Kā man nomierināties?

Es OHO iepazinos ar vienu vīrieti.Sākumā tikai sarakstijāmies un sazvanijāmies 4 mēnešus jo dzīvojam dažādās pilsētās.Tad sarunājām randiņu manā pilsētā.Lieliski pavadijām laiku.Tad atkal tikai sarakste un zvani un tad vēl viens randiņš kur pat pabučojāmies.Pēc tam turpinājām zvanīt un rakstīt.Un tad kādu dienu es viņam uzrakstiju un atbildi nesagaidiju.Kaut redzēju IKācAr ka OHO viņš atrodas un pat sarakstās. Telefons viņam tagad ir izslēgts un paskastē stāv 10 manas neatbildētas vēstules jau 2 nedēļas.Viņš tik skaisti man rakstija.Kad satikāmies teica ka esmu pati skaistākā un labākā.Man neviens vēl nav tādus vārdus teicis un es viņā neprātīgi samīlējos.Ka tagad nevaru pat atiet no kompjūteraVisu laiku vaktēju kad parādās.Skatos uz viņa profilu un raudu.Ceru ka atrakstīs vai piezvanīs.Ko man darīt es nevaru nomierināties?Kāpēc viņš man deva cerību un tagad ar mani tik ļauni izrīkojas?

Torpedo  nu ko vīrietis visu nesarunās, lai dabūtu savu :D Nu, kkas viņam dzīvajā nepatika, varbūt, slikta elpa, smaka, kkas no tevis teiktā, bet visticamāk, ka liekais svars. Bildes ir bildes, bet dzīvajā viss ir savādāk .. Lai nebūtu jāskaidrojas, tad tagad izliekas par beigtu zivi. Es tieši tāpatās darītu

karma  SaapiiteEs1989 vienkārši pieņem šo situāciju un viss. TU TUR NEKO NEVARI MAINĪT, OTRU NEPĀRVEIDOSI. PIEŅEM VIŅU, KA VIŅŠ TĀDS IR UN VISS. NOPURINIES UN EJ TĀLĀK.
Es taču arī esmu bijusi iemīlējusies, ja tajā laikā es būtu ar to pieredzi kas šodien, es sevi būtu pasargājusi no sirdssāpēm. Tu domā, ka mana pašapziņa arī tagad netiek, atvainojos par izteicienu "čakarēta". Šeit to daudzi ļoti labi pieprot.
SAŅEMIES UN NEĻAUJ KAUT KĀDAM "PRIMĀTA DZIMTAS PĀRSTĀVIM" (tie kas nav vēl attīstījušies līdz intelektuāla cilvēka līmenim, tādēļ es viņus tā dēvēju) BOJĀT SEV DZĪVI. :)

leopardine  Domāju, ka katra te ar tādu gadījumu iesākumā ir sastapusies! Ļoti labi saprotu Tevi un varu tikai just līdzi, jo tur palīdzēt var tikai laiks. Kad es tagad paskatos atpakaļ par kuru es tur vispār cepos, tad nesaprotu, ko es viņā biju atradusi? Tas taču bija labākais, kas varēja notikt. Bet tā jau tāda pārgudra spriedelēšana, kad emocijas atdzisušas. Nu turies, viegli tas nav. Par lieko svaru muļķības, jo man nav nekāda liekā svara un tāpat tā notika. Iespējams man vajadzētu apmeklēt psihologu, bet tagad es pati ar vīriešiem tā izrīkojos, ka viņi safanojas un es vnk sāku ignorēt. It kā jau nav godīgi, ka nevainīgajiem jācieš, bet tā es sevi sargāju.

Deisa  Vēl zini, kas var palīdzēt? Iznest viņu cauri. Man savulaik arī vienā citā portālā bija piesities tāds taurenītis. It ā simpātisks, bet kaut kāds paglumš likās. Vairākkārtīgi attaisnojās, kāpēc sestdienā vai svētdienā nevar satikties. Vienreiz varēja, bet tad ar darbu attaisnojās un drīz bija jāskrien prom. Un lēja tādu medu...
Atradu internetā tādas dabiskas simpātisku meiteņu bildes un uztaisīju 3 viltus profilus, no visiem aizsūtīju viņam vēstulītes, protams, katru savā laikā un citā "rokrakstā". Un zini, bija smieklīgi, kā viņš visām sāk liet to pašu salkano zapti. Beigās atklāju no sava profila, ka ar kolēģēm par viņu uzjautrināmies, viņš sāka attaisnoties, bet pēc tam rupji lamāties. Ja arī Tu piedzīvotu to pašu, redzētu cik ātri tā saucamā mīlestība var pāriet - kā ar roku noņems, kad sirdī izsapņotais un izcerētais sapņu princis pārvērtīsies par rupuci.

Torpedo  leopardine, nu, nelaimīgas mīlestības tak ir tikpat dabiski, kā elpot vai pārslimot masaliņas bērnībā! Tā ir norma!! Visu mūžu ir nelaimīgas mīlestības viena pēc otras. Ja katrs tāpēc mirtu nost, tad cilvēce sen jau būtu izmirusi!

labvakar  Ir tāds preparāts, saucas Purgens. Ļoti labi nomierina.

VECA_PIEPE  Te tā notiek, dārgā SaapiiteEs1989. Tā ir norma šajā vietnē. (c)

Nu kas tās par jocībām,...nu kā var tik aplami uzrakstot, vispārinot par kaut kādu šejienē pieņemto normu: pavedināt un pamest?

Nē, tā tas šeit nav un nekādas pavedēju normas šeit par normu nav pieteiktas.

"Visi vīrieši ir vienādi un visas sievietes ir tādas!": neveiksminieku fabula, ko par katru cenu neveiksminieki spiež iezubrīt no galvas visai PA publikai, vēlmē visus pataisīt pēc savas līdzības- gaudotāji.

Mīļais cilvēk, nu cik var sevi pārbarot ar pesimismu un ar to pat pesimismu censties iebarot citus? Pilnīgs žēlums paķer tos gaudu eposus lasot!
(nospļaujas)

uma  Iemīlēties un mīlēt, tas ir skaisti, tikai neviens Tev nav solījis,ka tādēļ būsi laimīga visu atlikušo mūžu. Šīs jūtas nereti ir tikai vienpusējas ,pie tam piedomātas,iztēlotas un protams ļoti gribētas.
Domāju,ka nekļūdīšos ,ja teikšu ,ka katra sieviete savā mūžā ,ir izgājusi cauri skaisto vārdu valdzinājumam un iemīlēšanās stadijai. Tā tas parasti sākas ,bet turpinās vai beidzās mums katrai pēc sava scenārija. Tā dzīvē ir iekārtots, kad satiekas divi ar līdzīgiem mērķiem - viņi paliek kopā. Ja mērķi un vēlmes ir atšķirīgas, cilvēki šķiras. Un tas ir jāsaprot un jāpieņem.
Tu nevari uzņemt lietas pārāk personīgi, pat ja tās tādas šķiet. Reti kad cilvēki darīs lietas tevis dēļ. Viņi dara lietas sevis dēļ. Tu izjutīsi milzīgu brīvības sajūtu brīdī, kad vairs tik ļoti neuztrauksies par citu cilvēku uzskatiem un uzvedību. Tas kā cilvēki izturas pret tevi ,ir viņu problēma. Tas kā tu uz to reaģē ir tavējā.
Atkal sanāca gari ,bet ceru,ka Tu sapratīsi ko gribējās pateikt. Veiksmi Tev!:)

leopardine  SaapiiteEs1989, nu tā arī ir jādara, ka visu jāizdzēš un izdzēs arī viņa profilu no meklētāja, lai nerēgojas. Ja gribas atriebties, tad uzcep viltus profilu, tādu reālistisku uz kuru viņš varētu rakstīt, ja jau šeit ganās, nu un atšuj viņu no tā profila, norādi uz kādu viņa trūkumu, nu tā lai iedzeltu. Nu tur par īsu viņš vai resns un tā.

Jevpistinija  Bučojies ar dāmu, kurai pelēka seja? Klau, jūsu rakstnieku kolektīvam drūmi smagi pieklibo stilistika. Nu, tak palasiet kaut ko, kaut vai vecu laiku PA, lai savu rakstību sakoptu. Lai tēli nepārklājas, lai paši sev var iekomentēt. Bernudārzs gatavais.

ince1978  ...paranoja...

MrJones  Zheel sievietes.....
Tomer atljaushos pateikt kaut ko, kas itkaa skaitaas tabu,,.."Sievietes ari taa dara"! Tikai, mees vechi neraudam, jo taa neklaajas dariit...un,,.atshkjiriibaa no sievieshu shaada veida kjibeleem, mums ir iedziits paurii, ka taa ir muusu pashu vaina...tu izdariiji visu pareizi,,viss, kaa pieklaajas...bet nu, tomeer....zin,,.taa tak SIEVIETE,,..vinjai ir visas tiesiibas uzmest un neviens vinju par to nevar vainot...vinja var paardomaat jebkuraa briidii un tev ar to jaareekjinaas! Tu jau ejot uz randinju domaa...varbuut vinja man iespers pa dirsu pirmajaas piecaas minuutees,,varbuut peec stundas..divaam,,..naakamajaa dienaa...kaa sievietei iepatiksies, tas viss atkariigs no vinjas! Nujaa...un tad tu viiriets, taads nolaistaam ausiim ierodies uz randinju,..iekjer grakjiiti pa celjam, jo nav jau citas izejas...taa ir kaa krievu rulete, tikai shoreiz traapiijums buutu tas veelamais rezultaats...viss, kas pa tuksho ir pa tuksho..! Peec tam....baaac...nu domaa,,kaapeec vinja taa izriikojaas??? A mums ta vechiem veel jaatur mute..savaadaak...daudz njunnjaasies, nosauks veel par baabu...un sievietes nevar vainot!!!!
Vot taa....kaa jau teicu, zheel cilveeka...vnk., ir ari medaljas otra puse...uzmetiens paliek uzmetiens, manaa skatiijumaa..un TAA NEKLAAJAS DARIIT!!

segvejs  pirma kluda attaalums.nu nebuus nekaa ja vecim uz randinju jaabrauc divsimt km.tiri laika zinjaa un finansiaali.otrkaart rakstiji ka liekais svars tev.nekaa personiiga bet nez kaapeec modeles karnas visas.tatad tomeer tievaas labaakas.treskart tev varbut berni mazi.ceturtkaart vinam buus tevi jaastutee uz kaajaam ja parvaksies no mazpilsetas.ciniski skan bet vieni minjsi.tu esi jauna gruti saprast to.paac cetrdesmit viriesi nekad neko nopietnu ar plikadidu un ntiem berniem neveidos.tie kas noliedz to.vienkarsi melo lai tiktu pie sex

MissX  Beidz gausties. Šīss vides vīrieši nav pelnījuši tādi uzmanību. Padomā pati, kas tas par vīrieti, kas licis tev tā justies. Jauna meitene, viss vēl priekšā. Saņemies. Un šī nav īstā vieta, kur meklēt savu vienīgo.

Tessa  palasiijo. izskatas pec glupas trolljoshanas, piedoshanu tiem, kuriem jutas ir smalka materija.

av2  taapeec es cienu cilveekus, kas uz aci pasaka - tinies, game over. Neciessu teereet svessu, un savu laiku, ar ceriibaam utt
Turklaat, ja viirietis ssitaa daraas.,....nu pzd, lupata.:(

bestija  Atkal kārtējais bēdu stāsts,pati jau ļāvi sevi piemānīt.Tāpēc saku ka nevajag sacereties uz lielo BIG LOWE un galva mazāk sāpēs.Lai sākumā ir flirts un sekss un tad jau redzēs un arī tad pēc ilgi nodzīvotiem laulības gadiem var pārdomāt.Iekšā ir jābūt kādam aizsargmehānismam lai aiztaupītu savus nervus.

dzintars45v  Pirmajos divos trīs randiņos,vēl nevajag izdarīt globālus secinājumus,maz kas nesapasēja,ja viņš piemēram kādu gadu būtu pie tevis braukājis,būtu jau kopējus plānus kaluši un tad šis pēkšņi paziņotu,ka tu viņam esi galīgi garām,tad gan būtu sāpīgi,bet tā nav ko stresot pēc kāda laika ieslēgs telefonu,pateiks,ka neesi viņa cilvēciņš,aizmirsti,dzīvo tālāk un turpini meklēt savu cilvēciņu,kaut kur jau viņš noteikti ir.

AveneSarkana  kā nomierināties? Padari savu dzīvi tik aizraujošu, ka nav ne laika ne intereses domāt par citu cilvēku dīvaino uzvedību. Iespējami maz laika pie datora. Ej cilvēkos, kuri Tevi mīl, pieņem, ar kuriem Tev ir jautri! Pievērsies savam mīļākajam hobijam. Ja tāda nav, izmēģini - dejot, gleznot, dziedāt, ceļot, fotografēt saulrietus vai kukaiņus.. - kamēr kaut kas iepatiksies. Galvenais - lai Tava oma nav atkarīga no citu cilvēku rīcības, jo tā ir viena no sāpīgākajām atkarībām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu