Vai Milestiba var pariet,un vai ta nav atruna kadiem meliem?

Nodzivoju desmit gadus ar sievieti,kurai ir tris berni.Berni nav mani,bet tapatas milu ka savus.Ja nebiju puku pedeja laika,un lielas romantikas,jo abi smagi stradajam lai izdzivotu saja valsti.Tacu kadu dienu sms ar to ka negribot vairs ar mani kopa dzivot.Atruna-gribu but viena.Vai tiesam tas ir risinajums,ka domajat?Es domaju ka ne.Ir tak jamekle kompromiss attiecibas nevis no vinam jamuk.Ir smagi,un protams ar to nesadzivot tik atri.Ko domajat,kads tur iemesls?Un vai man taisniba?Jo man jau sak likties ka visa vaina bezmazvai tikai mani.

bestija  Negribētos Tevi tā pamatīgi apbēdināt,bet vienīgais iemesls var būt cits džeks.Pats raksti ka smagi strādājat,nav laika visādām romantikām.Lai gan tās ir tikai atrunas un kaut kādu laiku var atrast vienmēr lai kaut kā iepriecinātu savu sievieti.Jo sievietes ir jūtīgas,romantiskas būtnes un nevar dzīvot ilgi emocionālā tukšumā un ja to nesaprot tad nu gadās tāds rezultāts.Ka pat neskatās uz to ka trīs bērni,ka audzināji viņus.Taureņi vēderā tad dominē pār prātu.

mellene_x  varbūt sievietei vnk piegriezās viss, varbūt neesi nekāds eņģelis, bet ar laiku , paliki neizturams?? Nav obligāti jāmeklē cits vīrietis, lai gribētos pārtraukt esošās attiecības...mēdz būt, un tas ir pilnīgi normāli, ka attiecības sevi ir iztukšojušas, un otrs grib būt viens...

AivarsN  9-10 gadi ir tāds kā krīzes laiks,vismaz sievietēm. Viens mīlestības posms beidzies un tai vajadzētu pāriet nākamajā līmenī. Ja nav tādas īstas saderības un vēl pagadās tuvumā kāds cits vīrietis,tad attiecības ir nopietni apdraudētas. Pirms šķiršanās gan vajadzētu visu rūpīgi izrunāt. Vismaz pēc tam būs prāts mierīgs,ka attiecības glābt nebija tavos spēkos. Veiksmi!

Geisha  Aļo! Mostaties! Kādi lieli bērni? Ar matemātiku galīgi uz Jūs esat? Ja vīrietim ir 33 gadi. Tad cik gadi sievietei? Visdrīzāk arī tik pat. Kurai sievietei 30 gados ir lieli bērni? Kas viņa 10 gadu vecumā sadzemdēja tos bērnus? Nu labi, ja sievietei ir 40 gadi tad bērni ir pusaudži, bet ne jau pieaugusi. Ķipari. Un te nu gan noteikti ir vajadzīgs vīrs - atbalsts nevis stute. Iespējams, ka vīrietis visu šo laiku bija viņai kā slīcējam akmens kaklā. Piegriezās viņš viņai un dabūja ar kāju pa 5. punktu. Tagad te sēž, lej gaužas asaras. Ņemat, pažēlojat to lielo teļu. Piena pupiņu iedodat! Ņerga.

jadore  Mīlestība var pāriet, bet sms var būt arī atruna meliem.Tēma atspoguļo upura ierakstu (ak es nabadziņš, man slikti un viņa vainīga) sieviete vīrietī meklē stiprumu nevis vājumu. Mīlestību nevar izlūgties. Varbūt ir laiks padomāt par savu dzīvi, saviem personīgajiem mērķiem nevis sievietes un viņas bērnu. Kas Tevi pašu darītu piepildītu?

mellene_x  Jūsu abu rokās ikdienas rutīnu nomainīt pret ko interesantu..varbūt , izraujaties un divatā aizejat uz randiņu??? Kopdzīve nav izklaižu parks..protams, ka sievietei 4 sienas ir līdz kaklam, jo viņai jau izsenis lielāka atbildības sajūta, kas ļooooti iztukšo, Tev kā vīrietim , jābūt tam stiprajam plecam blakus uz ko paļauties un dažādojat savu ikdienu, no malas neviens rūķītis neatnāks un ar pirkstu nenorādīs , kas darāms...Tu zini, kas viņu iepriecina, kas liek SMAIDĪT...sasmīdini viņu, iepriecini, pakutini, galu galā.. .. nav vajadzīgas milzu finanses, lai otru iepriecinātu, bet mīļas darbības..

Sassy14  Mīlestība esot kaut kas tāds, kas nepārietot. Diemžēl varu spriest tikai teorētiski, jo uz savas ādas mīlestību ne pret vienu vīrieti neesmu tādā veidā izjutusi. Savukārt iemīlēšanās izput visai ātri, apmēram pusgada laikā - nu, ziemeļniekiem droši vien ilgāks laiks paiet. :D Un izput vienmēr un ar visiem. Paliek... labas un sliktas atmiņas, un tukšums. Un tā vienmēr.
Man tāda pati problēma, tikai no otras puses - arī es esmu tā daudzbērnu māte, kurai ir dzīvesdraugs, ne bērnu tēvs, un ar kuru vienkārši vairs negribu dzīvot kopā. Jo... kopdzīve nomāc. Arī gribu būt viena... nu ne jau viena, bet ar bērniem, kaķi, suni, miljoniem pienākumiem, darbiem (kuros dzīvesdraugs man pie labākās gribas palīdzēt nevarētu), ... un kopā ar savu izļurgāto psihi, «pateicoties» kurai esmu spējīga aizsvilties par galīgiem štruntiem, un aizsviļos parasti tieši vīrieša, nevis bērnu vai mājdzīvnieku virzienā. Jo... samērā grūta pagātne. Jo... kad biju iemīlējusies, domāju, šī sajūta ir zāles visam uz šīs pasaules, bet kļūdījos. Jo... domāju, ka man «pret laimi, pret nelaimi krūtis ir cietas» kā tajā dziesmelē, un ka esmu neievainojama un nemirstīga, bet atkal kļūdījos. Un man nav nekas pret to vīrieti, viņš ir labsirdīgs, talantīgs večukiņš, ir lieliska personība, bet manā dzīvē, tādā kopdzīves kontekstā, viņš ir svešķermenis. Man patiktos ar viņu papļāpāt brīvā dabā, vai kaut kur pie viņa laukos būt ciemos, bet... es neciešu, ka viņš saimnieko mūsu mājās, nāk vakaros aliņu ieķēris un sāk muldēt pa tukšo vai, vēl trakāk, lielīties un plātīties... PUNKTS. Kopā esam bijuši 4 gadus... bet nu nespēju vairs, bet viņš to nesaprot un ir tik bēdīgs...
Tēmas autor, Tavai sievai var būt citādas problēmas, bet kaut kas var būt arī līdzīgs šim.
Spēku, drosmi un veiksmi šo klapatu mudžināšanā!

edding  Te skaidrs, ka puika ir labs. Nu kāds vēl varētu iemīlēt sievieti ar 3 bērniem. Kur ir tas bērnu tēvs? Visticamāk, ka ne viens vien.Skaidrs, ka vaina ir sievietē, bet nez kāpēc tieši tās sūdīgākās dabū labus džekus.
Es Tev ieteiktu aizmirst to kazu, meklē brīvu, bez bērniem sievieti un dzīvojiet laimīgi no baltas lapas. Nevajadzēs ne pušu rauties, ne pazemojumus ciest.

Sassy14  edding, nekas nav absolūts uz šīs pasaules.
Protams, ka tēmas autoram var ieteikt meklēt citu sievieti. Nu ja gribēs, meklēs arī, bet laikam jau negrib. Tāpat kā manējais, kuram pati ieteicu meklēt kādu citu kaut kur labākā pasaulē, kur puķes zied spilgtāk, debesis ir zilākas un jūra zvīļāka... :D ... bet vīram asaru pilnas acis un saka, ka NEGRIB - vai nu mani, vai neko. Un es... jūtos atkal kā asiņaina slepkava, bet nevaru tur neko darīt.
Kāda ir SŪDĪGAS SIEVIETES definīcija?? Nelaiķa skatuves māksliniece Antra Liedskalniņa bija dzērāja un ar vīriešiem viņai bija galīgā grīstē, bet visa latviešu tauta bija sajūsmā par viņas spēlētajām lomām. Otra nelaiķa skatuves māksliniece, Nora Bumbiere, dziedāja tā, ka lauku vecenes nopūtās un teica - «tik skaisti dzied, ka nomirt gribas »... vēl joprojām viņa ir samērā nepārspējama un nepārdziedama Latvijas mūzikas vēsturē. Edith Piaf, Marilyn Monroe, Amy Winehouse... izcilas vecenes, pasaulslavenas, lielas zvaigznes, bet mocījās ne tikai ar neskaitāmām sviestā sagājušām mīlestībām, bet arī ar nabadzību, narkomāniju, un dievs vien zina ar ko vēl... BET VIŅAS NEBIJA SŪDĪGAS SIEVIETES!!!!!!

neko  Autoram: "Geisha ka tev ar pratu?" - ar viņu viss ir vienkārši; viņa vīriešus redz caur savas pieredzes prizmu un savu bijušo īpašības piedēvē visiem pēc kārtas:)

neko  Varbūt skanēs skarbi bet prātīgāk ir meklēt citu. 3 bērni jau ir. Kopīgu bērnu nav. Viss uz ko šādā situācijā vīrietis var pretendēt ir "ordinary mother fucker" - respektīvi viņa vienīgā loma ir apmierināt sievieti - fiziski, emocionāli, finansiāli. Ja viņš šo lomu vairs nepilda viss beidzas.

DanaL  Pamēģini iepauzēt. Varbūt viņai vajadzīga neliela atelpa, lai savestu kārtībā domas. Iespējams, ka viņa pati sameklēs ceļu pie tevis, Ja ne, tad gan nekā.

lady_super  Lai noraidītu tos minējumus, ka Tu mānies, vari atklāt, cik tai sievietei gadu, ja jau viņai 3 lieli bērni ?

reka55  ........tranex83 ,atvaino par tiešumu ,varbùt vaina tomēr ir Tevī !!!???......pēc anketas un bildes tajā, strādā par tālbraucēju šoferi - tas pats kas jūrnieks.....nedēļām vai mēnešiem neesi mājās,kad pārodies, vajag noņemt stresu - tobiš pieliet acis.....viņa arī gaida, pārrodās un piemaujās, cik ilgi izturēs???.....savā mūžā esmu redzējis daudzus normālus večus aizejot pa pieskari, dēļ alko....vēlreiz atvainojos, ja kļūdos( par alko, Tavs teksts vienā topikā).....

Sassy14  Dāmu vecumus parasti netaujā. :D
Nu piemēram es esmu 42-gadīga 4 bērnu māte... vecākajam puikam 22, meitenēm 18 un 13, jaunākajam puikam 7. Kas tur jocīgs? Bet, kamēr jaunākais bērns vēl nav sasniedzis 18 gadu vecumu, man ir aizliegts justies vai izskatīties vecai un slimai čāčai, pat ja tāda esmu. :D
Piemēram, ja 3 bērnu mātei ir apm. 30 gadu, tur arī nav nekā jocīga, ja bērniem vecumu atšķirības ir 1 vai 2 gadi.

edding  Sassy14, neviens nesaka, ka 42 gados ir veca. Bet ja 3 bērni sadzīvoti, negramsties gar jauniem bezbērnu puikām. Meklē sava vecuma un līdzīgas pagātnes. Tad pašai būs vieglāk un galvenais- mierīgāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu