Ne-savējo bērnu faktors attiecībās

Manai vasarnīcas kaimiņienei ir 43 gadi,sieviete priekš saviem gadiem ļoti labi izskatās,arī raksturs labs,ir īpašums un cienījams darbs. Nesen viņa iepazinās ar kādu solīdu vīrieti savos gados(dzīvē,nevis netā!),bija pāris randiņu,viss ir kā jauki,bet tad kungs uzzināja,ka viņai ir 2 vēl nepieauguši bērni,kas dzīvo ar viņu kopā un tas arī bija viņu pēdējais randiņš. Nākamajā dienā kungs atsūtīja sms,ka viņu neinteresē sievietes ar bērniem un ka atlikušo dzīvi grib nodzīvot bez dalības ar kādu rūpēties par svešiem bērniem,jo pašam jau esot divi,par ko rūpēties.
Nav jau nemaz tik neordināra situācija,jo cilvēkiem ir tiesības nevēlēties otro pusi ar ne-saviem bērniem,tai pat laikā ir daudz arī pozitīvu piemēru.
BET KĀ AR JUMS? Šoreiz neizskatīsim gadījumus,kad bērni jau pieauguši,jo tas varbūt tik daudz ko neietekmē,bet vai liekot roku uz sirds, Jūs Jūsu tagadējā vecumā izvēlētos dzīvesdraugu ar (nepilngadīgiem) bērniem vai labāk tomēr bez?
/neloloju cerības,ka līdzigas tēmas nav bijušas,bet te viss jau ir bijis un laiks iet :))/

riks086  Tā.... kur ir tā vasarnīca? Jāaizbrauc, jāapskatās un tad jau viedoklis būs :) Varbūt pat nekur jābrauc nebūs - man arī ir vasarnīca, kas zina - varbūt turpat netālu? :)))

Torpedo  Lusila, man tak nav žēl viņus pabarot, bet nafigā man kkādu mopmītni mājās vajag, kur visi skrien un bļauj un krīt uz nerviem??? Ja paša bērni, tad vismaz zin, par ko ciešs. A tā, priekš kam man sievieti, ja tur nāk līdzi šitādas negācijas? Vīrietis vēlas iepazīties ar sievieti, nevis ar bērniem

furnitura  Šajā sakarā Latvijā ir viens REĀLS piemērs, kā rīkojas īsts vīrietis!
Lūk - Latvijā bagātākais vīrietis, izskatīgs, sportisks, samērā jauns, gudrs, veiksmīgs - Fiļs - nesen apprecēja sievieti ap 30 ar 2 maziem bērniem! Un netraucēja nekas!

Otrs piemērs Igaunijas prezidents - arī apprecēja sievieti nelikvīdajā vecumā (pēc oho standartiem) ar diviem maziem bērniem. Nu labi, viņš vairs nav jauns, tikai gudrs un veiksmīgs, taču atradīsies ne viena vien, kas viņu gribētu.

Te ir tikai daži piemēri kā rīkojas veiksmīgi, gudri, spējīgi, bagāti vīrieši! A tie, kas te oho čīkst un santīmus skaita, ir hroniski lūzeri, tizli nesmuki resnvēderi, aprobežoti prātiņā, mazpisēji impotentie. Un tad vēl merkantili skaita kapeiciņas, cik izmaksās bērni, cik sieviete un cik tā sieviete pelna, lai kopējos tēriņus nomaksātu... pfu... tie nav vīrieši. Ja sieviete vēl var atļauties būt merkantila, jo bērni tak ir uz viņas kakla, tad vīrietis nevar, tas ir bābiski.

riks086  Duntē???? Štrunta 10km... pienāks pavasaris, būs jāliek lietā veca izmeklētāja iemaņas.... :))))))))))

leopardine  Furnitūra, Tu vēl Aināru Gulbi piemirsi, kurš Unu Gavari ar visiem 7 bērniem uz Tenerifi aizveda un saņēma ne mazums pārmetumu. Un komentāri bija pilni ar žulti pret Unu. Jo, redz, sievietei ar bērniem neesot tiesību uz privāto dzīvi. Ja vienu vai 2, nu max 3 bērnus sabiedrība ar grūtībām vēl tolerē, tad 7 nu nekādi.

Torpedo  Nu ja, tieši tādi stāstiņi kā zin Zviedrijā viens Vikingloto miljonu laimēja vai viena māmiņa ar bērniem apprecēja Igaunijas prezidentu, vai kkāds Ragu un nagu tresta direktors vēl kko noprecēja - arī rada to gaisotni, ka nu tik būs - jāiziet tik lauka vidū ar atvērtu muti un jāgaida, kad man arī no gaisa ķiļķēni mutē kritīs .. :D

ingryda  Bez.

Retarders  Personīgi man nav būtiski, ja cilvēks svarīgs, tad ar vai bez bērniem, tas nav būtiski. Bet mūsdienās priekšplānā daudziem izvirzās merkantīlās intereses, aprēķins, ko tad es iegūšu - zaudēšu. Un ja ir bērni, tad tie ir tikai izdevumi, klapatas un problēmas. Sevišķi ja nesapas vēl, tad arī klapatas. Un ja vēl kāds problēmbērns, kā ņuņņa, kurš piezīdies mātes/tēva krūtij, ka ne atraut, kaut jau pilngadība kādu laiku aiz muguras, tad domāju, ka aprēķina cilvēks muks pa gabalu, var cerēt uz pāris randiņiem, vienu fikso un viss. Bet ja cilvēks ir svarīgs, izvēlas ar sirdi, tad jau provēs lekt tajā nezināmajā ūdenī. Nav jau problēma bērnos, bet attieksmē pret notiekošo :)

rusins  viss vienkaarsi.ka te viens mineeja iedomaajaties situaciju otdaadi.sieviete viena bez beerniem un buus jaadziivo zem viena jumta ar virieti kuram divi beerni?visas sitaas bernu aizstaaves pasas notiitos peec nedeeljas.situacija sekojosa.skarba bet dzives patieza.ja tev sieviete jr berni no cita.rekinies ka sex tu dabusi bet normaals vecis neaukles tavejos.un kada perspektiva vecim?taapat vecumdienaas kad paliks nevarigs paliks viens.bus saremontejis maaju barojis tos svesos utt.esmu gana apbruzats dzivee.ticu tikai sev.un partnerattiecibam.nevis iedomatai milestibai pec 40.

av2  taaja vecumaa atrast sievieti, normaalu, bez beerneim ir neiespeejami, un arii nevajadziigi to speciaali mekleet taadu. Tad jaaiet uz jaunaakaam, zem 30 skatiities.
Ko lai saka, vienkaarssi nav, bet berni diezgan aatri saprot, kas ir kas.Un izejot no taa, ir arii attieciiga atieksme !

Tessa  kads ir cieniijams darbs? un kads nav cieniijams? (papiekaiisies pie vardiem)
uzskatu, ka jau pirms randinja vajadzeja pateikt, ka ir mamma divien berniem. un redzetu reakciju. ja man reakcija nepatiktu, nekada randinja nebutu.
to es saku, ka cilveks, kuru uzaudzinaja patevs, ka savu bernu. visu laiku gan komuniceju gan ar savu tevu gan ar pateva berniem. gan patevs gan tevs man vairs nav, bet ar vinja meitu joprojam esam labas un cieshas attieciibas.
no cilvekiem viss ir atkariigs un no miilestiibas. kur miilestiibas un cienjas nav, ir tikai aprekjins vai iekare, nekadi berni nebus vajadziigi, ne savi, ne sveshi.

poga_parastaa  Situācija no dzīves. Sieviete ap 47. Pašai viens (nu jau pieaudzis) dēls. Pirms gadiem 25 ielaida savā dzīvē vīrieti ar mazu bērnu. Pēc apmēram gadiem 6 šis vīrietis atrada citu beibi un aizlaidās, savu bērnu atstājot pie pamestās. Kā jau sieviete, pieņemto bērnu viņa pa šiem 6 gadiem bija iemīlējusi kā savu un nespēja atdot bērnu namam, kaut tēvs nelikās ne zinis. Viena audzināja nu jau divus - savu un pieņemto. Pēc vēl dažiem gadiem, kaut kāds sviests, viņas dzīvē atkal ienāca vīrietis, ar kuru kopā bija dēls no iepriekšējās laulības. Šoreiz gan lielāks - ap 7 gadiem. Grūti noticēt, bet vēsture atkārtojās. Respektīvi, viņa viena izaudzināja 3 dēlus, kamēr papiņi skaisti peld pa dzīvi ar citām sieviņām kā "bezbērnu" vīrieši. Iespējams, šis ir vienīgais šāds unikāls gadījums, taču, iespējams, arī nē. Dzīve reizēm mēdz izspēlēt netaisnīgas spēles. Ko ar to gribēju teikt... Laikam jau neko. Tikai viela pārdomām gan vīriešiem, kuri vaibstās par sievietēm ar bērnu/-iem, gan sievietēm, kuras nebaidās ielaist savā dzīvē vīriešus ar bērnu vai vīriešus, kuri noklusē bērna esamību. Diemžēl, ir arī tādi. Kaut kad kaut kādu iemeslu dēļ viņiem liegts satikties ar bērniem un arī uzturlīdzekļu maksāšanu viņi veiksmīgi uzticējuši valstij. Nejau velti tika pieņemts likums par autovadītāju tiesību atņemšanu uzturlīdzekļu nemaksātājiem. Cien.vīrieši, pirms metat akmeņus sieviešu dārziņos, saskaitiet savējos un padomājiet, vai tiešām esat tik balti. Tas nav apvainojums un nevajag to uztvert personīgi. Nejau visi ir tie briesmīgie, šausmīgie bezgoži, izmantotāji, pametēji u.t.t. Cik cilvēku, tik situāciju, iemeslu un iznākumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu