Kā man nomierināties?

Es OHO iepazinos ar vienu vīrieti.Sākumā tikai sarakstijāmies un sazvanijāmies 4 mēnešus jo dzīvojam dažādās pilsētās.Tad sarunājām randiņu manā pilsētā.Lieliski pavadijām laiku.Tad atkal tikai sarakste un zvani un tad vēl viens randiņš kur pat pabučojāmies.Pēc tam turpinājām zvanīt un rakstīt.Un tad kādu dienu es viņam uzrakstiju un atbildi nesagaidiju.Kaut redzēju IKācAr ka OHO viņš atrodas un pat sarakstās. Telefons viņam tagad ir izslēgts un paskastē stāv 10 manas neatbildētas vēstules jau 2 nedēļas.Viņš tik skaisti man rakstija.Kad satikāmies teica ka esmu pati skaistākā un labākā.Man neviens vēl nav tādus vārdus teicis un es viņā neprātīgi samīlējos.Ka tagad nevaru pat atiet no kompjūteraVisu laiku vaktēju kad parādās.Skatos uz viņa profilu un raudu.Ceru ka atrakstīs vai piezvanīs.Ko man darīt es nevaru nomierināties?Kāpēc viņš man deva cerību un tagad ar mani tik ļauni izrīkojas?

coldlands  Iestiepj kasti ar mutautiniem, lai ir kur asaras apslaucit, un deklame, lai sape smeldzigaka butu...vai ta diena vai nakts, ielas klistu viens pats, rauju lapas no kokiem un ceru, ceru, ceru, ceru.....

kokote  Kurš atkal izklaidējas? 4 mēneši pie svaiga nika? Ar oriģinalitāti neizcelies-cik var vienu un to pašu?

Rudzupukje26  Cerību gan neizmet,tad ,kad viņam izbeigsies tās citas ,kam smadzenes pūderēt,tad noteikti tevi atcerēsies,un atkal būsi skaistākā un labākā,un pēc tam varēsi atkal raudāt.Un,ja negribi būt kā nevajadzīga draza,esi pati gudrāka.

Deisa  Cerības izvēlējies Tu pati. Viņš tikai tās nesagrāva uzreiz jo, ļoti iespējams, bija garlaicīgi un gribējās ko svaigu. Un apnika, ar laiku parādījās kaut kas interesantāks. Ņem vērā - nekad nespried pēc citiem pēc sevis, jo cits ir cits ar savām vēlmēm un mērķiem. Ja vēlies būt laimīga izbaudi to, kas ir bijis un priecājies, ka tas nav sabojāts. Bija taču forši tikties izjust pacilātību vai ne? Nu negrib viņš to vairāk. Pietika. Lai staigā.

janisb  Droši vien sieva no peļņas anglijā pārradusies mājās, necepies, gan pēc laiciņa "atdzīvosies" pielūdzējs...

v5b  Domāju viņš vai nav gatavs nopietnām attiecībām,Vai ir aizņemts.

slieksnis  neriktīgais trāpijās, neko, priecājies ka pagāja vien 4 mēneši un divreiz tik tikāties, tā ir labāk nekā 4 gadus kopā nodzīvot un tad šamais pazūd, nav viegli, taču ar laiku pāries, nesēdi te, ej ārā, atrodi sev kādu tīkamu nodarbi, hobiju un darbojies, lai prāts uz ļaunām domām nenesās. mazums ar tīkamo nodarbojoties satiksi kādu kas būtu tevis vērts! :)
p.s. mēģini visā labu saskatīt, es vienmēr sev saku, ka tā ir mana pieredze, kas maksāja tik gadus un tik mantas :) tip kursi :D

Deisa  to SaapiiteEs1989 jautājuma autora komentārs 21:50
Mani neviens nav mānījis, jo neesmu prasījusi solījumus vai ko tādu. Reiz jauna un paglupa biju, ierados pie brūtgāna, kas dikti patika, a šim gultā cita. Ko man, raudāt? Nep, aizbraucu nopelst, ūdens patīkami atsvaidzināja. Da i tagad domāju - bija toreiz forši, viņš vēl arī bija jauns un prišs. A tagad tāds sirmtētiņš. Vēl pēc 10 gadiem zvanīja, teica ka esot apprecējies, bet mani nevarot aizmirst. Bet man tāds miers, neviena stīdziņa nenotrīc, pateicu, ka jūtu līdz un gan jau kaulainā kādreiz viņu atbrīvos. Un tieši viņam esmu bezgala pateicīga, jo viņš man atņēma... greizsirdību. Itin visā ir kas labs, pilnīgi visā.

jadore  21:50
Ciniski ne ciniski, bet šo situāciju Tev kontrolēt nav iespējams, vai ne tā? Ja Būtu iespējams, tad taču viss notiktu pēc Tava prāta, bet nenotiek.
Tad Tev paliek divi varianti rīcībai:
Pirmais.cepties, raudāt, pārdzīvot, nemitīgi domāt par to vīrieti, kurš Tevi negrib.
Otrais. Pieņemt šo situāciju, ka šis vīrietis Tevi negrib, būt pateicīgai par jaukiem mirkļiem un iet dzīvē tālāk. Domāt par SAVU dzīvi, kā to piepildīt, padarīt jaukāku, lai tā nebūtu tik ļoti atkarīga no citiem cilvēkiem(vīrieša).

Extra_Virgin  Draņķīgi, bet pāries. Tā gadās. Bet īstenībā ir forši. Ka gadās.. Tā apsēstība.. pilnīga uzmanības koncentrēšanās.. žēl, ka nekontrolējama.. Nez, varbūt meditācija var ko līdzēt? Bet diez vai. Vnk izsāpēt..

Rudzupukje26  Tātad visām piemānītajām sievietēm ir jāpriecājas ka bija forši?Un jāpieņem ka neesi pietiekami interesanta un ir kas interesantāks?


Un,jo ātrāk šo visu tu iemācīsies saprast un izprast,pašai dzīvot kļūs vieglāk.

karma  Te tā notiek, dārgā SaapiiteEs1989. Tā ir norma šajā vietnē.
Kad pirmo reizi pirms piecpadsmit gadiem šeit parādījos, es šeit izturēju divus mēnešus un sapratu, ka šeit ir tāds purvs un man te nav ko darīt. Man tas viss uzsita tādu dusmu, ņēmu un izdzēsos.
Esmu atkal no janvāra. Šoreiz es neuztveru visu tik personīgi, laikam ar gadiem gudrāka esmu kļuvusi. Varu Tev SaapiiteEs1989 teikt, te nekas nav mainījies. Tie paši vīrieši, kas meklējās pirms piecpadsmit gadiem, joprojām ir šeit.
Būs vien Tev jāuztver šis gadījums kā "OHO dzīves skola" , jo nāks nākamais, tad nākamais un varbūt parādīsies, kas sakarīgāks.
Izraudies, tikai neturi dusmu, tas nav to vērts, lai bendētu savu veselību.
Turies!!!!!!
Atceries tikai to, ka Tev vienmēr ir izvēle kā justies.....

Torpedo  Neviens nevienam nepieder.
Es tev varētu pateikt, kāpēc viņš nosvīda, tikai tu apvainosies .. Nomet 20 kg un nevarēsi nevienu ar koku aizdzīt gribēdama - lips kā mušas pie medus

HOUSE  Lielākā daļa vēlas satikt turīgu, veiksmīgu sportistu, juristu un snaiperi vienā personā. Tan nu man jautājums, ko tāds te varētu oho meklēt, kā viņam trūkst? Man smiekli nāk kad es reiz lasīju sieviešu anketas. Tad nu prātā nāk Pugačovas dziedātā dziesma par to kā samīlējusies tipa pulkvedī, kas reāli zeks izrādijies- nu nastojašķij bil polkovņik! Un tā jums arī vajag, cik nav redzēts, ka anketa pilna ar kavalieriem un visi baigie zīmulīši, un visi droši vien čurājuši pa ausīm un mākoņus stūmuši. Nekā jauna nav šajā garlaicīgajā stāstā...

coldlands  ....saprata, ka seit ir tads purvs, un nav ko vinai seit darit....
Piecpadsmit gadus grauza nagus, turejas, cietas, mol nenaks purva atkal ieksa, odzinas tad tas pasas, bet neiztureja, un atkal kljuva par purva brideju. Nu tada lakstigala, sito tralilasanu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu