skrejoshie saraustiitie

Dzīve strauja musdienaas. kā apturēt. vai tiesaam visi tik daudz straadaa dēļ auto maajas lupataam ka pietruukst laika komunikaacijai seit. loti navaljiigas tās sievietes muusu labaaas. vai arī loti pieprasiitas. ka atbildex vēstule jaagaidaa kā ar latvijas pastu

dzintars45v  Ir nācies saskarties,kad sieviete it kā grib attiecības,bet viņai tādām vienkārši nav laika,jo skrien kā vāvere ritenī un ne jau tāpēc,ka baigi vajadzētu,bet pati savas nesakārtotības dēļ un kad izrādās,ka tām attiecībām tomēr vajag laiku veltīt,tad pati izbrīnījusies,ka nekad nesanāk,bet priekš kam normālam vecim sieviete,kas visu laiku ir darbā,respektīvi,ja tu vēlies attiecības,tad no sākuma izvērtē,vai tev būs tām laiks,vai tu varēsi tam veltīt daļu savas uzmanības,priekš kam normālam vecim sieviete,kura var reizi mēnesī uz pāris stundām un arī tad sarunas tikai par darbu,saprotu,ka vajag gan naudu pelnīt,gan biznesu attīstīt,bet visu naudu tāpat nenopelnīsi un vajag atrast laiku arī sev un ģimenei,jo ja tev visa dzīve sastāv no viena darba,tad arī precies un dzīvo ar viņu.

Edgars37  ...sieviete sevi pati neuztur - slikti, pati sevi uztur un strada - akal slikti😃,kaut kas Karalvalsti nav riktigi😃😃😃

poga_parastaa  Edgars37, par to jau ir runa - nav labi ne šā, ne tā. Sieviete, kura pati strādā un dzīvo viena, plēšas nejau tikai lupatu un skaistumkopšanas salonu dēļ. Protams, gribas arī skaisti izskatīties, bet mājokļa uzturēšanas izmaksas ir daudz lielākas. Diemžēl visas nevar būt bizneslēdijas un pelnīt tūkstošus. Ar labām izglītībām strādā arī zemu atalgotos darbos, atrod papildus darbu vakaros, brīvdienās, jo ar vienu nevar galus savilkt. Un, manuprāt, ir tik dabiski, ka sieviete vēlas, lai vīrietis, ar kuru viņa ir kopā, palīdz viņai šo skrējienu apturēt. Jā, arī materiālā ziņā, arī noņemot no viņas pleciem rūpes par lielajiem saimnieciskajiem jautājumiem, kas saistīti ar dzīvokli. Tas ir noziegums?
Te nesen izvērtās diskusija par to, ko sieviete pēc 40 vispār var dot vīrietim, lai viņu ieinteresētu. Nu johaidi! Ko tad tu gribi - sakrustot kājas, sūkt aliņu un spaidīt tv pulti vai datoru klabināt? Ja vīrietim sieviete nav vajadzīga, jo veļas mašīna ir, trauku mazgājamā arī, pats ēst gatavo, uzkopj māju u.t.t., ko tad meklē? Caurumu? Tam ir attiecīgie portāli un naksnīgas ielas. Naudiņu žēl? Ai, ai, ko nu?! Sevi cienoša sieviete grib līdzās vīrieti, kuru mīlēt ne tikai par skaistiem tekstiem un seksīgu dibenu (tas tā - ilustratīvi nevis burtiski), bet arī, kuru gribas cienīt kā Vīrieti. Ticiet, to, ka sieviete mīl un ciena savu vīrieti, viņa mācēs likt viņam to just.

dzintars45v  Vīrietis meklē normālu sievieti,kam viens,maksimums divi sīči,puslīdz normāls darbs,izskatās sakarīgi,nevajag skaistuli,bet lai simpātija būtu,bet ja pārsvarā ir nodzīti zirgi,ar trim un vairāk bērniem,kas desmit darbos strādā un veci meklē,tāpēc ka vienkārši pavilkt nevar,tad priekš kam tev risināt,ne tevis radītas problēmas un ja vēl audzināti aijaijai,tad tev attiecību vietā,vēl ar bērnudārzu jākaro,bet tāpēc arī neviens neskrien caurumu par naudu meklēt,vienkārši uz to neiespringst,kad būs liktenis lēmis,tad arī uzradīsies...D;D;D;,visa tava dzīve ir tavu pieņemto lēmumu rezultāts un tikai tu par viņiem esi atbildīgs,ja kāds ir salaidi savu dzīvi galīgākajās drupās,tad tev stipri jāpadomā,vai tev vajag ar svešas dzīves restaurāciju ņemties,labāk uzcel savu un dzīvo laimīgi.

poga_parastaa  Dzintar, lielai daļai sieviešu pēc 40 bērni ir savās dzīvēs vai tuvu tam.

Edgars37  15:11
...uzrakstits jau skaisti un emocionali😉! Labi, virietis nonem dalu rupju no sievietes pleciem, ko vins sanem preti par to mila un ciena😉? Prasibu but uzticigam, par visu to, kas sievietei sarupets😃??? Un tas ir tik pats sakums, kurs, piemeram, kops viriesa maju, kamer virietis risinas dalu sievietes rupju😃? Un tam visam pa virsu muzigs konvencionalais sekss, kas butu janoverte ka dizs bonuss. Ne nu var jau viriesus pa aziem turet, bet lidz zinamai robezai😃!!!
P.S. Teiktais neattiecas uz tiem, kas ir sieviesu apgadiba😃

poga_parastaa  Jap.... Edgar, piedod, tiešām nedomāju, ka visos sīkumos vajadzēja uzskaitīt, ko no savas puses var darīt sieviete. Vienkārši man tas liekas pārāk pašsaprotami - mājas uzkopšana, mājīguma radīšana, gatavošana un viss pārējais, ko, starpcitu, reizēm var darīt kopā. Jautrāk.

Edgars37  17:48
...jautrak Ja un ari interesantak - piekritu👍, bet vai tas ir ta verts, lai sev sakas galva uzmauktu...diez vai😉. Saku, ja ir svarigi sadzives apstakli, tad uz ko tadu varetu parakstities, bet ja tas viss atkrit, ko tad sieviete var piedavat tadu, lai sedetu tik pie vinas laimigas un monogamas attiecibas, KO😉???

poga_parastaa  Pretjautājums. Kā, dzīvojot kopā, var atkrist sadzīviskie jautājumi?

coldlands  Kaut ka neizjutu lielu jautribu majas uzkopsana.

Edgars37  19:51
...bet kapec obligati butu jadzivo kopa😉? Var satikties kopejiem izgajieniem, izbraucieniem, seksam, sopingam, galgala😉. Katram tacu ir sava maja un, logiski, katrs visupirms grib parupeties par to, ne uz iegatna tiesibam mitinaties svesa maja...prieks kam😉??? Saku, ja individam ir merkis tikt pie dzivojamas platibas caur attiecibam ar citu individu, tad Ja, sadziviskie jautajumi ir svarigi, bet, ja tada merka nav, ko tad😉???

poga_parastaa  Tad sanāk, ka, ja izrādās, ka abiem ir dzīvojamā platība, katram jādzīvo savā un basta? Interesants attiecību modelis. Arī satiekas tā - kad un ar ko grib un ja grib? Izskatās pēc tā sauktajām brīvajām attiecībām. Es pareizi sapratu?

Edgars37  23:36
...dabiski, ka pec brivajam😉! Nu pasaki, kads ir iemesls veidot ciesas😉??? Saku, ja vien nav jarisina dzivojamas platibas, jeb kadas citas problemas, kas prasa pilnigu vai lauvas tiesas partnera resursu novirzisanu otra partnera laba, jeb, ka tauta to sauc, ieguldijums ciesas attiecibas😉.

poga_parastaa  "Partnera resursu novirzīšana otra partnera labā"... Nu, biciņmiciņ, man aptrūkās sakāmais. Vai nu Tev ir larvenergo vai kā citādi, taču arī Tavā karaļvalstī kaut kas tomēr ni-ni, ja uzskati, ka otrs neko un tikai Tu viens nabadziņš, visu vai lauvas tiesu. Nē nu, ja Tev paveiksies kaut kas ar nakts patvērmē mītošu mūžīgo bezdarbnieci, tad visu arī novirzīsi. Tādu variantu kā kopīgu ieguldījumu jau Tu nepieļauj. Vārdu sakot, Tava dzīves filozofija man ir vairāk vai mazāk skaidra. Neapskaužu un izsaku līdzjutību.

Edgars37  13:43
Paldies😃! Nu, ja vismaz no naktspatversmes man kaut kas spid, ari tas ir labi👍, labak zile roka, ka mednis koka😃😉!

neko  Nu es teiktu, ka attiecības kur resursi patstāvīgi tiek novirzīti partnera labā ir bezperspektīvas kā vīrietim tā sievietei. Resursus būtu jāapvieno kopējo mērķu labā (kaut vai bērniem, ja citu nav) vai arī tas viss ir gana nenopietni. Novizot partnera labā nekas kopīgs tā arī netiks izvedot un ir tikai laika jautājums, kad tas viss beigsies.

Edgars37  14:41
...nu bet tak pamegini cilvekam so vnk patiesibu ieboret, ka beigas laimigs nebus neviens....bet ka vajag visu viena katla gazt, ta vajag...ko iesakt😉???

poga_parastaa  Īsāk sakot, ja tev ir pēc 40, bērnam sava patstāvīga dzīve, tad, ņemot vērā, ka tev ir darbs, spēj pats sevi uzturēt un ir sava dzīvesvieta, pie šādiem nosacījumiem tev pienākas tikai brīvo attiecību modelis. Šodien satiecies ar vienu, pēc nedēļas ar citu, tad atkal ar pirmo - nu, tā - brīvi, bez emocijām. Nelabi nepaliek?

Edgars37  17:02
...nevis pienakas, bet var sadu modeli izveleties, tas viens, savstarpejai patikai tomer jabut, tas divi, kaut kadam kopejam interesem ar, tas tris. Bet ta, pamata, domu uztveri pareizi😉! Ja nav kopeju bernu vai galva nav ta sagriezusies, ka az elpot bez ta otra nevari, tad kada jega sim ciesumam ikdiena😉???

dzintars45v  Priekš Pogas,cik es te komunicēju,tad man pārsvarā kaut kādas bēdu ielejas patrāpās,kam veselības problēmas,kam biezo vajag,respektīvi maku,kam trīs un vairāk bērnu un ja patrāpās sakarīga sieviete,tad noteikti dzīvo,Liepājā,Daugavpilī,Venstpilī,Dobelē,Valmierā,visām tur sava dzīve,bērni respektīvi uz manu pusi nespersies,bet kā no Rīgas prom,tā darba tur normāla vienkārši nav,es nemaz nerunāju,par tālākiem lauku rajoniem,respektīvi,lai arī tu būtu labs speciālists savā jomā,tur jau savējiem darba nav,kur nu vēl svešam,Rīga mani neinteresē nekādi,ir kas var uz akmeņiem dzīvot,ir kas nav,sen jau būtu aizspēries uz kādu lauku rajonu tuvāk dabai,bet nav tur darba,ja pabraukā pa lauku rajoniem,tad tur vienkārši auts,viens veikals,pasts,aptieka,labākajā gadījumā gateris un pamestas mājas,es pa darba lietām esmu pabraukājis,tāpēc zinu,ko rakstu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu