Kas ir 8.marts?

Kas jums ir 8.marts?!
Padomju internacionālie sarkano tulpīšu svētki, kaut kas līdzīgs vīriešu dienai 23.februārī?! Vai tomēr atzīmēšanas vērts pasākums, kur vīrieši drūmi sarauktām pierēm pērk ne tikai puķes, bet arī šampaniešus un saldumus dāmām?!

bratka  Paldies, Neron par tēmu, tagad sievietēm būs skaidrība par skopāko vīriešu sarakstu.

kuks10  to vecā_roze,izzini vēsturi un uzini,kas purini..jauks pasākums jauniem vīriešiem ar tulpi un šampi,lai tiktu pie seksa..)))tas ir vienīgais labums,bet tā jau figņa vien ir..

Vaukskis  Kreso parlamentaariesu uzvara liidziigi kaa Usakovam 2009. gadaa ! Liidz ar to asocieejas ar padomju varas laika sveetkiem, kad vajag negribiigi, bet tomeer apsveikt jebkuru sievieti sakaraa ar siem sveetkiem, taa kaa tas ir nostiprinaats ar likumu. 23. februaari es, kurs nekad nav dieneejis ne Padomju armijaa, ne juuras kara flotee, nekad neesmu uzskatiijis par viiriesu dienu, taa kaa armijaa muusdienaas straadaa arii sievietes. Taa diena attiecas uz tiem, kas izjuut nostalgiju peec padomju laikiem vai savas jauniibas, kad vinji bija zaldaati, serzanti, podporuciki, micjmanji, virsnieki u.t.t. - citiem viiriesiem par Krievijaa un citur NVS svineeto Teevijas aizstavju dienu nevajadzeetu buut nekaadas daljas ! Kas attiecas uz Starptautisko sieviesu (solidaritates) dienu, pietiek ar druumi sarauktu pieri nopirkt, bet liskjiigi apsveikt ar ziediem.

wildangel  Pilnīgi vienalga, ja runā par datumu. Ir patīkami saņemt ziedus jebkurā dienā. Nupat mani pārsteidza mikroautobusa šoperītis:) Forši tomēr:)

klavina  Tā ir diena,kad pat bomzis nopērk puķi! :)

aroganis  ievadiet Google PURIM un daudzi mīti paliks aiz muguras

Eiropa  Sieviešu lutināšanas diena, kad jūtos kā princese!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu