Kāpēc te pārsvarā ir tik neinteresanti un garlaicīgi vīrieši?

Aktīvi te nemeklējos,ja ir brīvs brīdis paskatos vai ir kas jēdzīgs.Novērojums ka tie kas raksta pārsvarā ir ļoti garlaicīgi kadri ar kuriem parunāt nav ko.Man arī krīt uz nerviem tas jautājums-Ar ko Tu nodarbojies?Bļin,nu kāda starpība ar ko es nodarbojos ja meklēju tikai izklaidei!Teksti īsi,garlaicīgi tādi aga,ugu,jā,nē,par seksiņu stulbi jautājumi.Man tas uzdzen žāvas un es pārtraucu saraksti ne līdz kam netiekot.Nu kāpēc te ir tik garlaicīgi kadri kas uz miegu velk?

makinlijs72  ir dzirdēts,ka cietumnieki esot sarakstes virtuozi .

draboss  Nekad nezin kāds jautājumam ir mērķis, jo "ar ko nodarbojies" ir tikai viens no jautājumiem, lai saprastu ar ko vispār tiek runāts. Un jā, tie interesantie mēdz uzdot jautājumus, lai saprastu cik tas otrs ir interesants. Bet ja pretī trāpās nedaudz histēriska būtne, liela iespējamība ka pazūd. Šeit jau būtiskākais nav jautājums, bet reakcija uz jautājumu. Pat ja tikai izklaidei :)

quimera  Neesmu āksts,lai kādu izklaidētu!
Un jā kādam ir problēmas ka nav par ko parunāt,tad tā ir pašā pretenziju īpašnieka problēma!

Edgars37  ...nu tad uzraksti kadai izklaidei, vrb kads ari pieteiksies😃

coldlands  Te jau parastam onkam nemaz nespīd pareizi izdabāt tantam, tādam ka brīnumdarim, telepatam jābūt. Jāspēj uzminēt par ko tants grib parunāt, kādi jautājumi ir pieņemami, lai neuzdzitu miegu, pluss nevar pārāk daudz muldēt jo pieskaitīs muldetajos.
Sportisks vai glīts neder jo dumjs, neglīts arī neder, par garu, īsu, tievu, tuklu, nabadzīgu, bagātu....
Tant, aizej pie doktora, lai piešuj Tev locekli, jo tantu Tev būs vieglāk sameklēt, savam izklaidēm.

Labrador  Lai sheit kaadu zelteni,kurai pashlaik galvaa ir maturullji un uzvilts nospekjots halaats, aizvilktu uz koncertu,nepiecieshams Caterpillar buldozers.

Geisha  Paga, paga, uz kādu publisko namu jūs, meitenes te večus sūtat? Nekā nebija. Maucība Lv ir ar likumu aizliegta. Par prostitūcijas un pornogrāfijas izplatīšanu ir kurš tur kriminalkodeksa pants.

Citos saitos (Tautas.lv, Otra puse.lv Satiec mani.lv) ir viss tas pats. Arī tajos ārzemju saitos. Iespējams drusku savādāk ir kristiešu iepazīšanās saitā - tur vajag atzīmēt kurš psalms tev ir vismīļākais. Ja cilvēks meklē tikai izklaidi tad droši vien ērtāk būs Gribu.Lv.

JurisK  Domaaju, ka jautaajumi pietiekoshi loogjiski! Preceeta sieviete ar 2 beerniem meklee viirieti seksam un izklaidei - jautaajums - ar ko nodarbojies, vai kur straadaa ir pat ljoti loogjisks, nezinu, kaadas izklaides, bet seksis var notikt tik kaut kur pusdienlaikaa, varbuut fiksais peec darba pa celjam maajaas, taapeec jaazin, kas par darbu, vai paspees un vai nesanaaks nepatikshanas darba kaveejuma deelj. Nesatraucies, gan jau kaads gjeldiigs naziits patraapiisies!:)

Edgars37  10:42
...ne nu sitas iesparda ne pa knapo😃...kadas stabilas attiecibas un normalu gimeni Tu taisies izveidot 50 gadu vecuma😃😃😃??? To jau ta ka bija jasak veidot kadus gadus 20-it apakal😃😃😃, ja tads funktieris ir bijis😃. A tagad toc var teikt-Allo, garaz, kukushki na krishe jescjo ne peredohli😃😃😃???

Retarders  Varbūt tāpēc, ka pretī sēž tik pat interesantas kundzes?

runcizs  Un ko tad tiem inetersantajiem, smukajiem un bagātajiem te meklēt? Viņi iepazīstas reālajā vidē :)
99% gadījumu iepazīšanās portāli ir tāda ilūziju noliktava: abu dzimumu īpatņi cer šeit atrast to, ko nevar (negrib) dabūt reālajā dzīvē, tad nu cer, ka šeit būs tas sapņu piepildījums. Tā sēdošu dzīvesveidu piekopjoši vīreļi mēģina piepildīt sapni par meitas vecuma blondīni, kas pusdienpārtraukumā uz mašīnas pakaļējā beņķa atdzīvinās viņu alus nogurdinātās miesas (vakarā pēc darba nevar, jo jāpaspēj uz laulenes sarūpētajām kotletītēm). No otras puses, tikpat dzīves nobružāti sievišķi ar iepriekšējās attiecībās sarūpētu bērnu bagāžu, meksikāņu seriālu iespaidā, meklē princi, kas aizvedīs uz saulaino fazendu un ar vienu rokas vēzienu atrisinās visas problēmas. Galu, galā, šo likteņa dāvanu viņas sen jau ir pelnījušās :D Savukārt, ko "pašpietiekamās" meklē, tā vispār ir mistika - iespēju parādīt visai pasaulei, cik viņas ir krutas un viņām neko nevajag???

Retarders  Runciz, Tu pārāk skarbi noliki dāmas. Varbūt tomēr ir arī kāda pašpietiekama romantiķe te palikusi?

Edgars37  13:34
...cepuri nost👍👍👍, sitas i labais, ka naglai uz galvas👍😃😃😃!!! Tagad bus interesanti, kas lidos no pretejiem ierakumiem😃

marselis  Man ari garlaicigi!
Nav ne vienas ar kuru varetu parunat par kvantu fiziku,parapsihologiju,neirofiziologiju,astrofiziku-astrokimiju,fraktaliem,matricam,stigam utt.unl.

Viss pa prasto...,u,ah,bee ..beee.!
Pat milesanas tema .... jutams vajums,jutu lidojuma trukums un citas daudzas nespejas.
Ko lai saka par jautajumiem... Milestiba.
Tur caurums gan prata gan sirdi!

Atliek turpinat Gulet!

dzintars45v  Tak ja meklē tikai seksam un izklaidēm,tātad otram jābūt tādam,kas meklē tādiem pašiem mērķiem,pie tam kodola vārds šeit ir sekss,dēļ kura var kaut kādas tavas izklaides apmaksāt,tad par ko vēl ar tevi runāt...D;D;D;,tas ja sievu meklē,vai ģimeni vēlās izveidot,tad par otru cilvēku interesē viss,tātad tu esi kaut kāds posms dzīvē,kamēr kaut kas jēdzīgs neatrodās,vai arī mīļākā,respektīvi rotaļlieta,bet kuru interesē rotaļlietas domas,aizbrauc,izvālē un jo mazāk smadzenes čakarē,jo labāk...D;D;D!!!

AivarsN  Cik tad var rakstīt? Nav jau tik daudz tā brīvā laika. Pat telefona saruna vismaz stundu paņem,bet ja interesanta sarunu biedrene,operatori vairākas reizes atslēdz,lai būtu droši,ka runātāji nav aizmiguši un veltīgi neaizņem līniju.😀

Deisa  Pārsvarā... A Tu neskaties uz vairākumu, bet pievērs uzmanību tiem, kas tomēr ir interesanti. Es nu galīgi nevarētu sūdzēties, ka te nebūtu interesantu vīriešu - pat tagad, kad iepazīšanos nemeklēju, ir interesantas sarunas. Ir cilvēki kas skatās uz dubļiem, smuiltīm un -ūdiem zem kājām, bet ir tādi, kas staigā ar augsti paceltu galvu un dienā redz sauli, bet naktī - daudz zvaigžņu. :) Protams tā var sanākt arī iekāpt kādā mīnā, bet nav taču traģēdija - noslauki un ej tālāk. :)

aston  Ar kaadaam tiesiibaam ir aizliegta mauciiba un prostituucija? Tas ir cilveektiesiibu paarkaapums. Redzi varot pa praidiem staigaat, buchoties, pat beernus adopteet un nosleegt ´lauiibu´ starp viena dzimuma parstavjiem. Bet pie ´profesionaalaam´ meiteneem Tu cilveeks likumiigi aiziet nevari? Ja man nav sievas un sievietes kas gribeetu iedot, tad ko man dariit? Logiski ka jaabuut mauku maajaam, kur es par savu godiigi nopelniito algu, samaksaajis visus nodokljus, sanemu veelamo pakalpojumu, nu kaa restoraanaa piemeeram.

Vai jums arii kad rakstat vaardus "Ar, un", tos automaatiski paartaisa par "At, in". Tas ir OHO gljuks, vai mana datora gljuks?

Pillerina  Marseli, ja ar tevi mēģinātu parunāt par veterinārmedicīnu :-) Labs temats? Par vides apdraudētības ķīmiskajiem faktoriem?
Attiecībā uz diskusijas jautājumu - par vīriešu interesantumu - nesen sarakstē man uzdeva jautājumu: "kāds ir tavs dzīves ritējums?" Vot, super ieinteresētība un jautājuma formulēšana. A par sevi ne komatiņa nepastāsta :D
Vīrieši te ir forši. Vismaz tie, kas prot rakstīt un jautāt paplašinātākos teikumos :-) Žēl, ka tikai pietrūkst jaudas noturēties inteliģentākā izpausmē. un pat maģistri nozūd miglā, kad ko pretimnākošāku sagaida no uzrunātās :D

Ingucits  Oho džekiem ir garlaicīgi tad, kad neviena viņiem nedod. Oho čixām ir garlaicīgi, kad neviens ar viņām intelektuāli nerunā.
Common, atrodiet tak beidzot kompromisu :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu