vidējas depresijas gadījumā var iztikt bez ripām. Barbiturātu vietā var dzert jau gatavas nervu tējiņas vai nervu pilienus. 2017-03-22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu