Vai esat ko labu OHO.lv ieguvuši??

Lasot PA izskatās, ka 99.99% viss ir slikti un nekas anv labi, jautājums - vai esat ko labu šinī saitā ieguvuši, kā piemēram labu vestuļu biedru, draugu, pieredzi, varbūt otru pusi, ar kuru kopā esat laimīgi? Tik nevajag rakstīt par sliktām lietām, ja nekā laba nav, tad nerakstiet neko, gana jau te sliktās ziņas sarakstītas.

tiktak  Kad galīgi gribas "nosist" laiku,tad šeit iegriežos..bet pēdējā laikā virtuālā vide nav man interesanta.Esmu šeit atradusi interešu draugus un mīļoto cilvēku(pareizāk viņš mani).Šad tad gan ir interesantas tēmas,ko palasīt un dzeja te vienam personāžam ļoti laba..un lietām,kas mani nesaista vienkārši nepievēršu uzmanību.;)

kuks10  te ir jauki cilvēčiņi+daži ar savām dīvainībām,bet kopumā nekādas vaines..kad biju jaunāks ,te ganījās fiksās meičas un visādus pigorus varēja piedzīvot,bet pašlaik esmu sliņķis..)))

Paula6  Reģistrējoties oho, virtuālā pasaule bija pilnīgi kas jauns, lai gan nesēžu te katru un visu dienu, bet tikai kādā brīvākā vakarā. Pagāja laiciņš līdz iepazinu esošo kārtību un satiku labus draugus, paziņas, ar kuriem sarunājos ne tikai rakstiski, bet arī satiekoties reālajā dzīvē, kopīgi apmeklējot pasākumus, satiekoties un ar kuriem ir kopējas intereses. Līdz šim šajos cilvēkos nav nācies vilties vai saņemt nepatīkamas vēstules un šeit ir vīrieši arī džentlmeņi..tas priecē! Domāju, kāds cilvēks esi pats, tādus arī satiec...
Lai gan ikdienas darbā nākas satikt ļoti dažādus cilvēkus, bet virtuālā pasaule parāda cilvēkus-maskas un visu to dažādo sabiedrību, ar ko reālajā dzīvē ceļi nekrustojas.
Lai gan liekas ka PA ir tik daudz stulbu tēmu, bet faktiski arī šādā muļķīgā jautājumā ir savs grauds.

poga_parastaa  Tāds iespaids par 99,99% radies, visticamāk, tāpēc, ka savas negācijas, bieži vien pat ne par tēmu, izgāž tie, kuriem nekad nekas nav labi. Ja vien var anonīmi paķengāties un nodemonstrēt savu lamuvārdu arsenālu, tad tas tiek izmantots uz urrā. Ziņu portālos komentāri ir vesela 21.gs folklora. Tur, kur komentēt drīkst caur oficiāli reģistrētu profilu, ar ļoti retiem izņēmumiem gadās uziet kādu "šedevru",kuru lasot jāsarkst vai jādomā - tam nu gan ir drosme. Anonīmā žults ir fufelis. Savukārt par pozitīvo runā maz publiski, bet daudz šaurā lokā. Iemesls - tie paši anonīmie "varoņi". A ono nam nado?
Īsāk sakot, nav tā, ka oho viss ir slikti. Tā ir aisberga redzamā daļa. Neredzamā ir lielāka.:)

Elektra  Noteikti, pozitīvas emocijas šeit, kad vien atslēdzies no dzīves tur ārā!:)

Maarka_Tvans  Man ir sajūta, ka esmu inficējies ar OHO un netaisos ārstēties.Ja sagadās brīvāks laiks, tad ielogojos labprātāk, kā draugos.lv.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu