skrejoshie saraustiitie

Dzīve strauja musdienaas. kā apturēt. vai tiesaam visi tik daudz straadaa dēļ auto maajas lupataam ka pietruukst laika komunikaacijai seit. loti navaljiigas tās sievietes muusu labaaas. vai arī loti pieprasiitas. ka atbildex vēstule jaagaidaa kā ar latvijas pastu

poga_parastaa  Edgar, ok, respektēju Tavu viedokli, jo katrs ir tiesīgs dzīvot tā, kā viņam ir ērti un pieņemami. Viens jautājums. Ja ir brīvās attiecības, kāda, pie velna nozīme kopīgām interesēm? Vai nepietiek vienkārši ar to ka cilvēks nav mucā audzis un spēj komunicēt par daudzām tēmām? Tu taču randiņā ar savu gultas objektu nerunā tikai par futbolu vai to, kas tavam autiņam ir jāuzlabo. Kopīgām interesēm vajag vairāk kopīgā laika, tas viens. Laiku pa laikam satiekoties, nav grūti kādā reizē aiziet uz hokeja maču vai pasēdēt pie āliņģa. Ar kopīgām interesēm tam mazs sakars. Otrs - kaut kādai patikšanai jābūt... Nu bāc! Zini, tikai "kaut kāda" patikšana ir daaaaudz par maz, lai vispār kaut ko vairāk par paskatīšanos virsū uzsāktu. Apkārt ir daudz izskatīgi vīrieši. Un?

poga_parastaa  Dzintar, tāda ir reālā situācija. Tad Tev tiešām vairāk der tas attiecību modelis, kuru te Edgars popularizē. Protams, neviens negrib mainīt savu dzīvesvietu, ja tā ir tuvu darbam, vēl jo vairāk, ja ar visu puslīdz ir apmierināts. Vienīgais, kas situāciju var izmainīt - galvas pazaudēšana, "ka až elpot bez tā otra nevari" /aut.Edgars37/. Tikai ir šaize - ap un pēc 40 veselais saprāts visbiežāk ņem virsroku, galva nepazūd un ar elpošanu arī viss kārtībā.

dzintars45v  Neiet runa par to,ka negrib,man jau sen ir doma,ka varētu kaut ko pamainīt,kā arī daba patīk,bet tajos lauku rajonos,nav darba un ko tad tu tur no svaiga gaisa dzīvosi,vai kādai uz kakla sēdēsi,nebrauksi tak arī pārsimt km uz darbu,jo tad visa alga benzīnā un dzelzī aiziet un nav tās algas pie mums tik lielas,dēļ attiecībām daudz ko var darīt un pamainīt,bet tas manuprāt jādara ar galvu,ir protams daudz meiču galvaspilsētā,bet mani dzīve uz akmeņiem un Rīgas tusiņu,dzerstiņu dzīvesveids galīgi neinteresē,biju pamēģinājis,bet lauku rajonos darba nav,ja ir kāds reāls risinājums,kas abus apmierina,tad var domāt,bet skriet kaut kur pa galvu,kaklu nedomājot par rītdienu manuprāt nav gudri,bet attiecībām kas balstītas uz seksu,nav nākotnes,vai nu tu pieķeries,vai nu viņa un beigās tikai viena smadzeņu čakarēšana,bet katram savs.

Edgars37  00:15
...nu, nu😃, labi, bez kopejam interesem vel pirmais randins varetu noritet, bet vai butu verts turpinat zlembat so gumiju ari turpmak😃...nu nezinu, vrb kadi uz to ari parakstas, bet mani sada pieeja neiedvesmo turpinat pazisanos😃.
...kaut, kada patiksana bija domata ka metafora😃, OK, vrb neveiksmigi, nu piedod😉. Protams, patiksanai jabut tadai, lai butu iekariens likties gulta, satikties un laiku kopa pavadit vel👍😃.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu