Kāpēc te pārsvarā ir tik neinteresanti un garlaicīgi vīrieši?

Aktīvi te nemeklējos,ja ir brīvs brīdis paskatos vai ir kas jēdzīgs.Novērojums ka tie kas raksta pārsvarā ir ļoti garlaicīgi kadri ar kuriem parunāt nav ko.Man arī krīt uz nerviem tas jautājums-Ar ko Tu nodarbojies?Bļin,nu kāda starpība ar ko es nodarbojos ja meklēju tikai izklaidei!Teksti īsi,garlaicīgi tādi aga,ugu,jā,nē,par seksiņu stulbi jautājumi.Man tas uzdzen žāvas un es pārtraucu saraksti ne līdz kam netiekot.Nu kāpēc te ir tik garlaicīgi kadri kas uz miegu velk?

etc  Parastie veči aiziet uz krogu iedzert=t.i.,piedzerties. Nu vai arī paņem kādus dažus alus un apcerīgi blenž tālrādē kārtējo futbola/hokeja maču. Līdz ar mača beigām arī alus cauri. (- Bet rezultāts?) Bļin, a kāds bij´ rezultāts? Vai tagad nav vienalga, kurš zaudēja, kurš vinnēja? Alus beidzās!!!
Neparastie veči dāvā sievietēm pukes, aplido u.t.t., līdz kārtējā dūdiņa spirinās gultā un top par kārtējo ķeksīti pavedēja biogrāfijā.
Tā, jaukā Bestija, ar kuru no šiem vēlies papļāpāt? Ar parasto, neparasto vai kādu no oho komentētājiem?

aston  Par teemu:
Sarunas teemai ir maz kopeeja ar interesantu vai neinteresantu viirieti. Lai kaa sievietes liegtos, tomeer galu gala viirietis sievietei neinteresee lai parunaatu. Parunaat var at kaiminju, kam ir 85 gadi, un kas ir bijis filosofijas fakultaates profesors. Bet par interesantu sieviete uzskatiis piemeeram Ronaldu(vai nu kurai kaada slaveniiba labaak patiik), kaut arii ja vinsh runaas par futbolu, lieliisies ar savu miiljaako ´veiksmes´ kreklinju un 98 markas benziinu, ko vinsh lej savaa sarkanajaa Ferrari :D

Who  kāda pati, tādi vīrieši :D

Ingucits  Parunāšana un sekss ir ļoti reta parādība. Sekss bez parunāsanas...pilnīgi neiespējama parādība :D

HOUSE  Vārdiņš bļin tēmas aprakstā man izsaka par personu visu, kas nepieciešams zināt. Tāda smalka padarīšana tā sarakste...

Mei  Ir ir interesanti vīrieši arì. Vienkārši oho pietrùkst "svaiga gaļa". Tiklìdz kāds/a te iemaldās tā "vecie ohojiešie" uzbrùk ar savām vëstulëm un cilvēciņi neiztur un mùk tālës zilajās. Te ir palikuši rùdītie ohojiešie. Es domāju, ka autore vienkārši vēlās ko jaunu un nedzirdētu. Jaunus oho biedrus. Nebūtu slikti. :)

Deizii  Nez ar ko pati esi tik izcila????

valmierietis333  Admini(vai varbūt admins ar personības dalīšanos) te jau savā starpā sāk dzīt klaču ... Labs rādītājs !

Kopbilde ir interesanta ... No malas veroties ir jautri ...

av2  mullkkibas sarakstiiji, jo nekad nev jaasarakstaas ar "visiem", pat ne tuvu tam. Sievietes te ir veel , neizteikssos ....bet vai tas mani uztrauc? Absaluuti nee ! Jo taas, ar ko sarakstos es reizeem, ir vienkarssu super. Taa tas ir.

voldemars123  Bestija,nesaprotu ,ko isti velies.
Vai precinieku mekle ,turigu virieti ar maju Riga un lepnu dzipu ,un kurs piedavas celojumus atpusties pa dienvidu zemem? Vai kas vadas pa Riga visiem sikiem klubiem un teres naudinu,diez vai tadu mulku seit bus ,te tadus neatradisi,jo seit ir gudri un taupigi viriesi,neizsviez naudinu neredzot tam visam jegu!
Tatad,raksti saprotami ko velies,nekaunies,varbut mes kads piepildisim Jusu sapni!

Araabs  Tiem interesantajiem tāda bestija neinteresē kā tāda:))

jurks  voldemars123 interesantu domu ierosināja! Bija tāda spēle pa tv: " lauku sēta" un finālā, lai noskaidrotu traktora laimīgo ieguvēju, atslēgas no traktora paslēpa mēslu čupā, un skats bija labais, kā viņi pa to čupu ar rokām mīcījās! kaut kas līdzīgs arī šeit! Tā turpini, izdosies! Noteikti te ir paslēpta kāda zelta atslēdziņa!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu