Vai esat ko labu OHO.lv ieguvuši??

Lasot PA izskatās, ka 99.99% viss ir slikti un nekas anv labi, jautājums - vai esat ko labu šinī saitā ieguvuši, kā piemēram labu vestuļu biedru, draugu, pieredzi, varbūt otru pusi, ar kuru kopā esat laimīgi? Tik nevajag rakstīt par sliktām lietām, ja nekā laba nav, tad nerakstiet neko, gana jau te sliktās ziņas sarakstītas.

dzintars45v  Ir kur laiku nosist,ja garāks ziemas vakars pagadās,par daudz ko var iesmiet,kā arī interesi izraisa tieši sieviešu viedoklis uz daudziem jautājumiem.

Samurs  :) No jebkuras pieredzes var mācīties :). Paldies interesantajām sarunu biedrenēm, arī pieredzes apmaiņā reizēm šo to noderīgu varēja (un var) atrast. Ak jā, arī pārsteigumu sev pašam, ka pat pāris dzejoļi dzīvajā dzejā ir vairākiem cilvēkiem šķituši pietiekami interesanti

Jevpistinija  Viena mana paziņa teica tā - pateicoties šī saita vieglas uzvedības sievietēm viņa uzzinājusi, ar kādu mērkaķi bijusi precējusies, bet pateicoties jāties kārajiem večiem, ka viņējais vēl galīgi nav tas sliktākais. Protams, ka te var atrast pilnīgi visu, sugu daudzveidība kā dabā. Ir interesanti.

palietotais  Šādus tādus kniebjamus zaķus esmu atradis.

sangukuLV  Lidz shim,pilnigi neka! Tiesham labs portals!:D

Leksii  Jā ir gan labi vēstuļu draugi, gan nopietnākas attiecības bijušas. Starp dažādiem dīvaiņiem var šeit satikt tīri interesantus un pozitīvi noskaņotus cilvēkus :)

MrJones  Ko labu....?? .....savu Otro pusiiti...,bet,,..tomer netipiski prieksh Oho...! Vareeja buut jebkur citur....kaapeec tieshi sheit,,..nezinu.....sagadiishanaas?? Ja paveero apkaart, visus shos komentus,,.noskanju....paaraak destruktiivi....,jaabuut paaraak lielam optimistam, lai uztureetu sevii sho te iluuziju..
Nevareetu teikt, ka tas buutu kaads iipashs Oho nopelns...vnk., divi cilveeki, satiekas pareizajaa laikaa, pareizajaa vietaa!!

jurks  Laba vieta, kur sastapties ar skarbo realitāti un pakļaut savu iedomu pasauli analītiskam iztirzājumam! Kur tad vēl ir tāda iespēja- vienmēr, kad ir gribēšana un varēšana, būt uzmanības centrā daudzu gudru un erudītu cilvēku pulkà! Par cik P.A. ir vieta, kur ielūkojos ļoti bieži un pakļauju savu pasaules redzējumu sabiedrības vērtējumam un kritikai, kas, savukārt, liek redzēt pasauli un sevi tajā, objektīvāk!

velneens16  Beidzot viens saprātīgs jautājums! :D

kautriigais  Esmu un kā vēl. Šeit man radās iespēja pa īstam izbaudīt grupveida seksa burvību. Paldies atsaucīgajām meitenēm!

jadore  Šādai sniegotai pēcpusdienai ideāla vieta papļāpāšanai :). Es neteiktu, ka PA viss ir slikti, citādi jau šeit nebūtu, visdrīzāk ko meklē, to atrod. Vislabāk man patīk asprātīgi ieraksti, reizēm no sirds var izsmieties un dažkārt redzams cik dažādi var tikt uztverts viens vienīgs jautājums. Reizēm laba viela pārdomām. Jā, un esmu arī dzīvē satikusi foršus cilvēkus, gan ne no PA.

sangukuLV  >kautrigais
Veiksmes luteklis! :D

alvis25  Šeit ir daudz lieliskas sievietes , tikai es tāds neizdevies . Bet nu ari esmu atradis piemērotu dāmu . Tiesa ilgi meklēju , bet vis nāk ar gaidīšanu un pacietību .

Deisa  Daudz ko labu te esmu ieguvusi: hobiju (amatierteātri, kur darboties), pirmo datoru sīčiem, noderīgus padomus autiņam, pļāpu grupiņu, kur vienmēr varu iegriezties, ja gribās virtuālu kompāniju, foršus randiņus, aizraujošus brūtgānus un galu galā arī vīru.

Pillerina  Man te patīk :-)

Nenotveramais  Gadus piedspatmit atpakaļ te bija interesantāk... Laikam tāpēc, ka paši bijām jaunāki... :)
Jā... Tad es te ieguvu vienu Labu Draudzeni...
Kura Diemžēl sapinās ar kādu Idiotu un Draudzība protams beidzās... Bet kādu laiku bija ļoti Labi... :)

fargo  domāju, ka jā. bet garlaicīgi un bezjēdzīgi šobrīd te ir bez gala.

un galvenā problēma ir cītīgo tēmu rakstītāju autoru redzesloks. tāds tukšums un ne par ko, ka pat žāvāties ir slinkums uz tādām sarunām, kur nu vēl piedalīties. "kāds šodien laiks? līst. jā, līst. vakar arī lija? ja, lija? bet šodien lietus ir slapjāks. domā? jā, slapjāks. bet vakar bija miklāks" un tā bez gala, n-tos gadus par ne ko.

un tas jēlums citās tēmās... es ot nesaprotu, kādai puvušai žurkai ir jāmīt cilvēka patiesībā iekšā, lai visas šīs jēlības ne tikai patiktu pašam, bet vēl nāktu ārā.

nepatīkami. zemu. nekā.

Torpedo  es nesaprotu, fargo, kas tieši tevi kavē mums nest gaismu un parādīt beidzot, kāda izskatās interesanta tēma?

fargo  nesaprotošais - tēmas ir, nekavējies un meklē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu