Par pretmetiem, kuri mūs kaitina, bet kurus mēs tomēr iemīlam

Kāda ir jūsu pieredze (vai viedoklis) saistībā ar cilvēkiem, kuri kaut kādā mērā ir jūsu pretmeti, tomēr tik pievilcīgi, ka tos iemīlat? Un tas var būt gan cilvēks no nabadzīgākiem soc. slāņiem kā jūs paši, gan arī kaut kas cits, tomēr tik aizkustinošs, ka atmetat visus aizspriedumus un sekojat sirds balsij, lai ļautos varbūt pat riskantām tomēr attiecībām..

P.S. nenogurdinoši atgādinu: jebkuri personīgi uzbraucieni ikvienam oHo *Pieredzes Apmaiņa* tēmas autoram visticamāk ir pašu komentētāju personības kompleksi, kas neko labu par jums pašiem neliecina

bestija  Tādi pretmeti der tikai īslaicīgai dēkai,kas nopietns tur sanākt nevar.

Vanesa15  Var iemīlēt pretmetus. Mierīgi. Bet nevar iemīlēt tos, kas jau pašā sākumā kaitina un kaut kādā veidā besī. Tā ir lieta, kas neuzlabosies, bet ar laiku paliks arvien sliktāk un tracinās arvien vairāk un trakāk.
Atšķirīgi socialie slāņi galīgi nav šķērslis mīlestībai un tam nav nekāda sakara ar kaitināšanu vai nekaitināšanu.

JurisK  Domaju, ka mani varētu pievilkt mans pilnīgs pretmets - jauna, bagāta, skaista un sieviete. Bet tas teiciens par pretpoliem, kas pievelkoties - tas nu šai gadījumā ir tīrās muļķības!:D

Sassy14  Edgars37, plkst 08.47:
Iesaku nodarboties ar dziļāku dzīves pētniecību.
Tev laikam šķiet, ka visi «sociālā dienesta klienti» ir kaut kādi mazizglītoti liekēži, būzeri, lūzeri un bezcerīgi bomži?
Bet vai Tev ir ienācis prātā, ka starp viņiem ir arī augsti izglītoti cilvēki, kuriem nu vienkārši nav ar naudu un praktisko dzīves pusi paveicies, kuri ir pēc dabas dzejnieki vai mākslinieki, nevis biznesmeņi, kuri prot radīt brīnišķīgu daiļradi varbūt pat pasaules mērogā, bet nespēj būt paši sev ne reklāmas aģenti, ne menedžeri, un ir vienkārši par sirdsšķīstiem un pašlepniem, lai pieņemtu kaut kādus nepārbaudītus kapitālistiskus maitasputnveida «menedžmentus»? Un tādas daudzbērnu mātes, kuras ir pārstrādājušās, pazaudējušas veselību un ir darba nespējas pensionāres, tajā pašā laikā arī sociālā dienesta klientes, jo vai tad ar vienu niecīgu pensiju uzturēsi visu lielo ģimeni?
Tavai zināšanai, lai MŪSDIENĀS (ne sovetčinā vai perestroikā!) kļūtu un būtu par sociālā dienesta klientu, cilvēkam ir jābūt ne tikai pietiekami izglītotam (vai jābūt pazīstamam ar kompetentām personām), lai izgrauztos cauri biezum-biezajam birokrātijas mūrim, bet arī jābūt spējīgam regulāri un ar minūtes precizitāti pierādīt ik dienas valstij, ka viņš ir darījis visu, lai būtu visu to niecīgo, bet vajadzīgo kompensāciju cienīgs. Riktīgie būzeri un bomži uz sociālo dienestu nekad i neies, viņiem dzeršana un brīvība lietas labā neko nedarīt daudz dārgāka. Tiesa, nereti viņi dzīvo kādiem sociālā dienesta klientiem uz kakla, jo tie ir bieži cilvēki ar plašu sirdi...

dzintars45v  Startā buču,puķu un rozā briļļu periodā viss ok,bet pēc tam tāpat tas viss izlīdīs ārā un ja abiem nebūs ļoti liela vēlēšanā kompromisus meklēt un tos pieņemt,tad diez vai kas labs sanāks,kaut gan piemēru pietiek,vīrs kārtīgs darbarūķis,par ģimeni domā un rūpējās,bet sieva šlinderē apkārt un dzīvo kaut kā,jo vīrs stipri mīl to maitu.

Edgars37  15:27
....vai tev ir ienacis prata, kamdel tevis uzskaititas kategorijas atrodas tur, kur atrodas😉? Gribejas kadu laiku siki padzivot, negribejas stradat darbus, kas vinu personai ir nepiemeroti pec definicijas😉, utt. so sarakstu var turpinat😉.
Bet par to, ka nelaimigie bomzisi un citi brivibas putni nezin, kur ir sociala dienesta durvis...atlausos😃, vini loti labi zin, gan kur var parnaksnot, gan to, kura zupas virtuve ir kada edienkarte, ta ka nevajag😃.

Sassy14  Edgar, varēji gan drusku uzmanīgāk izlasīt. Cilvēki, kuri PĀRSTRĀDĀJAS, kādēļ kļūst (pāragri) par darba nespējas pensionāriem, jo vairs nav spējīgi pastrādāt, ja nu knapi uz pusslodzi... - paliek automātiski pietiekami nabadzīgi, lai kļūtu par sociālā dienesta klientiem. Nedzerdami un nepīpēdami starp citu. Un tādu nemaz nav tik maz.
Bet Tu jau laikam tas tips, ar kuru salīdzinājumā siena ir ļoti atsaucīga sarunu biedrene. :D
Lai Tev jauka pavasara diena! (Dzīve ir gara - ikvienam ir «iespēja» kļūt par sociālā dienesta klientu. Arī Tev, Edgar, nekad nesaki «nekad»....)

Retarders  Visas nelaimes sākas no tā, kad sāk otrā meklēt defektus. Pretpoli, pretmeti, līdzīgi vai vienādi - kāda atšķirība? Ja Tu pieņem cilvēku tādu kāds viņš ir, ar saviem defektiem, vājībām, problēmām, tad pieņem visu un punkts. Ja sāc meklēt vainas, tad sāc pirmkārt ar sevi pašu, jo ai kā mēs mīlam sevi pašu, jo esam taču lapačkas, pūkaini un ideāli.
Tas gan nenozīmē, ka attiecības nav jāveido, katru dienu, katru nakti, jo daudziem ir niķis, gribēt visu uzreiz un gatavu. Galvenais laikam tomēr gribēt to visu veidot kopā un lai būtu vismaz pāris saskares punkti, ne tikai fiziskais, bet arī kopēji mērķi, sajūtas, vilkme un kopā būšanas prieks. Vismaz man tā liekas :)))

Edgars37  16:10
...labi, velreiz no ta pasa punkta😃, tatad, KAPEC, ir spiesti parstradaties😉? Nosauc iemeslus😉? Un mans tev ieteikums-paraleli sekam, papeti ari celonus, tas daudz ko izskaidros😉! Un lai Tev ar jauka pavasara diena👍😉!!! Bet nekad var iestaties jebkuram😉

jurks  Cilvēks cilvēku pievelk! Viss pārējais ir bezgalīgi daudzo variāciju mijiedarbības rezultāts!

AivarsN  Kāpēc cilvēki spiesti pārstrādāties? Tāpēc,ka ir tādi mērgļi,kuri savus strādniekus paverdzina,labi zinot,ka šiem cilvēkiem ir bērni,kuri grib ēst,bet darba citur nav.

Sassy14  Edgar, ... - cēloņi, kādēļ cilvēki pārstrādājas, ir visdažādākie. Jo vecāki atstāja ļoti lielu lauku saimniecību, kuru ir žēl iztirgot, kaut vai vecāku piemiņas dēļ. Jo cilvēks ir pieradis, ka strādāt pāri saviem spēkiem ir dzīves norma (diemžēl tieši šo ideju uzspiež mūsdienu sabiedrība). Jo cilvēks ir mācīts - ņem no dzīves visu, ko var, kamēr VĒL VAR.... - uzņemies darbus, nedarbus, bērnus, vīriešus, sievietes, sauli, jūru, ārzemes, it visu, - jo drīz nāks vecums, vai karš, vai nāve... bet kamēr vēl nav, esi visur iekšā un priekšā!
.... Un noteikti ir vēl ļoti daudz dažādu citu cēloņu.
P.S. Es ļoti izbrīnījos, ka esi par mani 2 gadus vecāks, jo pēc komentāriem man likās, ka Tavs vecums ir kaut kur no 13 līdz 23 (un šoreiz tas nav kompliments!)... jo Tu spried, piedošanu, kā viens tipisks izlutināts bagātnieka dēliņš ar mazu dzīves pieredzi un šauru redzesloku. Vai Tu gadījumā neesi viens no tiem, kas «prastajam pūlim» likumus izdomā?
P.P.S. Bet, par cik mēs strīdamies ĀRPUS DOTĀS TĒMAS, tad priekšlikums - nestrīdēsimies vairs, jo ir taču skaidrs, ka mēs esam no dažādām krāsu kastītēm un nemūžam viens otru neizpratīsim un viens otram nepiekritīsim. Tajā pašā laikā, šādi strīdiņi var būt par vielu pārdomām citiem cilvēkiem.

Edgars37  10:09
...piedod manu berniskibu😉, bet tu akal mani labi sasmidinaji😃😃😃! Ari es esmu stradajis saimnieciba, zinu, ko tas nozime, man gabals no ta ir nokritis? Ne😉! Un daudzi strada un nesudzas, bet ir ari tadi, kas pat sev tris burkanus nespej izaudzet, tie sudzas gan, bet pie vainas nav nekadas kliniskas kaites, ir citi iemesli😉. Ne visi ir maciti-nem un grab, par sekam nedomajot, tiesi otradi-nem tad, kad vari panemt un noturet😉. Vai tas, ka pirmajiem kajinas sagrilojas, ir citu vaina-nedomaju😉! Un pasiem vien viniem par to jaatbild, ne citiem, vai ne😉???
Par P.S. ....domaju, nav komentesanas verts😃, par P.P.S. ...piekritu, lai tiek tiem, kas var no ta ko sev pasmelt😉

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu