Mūsu pašu cena

Bērnībā vecāki cilvēki par mums bērniem bieži jokoja: "Tu jau par saldumiem esi gatavs dzimteni pārdot". Tagad esam pieauguši lieli, esam gudri, pieredzējuši un melīgi. Par ko Jūs būtu gatavi dzimteni pārdot? Jo visam taču ir sava cena, vai ne tā?

AivarsN  Ja mūsu Latviju salīdzina ar māju,tad tai vajadzīgs pamatīgs remonts. Tāpēc nav ko brīnīties,ka tik daudzi no tās pagaidām,vai pavisam izvākušies. Ļoti ceru,ka mums palikušajiem to izdosies savest kārtībā,lai atkal būtu komfortabli dzīvot un nebūtu kauns saukt par dzimteni. Pārdot gan nenāk ne prātā,jo nav jau vairs pasaulē tādas vietas,kur var brīvi runāt dzimtajā valodā un dzīvot atbilstoši senču tradīcijām un tikumiem.

makinlijs72  tramvaja biļetes esot cieta valūta,bet nav mans kurss.

Labrador  Peec cirka,ko sauc par veeleeshanaam , pie varas naaks melnais oligarhs - taads,kaa Drakula vai Ivans Bargais. Vinjsh Jums iemaaciis Rogjinu ljubiit!

Labrador  Un lai bozhinjka Jums staav klaat!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu