Šejienes vīrieši ir vairāk rakstnieki vai darītāji?

Cik te esmu ievērojusi vīriešiem patīk bezjēdzīgi sarakstīties.Uzdod dumjus jautājumus vai patīk seksiņš,kāds seksiņš patīk,cik bieži patīk.Varbūt man nemaz nepatīk pats rakstītājs,kas vēl nav ne redzēts ne dzirdēts,bet viņš jau uzdod tādus jautājumus.Tikai satiekoties var redzēt vai ar viņu ir vērts kādu kafijas krūzi kopā izdzert nemaz nerunājot par seksiņu.Ir kadri kas var rakstīt nedēļu un ilgāk pat nepieminot kādu iepēju tikties.Tādiem taustiņu bakstītājiem atmetu ar roku.Mani neinteresē tukša bakstīšanās. Rodas iespaids ka te tik tādi klavas bakstītāji sēž kas nemaz netiek līdz reālām lietām.Vīrieši ko velti bakstat taustiņus?

klavina  Viss jau būtu labi ja nebūtu tie dīvainie jautājumi un bēdu stāsti! TĀ nav ēst taisījusi,grib lai cienā kafeinicās un vēl un vēl,man paziņa teica,ka visu to klausoties,lasot ir tāda sajūta,ka runā ar miljardieri,kas visu sniedzis,devis un darījis! :) Gribas vien teikt,ka kur gan pirmo randiņu...mežā? uz ielas stūra? vai mašīnā? paši diktam uzreiz....kad aicināsi ciemos? un tt. Nu...vajag gan nedaudz piedomāt un labi piedomāt.

Sassy14  Protams, ka rakstnieki, un ne sevišķi izdevušies. :D
Darītāji dabojas un šeit nesēž.

KlusumsL5  Vienām rakstītāji, bet priekš citām - darītāji. Samierinies ar to!

;)

Araabs  Uz kādu seksu var cerēt zoss bez bildes? Protams nekādu!!

Katema  Bez rakstītājiem un darītājiem, te vēl ir fotogrāfiju krājēji un tel.nr. krājēji!

kokto  un un gan pienjemu ka ir arī vīrieši jo man tie neraksta gan ir arī sievietes kuras raida tizlus smailikus un es nezinu ko darīt ņirgt pretīm pai sutīt tālāk :)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu