Šejienes vīrieši ir vairāk rakstnieki vai darītāji?

Cik te esmu ievērojusi vīriešiem patīk bezjēdzīgi sarakstīties.Uzdod dumjus jautājumus vai patīk seksiņš,kāds seksiņš patīk,cik bieži patīk.Varbūt man nemaz nepatīk pats rakstītājs,kas vēl nav ne redzēts ne dzirdēts,bet viņš jau uzdod tādus jautājumus.Tikai satiekoties var redzēt vai ar viņu ir vērts kādu kafijas krūzi kopā izdzert nemaz nerunājot par seksiņu.Ir kadri kas var rakstīt nedēļu un ilgāk pat nepieminot kādu iepēju tikties.Tādiem taustiņu bakstītājiem atmetu ar roku.Mani neinteresē tukša bakstīšanās. Rodas iespaids ka te tik tādi klavas bakstītāji sēž kas nemaz netiek līdz reālām lietām.Vīrieši ko velti bakstat taustiņus?

La_Bella  Ja, pats esi gatavs iepazīties, izveidot attiecības, tad trāpāt darītāji, un ir atsijājušies runātāji.

Ja pats sèdi savā pidžamà pie datora un neizej sabiedrībā, tad visi liekas tikai muldoņas

Sarabi  Daži īsti Minhauzeni,tas tiesa!

Labrador  La Bella -tie,kuri pidzhammaas seezh pie datora, ir kulturisti!

AivarsN  Ne visi ir kā marta runči,kas dzenas tik pēc plika seksa. Kaut nedaudz jāiepazīst dāmas iekšējā pasaule,lai saprastu,vai ir maz kāda cerība kopīgu dzīves ceļu uzsākt. Ja randiņu var savienot ar vakara pastaigu, kāpēc gan nepatērzēt arī ar nepazīstamu sievieti. Taču,ja jāizbrīvē vesela diena un jābrauc uz citu novadu,tad gan vajag nopietnāku motivāciju,kā tikai tukša ziņkāre.

Labrador  Sievieteem nekad nebuus labi-ja neviens neraksta, slikti,ja raksta,taatad automatiski nogribeejies.Ja neko nedara,tad slikti,bet ja gatavs dariit , tad arii slikti. Pashas daamas suudzas,ka neviens nekur neaicina ,bet ,kad aicina,ne uz kaadu pasaakumu nav ar buldozeru aizvelkamas. Laikam jau pashas naktskreklos seezh pie datora

sangukuLV  Apskatoties tavu profilu..brinums kaa tev vispar kads raksta! Kapriza,gruuti izdabaat,vel brinies ka neaicina uz randinu! Nolikt virieti zemakaa statusa,kuram japriecajas,ka velti vinam savu laiku.Neaizmirsti ,ka visi esam cilveki..ieskaitot tev ari!
Tur jabut iedzimtam mazohistam,kursh nezin,kas ir gemarojs! :D
Attopies..tavs profils saka-turieties pa gabalu!
Attiecigi tev ari raksta rakstnieki,vai tads kam galigi nav ko darit.

dzintars45v  Ja ir sakarīga sieviete,tad arī brauc uz randiņu,ja profils,kā šī jautājuma uzdevējai,tad tiešām,ja galīgi nav ko darīt un gribās tikai pamuldēt,pēc analoģijas,ja vecis ierakstīs,ka ir nešpetns mazohists,sieviete viņam vajadzīga,tikai kā virtuves inventārs un mīļākā nodarbošanās,to sievieti visādi tiranizēt un iekaustīt un pēc tam rakstīs te raudu vēstules,ka neviena neraksta un arī tās kas raksta,tad tikai ziņkāres dzītas pamuldēt un uz randiņu ni,ni...D;D;D!!!

Edgars37  ...nu ta uzraksti vecim preti - Nebaksti klavu, bet baksti bestiju;D...ko citu ieteikt;D

Margariita  šeit ir īsti dzejnieki.....

draboss  Visam savs laiks, gan taustiņklabināšanai, gan kafijai.

puuuka  Vispirms izlasi anketu,lai saprastu ko vīrietis vēlās....jo daudzi šeit ir tikai tamdēļ,lai parakstītos,parunātos...mēs jau esam tikai cilvēki,un arī labas sarunas ar saprotošu cilvēku nes augļus,varbūt cilvēkam vienkārši nav ar ko aprunāties,nav ar ko padalīties savos priekos un bēdās,kamēr sieva pa oho draugu meklē:)

PATRICIJA_10  Dzejnieki visīstākie!!!Vai darītāji netā!!!🤗dzīvē gan švaki!

Vaukskis  Laikam gan vairāk rakstītāji. Nu, daļa gaidām kad tās sievietes vēl vairāk rīkosies, bet daļai patīk viņas tāpat vien paķircināt. Iespējams, ka daļa vīriešu sēž darbavietās pie datoriem un šeit kavē darba dienas laiku, gaidot kad varēs doties mājup, tādēļ uzraksta kautko tāpat vien pēc principa- moška paveicās.

irgo  Šķiet ka par darītājiem šeit viena otra uzskata vīriešus kas pat nepajautā kā sauc , bet uzreiz dāvina saulrietus uz jahtas un Mercedesss atslēgas.....

Torpedo  Nu, bet tieši tā, Vaukskis! Es esmu pārāk labs, lai nolaistos līdz līmenim, lai kādai rakstītu un kkur aicinātu. Lai raksta un aicina mani un es brāķēšu. Tā interesantāk

4dambo7  man patiik!parasti vis vairaak bljaustas un nesaprotko grib, tie kas pashi nezina, princsi uz bala zirga labaaks vai arii zirgs bez princha.un savaas domaas vaino citus ka nespeej atrast sev iisto!

Luusila  :DDD
nu, bestij, izvēlies,ko tu gribi- (C)princsi uz bāla zirga vai zirgu bez pinča, vai laikam gan tikai pinci?

Kā te lai krampjus no smiekliem nedabū!!! :DDD

Pillerina  Aiz šādu jautājumu uzdevēju vīriešu nikiem sēž studentiņi - topošie psihoanalītiķi, sekspatologi, terapeiti. Šādi viņi vāc datus saviem bakalaura darbiem, lai anketā ierakstītu - izglītības līmenis ir "maģistrs" :-)

Nerons  bakstam ...jo tas par velti!

av2  oHo, kaa jau dziivee, viena bllauj, ka vissi tik to vien, kaa uz sex aicina, otra, ka neaicina vispaar. Kkeemi taadi. Noteikti, ka viiriessos vissas probleemas, vAne ? :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu