Ne-savējo bērnu faktors attiecībās

Manai vasarnīcas kaimiņienei ir 43 gadi,sieviete priekš saviem gadiem ļoti labi izskatās,arī raksturs labs,ir īpašums un cienījams darbs. Nesen viņa iepazinās ar kādu solīdu vīrieti savos gados(dzīvē,nevis netā!),bija pāris randiņu,viss ir kā jauki,bet tad kungs uzzināja,ka viņai ir 2 vēl nepieauguši bērni,kas dzīvo ar viņu kopā un tas arī bija viņu pēdējais randiņš. Nākamajā dienā kungs atsūtīja sms,ka viņu neinteresē sievietes ar bērniem un ka atlikušo dzīvi grib nodzīvot bez dalības ar kādu rūpēties par svešiem bērniem,jo pašam jau esot divi,par ko rūpēties.
Nav jau nemaz tik neordināra situācija,jo cilvēkiem ir tiesības nevēlēties otro pusi ar ne-saviem bērniem,tai pat laikā ir daudz arī pozitīvu piemēru.
BET KĀ AR JUMS? Šoreiz neizskatīsim gadījumus,kad bērni jau pieauguši,jo tas varbūt tik daudz ko neietekmē,bet vai liekot roku uz sirds, Jūs Jūsu tagadējā vecumā izvēlētos dzīvesdraugu ar (nepilngadīgiem) bērniem vai labāk tomēr bez?
/neloloju cerības,ka līdzigas tēmas nav bijušas,bet te viss jau ir bijis un laiks iet :))/

makinlijs72  nav jau nekas pret svešiem bērniem,bet dīvaini ir ,ka es pēkšņi palieku piemērots dāmām ar vairākiem bērniem.pirms tam nebiju gana labs.

fargo  14:44

tad. tad man patīk, ka tā nav un esmu pārpratis. sprieduma kļuda, par kuru... labi, ka kļūda.

gertrude  cilvēki ir dažādi, nevar gribēt no tomāta izspiest apelsīnu sulu. varbūt ir pat labi, ka cilvēks jau pašā sākumā godīgi pateica, ko nevēlas, nevis mēģināja ar sakostiem zobiem.
mana draudzene, kurai pašas meitas izaugušas, jau vairākus gadus dzīvo kopā ar vīrieti un viņa meitu-padsmitnieci. sākumā arī baidījās, kā būs, bet viss izvērtās labi.

Torpedo  nē, nu, skaidrs, ka viņas nosoda, ka kādu kādu atraida tkai tāpēc, ka ir bērni, lai ko viņas te arī netaisnotos fargo :D "nevar gribēt no tomāta izspiest apelsīnu sulu" :DD
Tangerine, kā tas ir - tētis ir un kādas rūpes jaunajam vīrām? Tas jau nekas, ka viņam ikdienā būs jādzīvo kopā vienā telpā? Staigās pa dzīvokli un nizliksies, ka nepazīst? Kuram gan būtu traucēklis dzīvot kopā, teiksim, ar budzinieku vai taurātāju? Vajag izlikties, ka viņu tur nemaz nav un nekādu problēmu, vai ne? :D

eva_  "...Tavs optimisms varetu mainīties, ja puiša meita dzivotu ari pie Jums!" (c)
Laskovij, nekad jau nevar zināt "kā būtu, ja būtu", bet konkrētajā situācijā domāju, ka viss būtu kārtībā, jo man patīk bērni un pašai dēls jau liels. :)

jadore  Ja vīrietis ienāk ģimenē(kopdzīve), kurā ir sieviete ar bērnu/bērniem, nu nevarēs vīrietis izvairīties no situācijas, ka viņam tie bērni būs jāaudzina. Jā, iespējams, ka bērnu tēvs piedalīsies gan materiāli gan fiziski bērnu audzināšanā, bet kopā dzīvojot nav iespējams izvairīties no bērnu audzināšanas. Godīgi sakot apbrīnoju un cienu tos vīriešus, kuri labi tiek galā ar citu bērnu audzināšanu. Ir arī gadījumi, kad bērns/i ar māti ir vienā frontē un vīrietis otrā ar visām no tā izrietošajām sekām.

Torpedo  jadore, tad vajag dzivot trijatā - īstais tēvs pieskatīs un audzinās savu bērnu/-us, bet māte ar jauno vīru trāzīsies un mīlēsies!

gertrude  eh, Torpēdi, jāsaka Paldies Dievam, ka ne visi vīrieši ir sievietes kā tādas un svešus bērnus ienīstoši kā Tu.

Valensija01  Interesanta nostāja, viņam pašam var būt bērni,bet sievietei nē!

sanne  Ak,šis stulbums....:) kāpēc nevarētu sākt ar vieglumu?Audzinam katrs pats savus bērnus un tad,kas izriet no tā?Ja man ir divi bērni,nu nemeklēju es te viniem tēvu,nu....un netaisos sākotnēji audzināt otra.Tak panemam vieglumu.Nav tak jāsaistās uz mūžu pirmajā randinā......!

Deisa  Kopš pašai ir bērni, ja partnerim ir bērni tad tas ir tikai pluss - tātad vismaz kaut kāda pieredze viņam ir sakarā ar bērniem. Tiesa tālāk jāskatās kāda tam bērnam ir uzvedība un pamati ielikti. Atceros, bija savulaik brūtgāns, kam meita bija tieši starpvecumā maniem dēliem, viņu uzaudzinājis bija tēvs, jo māmiņa bija nonarkojusies tolaik (vēlāk jau meita tomēr nonāca mātes apgādībā). Mani meitene uzņēma labi, izturējās ok, bet man bija nepieņemami viņas gājieni attiecībā pret pašas tēvu un atklātā manipulācija, ko tētis mierīgi pieļāva. Nu ar tādu bērnu es nevarētu sadzīvot pieņemot visu kā ir. Taču ar tagadējā vīra meitiņu nodzīvojām pusgadu kopā un man patika viņas kompānija. Tagad, kad viņa atgriezusies pie mammas, pietrūkst - tikai vīrieši apkārt.

wildangel  Nekad nesaistītos ar vīrieti, kuram ir nepilngadīgi bērni...kaut dzīvo pie mātes. Ok, pieaudzis, tam sava dzīve. Tāpēc labi saprotu, kuri neizvēlās partneri ar maziem bērniem.
Kā arī neizprotu citu nosodījumu. Tā ir katra personiskā darīšana, ko izvēlas un ko ne. Cilvēki ir dažādi, vienam patīk, citam ne. Būtu muļķīgi tēlot laimīgu un apmierinātu, ja jūties pretēji.

coldlands  Iemacies milet svesu bernu, un nedarit vienam to ko negribetu lai izdara tavam bernam.

Luusila  Es saprotu, ka esmu dinozaurs savos uzskatos, bet padomāsim nedaudz...māte ar diviem bērniem saiet kopā ar vīrieti,kuram arī ir bērns. Kaut kā visiem jāsadzīvo. Arī bērniem kaut kā jāpiecieš "tie svešie". Un tad pieaugušie saprot, ka viņiem nekā nesanāks. Pēc laika jauns vīrietis ar atkal svešu sīci. Atkal jāmēģina sadzīvot...Ja pieaugušos vismaz sākumā saista mīlestība vai kaut kas tamlīdzīgs, tad bērniem ir jādzīvo kopā bez šādas situācijas "atsāpināšanas".Kā tas ietekmē viņu raksturus, sekmes skolā un drošības sajūtu, ko ģimenei būtu jāgarantē?
Kā kaut kāda kopmītnes istabiņa, kur jāsamierinās ar tādiem kaimiņiem, kādus tev piešķir.

Ir jau gadījumi, kad trāpās vinnests ar šādiem "kaimiņiem", bet man šķiet, ka tas ir tikpat reti kā loterijās. Līdz ar to grūti nosodīt tos, kas jau sākumā apzinās savus spēkus par vājiem.

Momo  palasot dažus viedokļus nemaz tik nesaprotami nav mēdejas uzskati par dzīvi un kur likt bērnus. :D
un tām, kurām vīri nav spējuši izturēt dzīves nastas un kļuvuši ģimenei nepiemēroti, tām tad uzreiz laikam jālec ventā ar visiem bērniem. pat "kristīgiem" cilvēkiem šķiet, ka, piemēram, atraitnei nav tiesību uz personisko laimi. arī ja sievietes dzīve pārtrūkusi, tad tēvam būs visu atlikušo dzīvi pavadīt vienam, jo, lūk, viņi ir tie grēcinieki, kam jāizcieš sods par kļūdu vai nelaimi.
pilnīgs un absolūts sarkasms.

piladzoga  Es pieļauju ,ka vīrietim bērni pieauguši un pats ir brīvs no rūpēm ...nu tad loģiski ,ka gribēja arī sievieti bez maziem bērniem.

Agatem  Jautājums vīrietim: Vai Tavi bērni un Tu esi tik jauks, lai sieviete vēlētos ar Tevi veidot attiecības?
Bet domāju, ka sievietes nav tik tupas, kā konkrētais vīrietis. Bērni -viens, divi izaugs, bet Tu paliksi viens staigulis. Labāk par kādu rūpējies un neesi gluži viens kā pirkts, un kāda starpība vārīt zupu trijiem vai pieciem???Nekādas, ja tik trūcīgi liekam gaļas gabalam, tak piešauj ūdeni pusspaini klāt, būs zupa garāka, cerams domu sapratāt.
Svarīgi, lai pieaugušie vēlas būt kopā viens ar otru, bez blakus faktoriem.

Luusila  Agatem, Torpēdiņam nagi noies no vienas domas vien, ka kāds bērnelis nokostu kumosu no viņa pirktas maizītes šķēles:))), bet stāsts varētu būt skatāms arī no bērnu viedokļa, un tad tēma paplašinās.

AivarsN  Ja vīrieša paša bērnus audzina bijusī sieva un viņas jaunais vīrs,tad tas ir ļoti jauki atrast sievieti ar bērniem. Cik tad ilgi viens gar otru rīvēsies? Bērni ir patīkams izaicinājums un jauks papildinājums pilnai ģimenes laimei.

leopardine  Latvijā sievietēm bērnu faktors ir nāvējošs attiecību veidošanas sakarā. Mana māsīca arī 3 gadus nodzīvoja viena ar diviem bērniem, censdamās izveidot attiecības tepat Latvijā. Beigās iepazinās tinderī ar zviedru un tagad jau gadu ar visiem bērniem dzīvo Gēteborgā Zviedrijā. Latvieši bērnus ienīst un tāpēc arī likumsakarīgi izmirst. Bail pat iedomāties, ka bērnu slimnīcā strādā dakteris ar Hitleriskām idejām, ka vajadzētu selekcionēt dzimstību, ka katram reņģēdājam jau nedrīkst ļaut vairoties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu