Pelnrušķītes sindroms

Man ir nauda.sievietei nav.bet ir bērni.ja tagad es ar tādu saietu kopā es būtu kaa princis no pasakas kurs oho piedāvā uzlaikot kurpiti.?tulkot feministes mani nozaakaas kā esmu uzputiigs bagātnieka.runas par mīlestību juutamm un visām citām bleenjaam..bet pasaku filmas par pelnrušķīte viņš pozitīvs vai ne.liekulīga tas filma jo tā pelnrušķīte bija smukaakaa taapeec arii izveeleeaas vinju.moraale.vīriešiem vajag smuku neatkarīgi kādi pashi pēc skata.un ja sievietei 50gadi?nu nespīd princis..sievietes atsakās to saprast.veel jautājums par tēmu...esat alfas staavrietaa redzējuši no dzipa izkapjam vīrieti kuram līdz braucēja viņa vecuma?laikam tevi ved savas meitas uz veikalu😀

poga_parastaa  :D :D Šī bija pasakas par Pelnrušķīti parodija un Tu biji tas, kurš izkāpa no džīīīpa ar beibi meitas vecumā? Tev labi sanāk, bet banāli. Visu cieņu, ja tā beibe ir nevis tikai smuka bagātu vecāku meita, bet gudra sieviete ar labu izglītību un spējīga pati sevi nodrošināt. Viss kārtībā. Kaut vai mazmeitas vecumā. Mīlestība gadus neskaita, skaita skauģi. Taču, ja esi viņu nocopējis tāpēc, ka kontā daudzciparu skaitlis un viņa uz to uzķērusies, jūtu tev līdzi. Paturi prātā, ka ar tādu kontu neesi vienīgais.

Ievinjata  Daudzkārt tieši "Alfā" esmu novērojusi viena vecuma pārus. Koptas, glītas sievietes un vīrišķīga izskata tikpat koptus vīriešus. Un redzams, ka pret savām sievietēm viņi attiecas ar cieņu. Mazliet pat pārņem skaudība uz šiem pāriem skatoties. Gribētos būt šo sieviešu vietā...

poga_parastaa  Un tad kādā pavasarīgā marta trešdienā sākās savstarpējs vau-vau...

Eiropa  šodien nauda ir, rītā nav, viss dzīvē plūst un mainās, a bērneļi paliek, grozi kā gribi

DanaL  Vispār esmu novērojusi, ka daudzas sievietes Latvijā, blakus saviem vienaudžiem vīriem, bieži vien izskatās pēc viņu meitām. Jo kopj sevi gan fiziski, gan morāli. Vīrieši bieži vien nedara ne vienu, ne otru, tāpēc izskatās pēc savas pavadones papuča.

Tā ka nākamreiz veicot novērojumus pie Alfas, palūdz parādīt pases :)

Liigucis  Sievietei ap 50 - bērni lieli, patstāvīgi; māja sava; nauda pietiekami!

No Tava Piņča komplekta tikai Džips aizķēras, un arī tikai tad, ja tas ir SARKANS...:))

Pillerina  Nesapratu neko.
Bet morāle laikam tāda - parādi man savu naudu, - es parādīšu, cik esi spējīgs gultā?

Geisha  A kura gada Tev tas džiponis? Pēc 2000 vai vecāks? Droši vien ka par apsargu (slaistu) strādā Alfā, ja ir laiks lūrēt kurš ar ko brauc un kuram kādas dāmītes pie sāniem.

Edgars37  14:48
...par atro kreditu kvitim ludzu sikak😉! Vnk pirmo reizi dzirdu, ka tadas ir😃, tape pastasti sikak, kas tur rakstits un ko tur var redzet😃???
15:51
...kada vaina Alfas apsargam😮???!!! Es pats pec atgriesanas LV domaju tada vieta pa apsargu iekartoties👍, i sevi var izradit, i uz citiem paluret👍😃...un noverojumus oho iestenografet👍😃!!!

Agatem  Bet ja nopietni, tēvi brauc ar mietām savām iepirkties un ko nu?
Vai tāpēc es ar savu lielo dēlu nekur kopā nevaru iet, lai nepadomātu, ka viņš izvēlējies pavecāku sievieti sev???
Nu nevar tā domāt, kāda mums daļa gar citiem? Dzīvojam savu dzīvi. Lai pērk un kur vēlas pērk to, ko var atļauties un ko sirds kāro! Tiešām Jūs baro skaudība un nenovīdība? Ka citam foršāks auto, smukāka sieva un varbūt (stingrāks krāniņš)?Nu lai tiek tiem citiem, dariet visu, lai Jums katram tas ir , i būs smuks zaķis pie sāniem, ja tik vien dzīvē tā mērķa.

Agatem  sakļūdījos - meitām

Uggiss  Domāju ka šī problēma neuztrauc ne jaunās, ne vecās, kā arī feministes nē ! Katra pati nolēmusi vai ir vienaudzim sieva vai meitiņa papucim.

saule333  Smieklīgi... šejienes bagātnieki, kuri sagaida sauli no debesīm. 🌞Bet sapńot nav aizliegts....

Nissa  Es tā sapratu autora domu-
Viņš, pēc izskata ne visai, bet kaut kāda naudiņa ir. Bet sievietes ar bērniem, vai ap 50-it to nesaprot, ka pietiktu ar to, ka viņam ir nauda, bet vēl nez ko citu grib(smukumu, intelektu, utt) jo viņš jau varētu izvēlēties arī jaunu un smuku(pēc viņa domām).
Un par pelnrušķīti autors nav sapratis neko- viņu izvēlējas tāpēc, ka viņai bija labsirdīga un strādīga, tas bija noteicošais. Bet , ka jauna un smuka- princis jau arī bija jauns un smuks :)

Paula6  Lasīju un mēģināju saprast...autors sevi uzskata par princi ar uzrādīto naudas žūksni un satraucamies ka pie lielveikala piestāj džips ar glītu sievieti? Liekas, ka ir redzējis tādus tik pie lielveikaliem un nevar saprast..skauž par to vai ir dusmas? Normāla sieviete, kurai ir 2 vai vairāk bērni, ir daudz bagātāka par tevi, autor, kuram ir problēmas pat izteikties saprotamā valodā, kur nu vēl uzskatīt sevi par nezin ko vai arī kādu dāvanu sievietei. Diez vai sieviete gribēs "saiet" kopā ar šādu uzpūtīgu un neaudzinātu vīrieti, jo, ļoti daudzām sievietēm, izglītotām, sakoptām un glītām daudz svarīgāki būs savi bērni, nevis autora norādītais naudas žūksnis. Ne visas sievietes ir pērkamas...skumji, ka vīrietis jau gados, bet ar tik izkropļotu domāšanu un uztveri. Mans komentārs nav ne cepšanās, ne arī kas cits, bet...cik gan var būt viens otrs vīrietis primitīvs...apstājies audzināšanā un izaugsmē. Es arī, kad eju ar dēlu vai esam kafejnīcā, uz mums ar smaidu noraugās un laikam padomā nezin ko...par to vien pasmaidu.

gertrude  kas īsti notiek? kādēļ pēdējā laikā ienākot PA atkal priekšā ,, sieviešu pēc 40/50 nolīdzināšanas līdz ar zemi´´ tēma? vai tiešām ir vīriešu kategorija, kuri paši sasniedzot zināmo vecumu, spēj normāli dzīvot tikai katru dienu zākājot sava vecuma sievietes? neviena 50-gadīga taču virsū neskrien, ņem meitas vecuma jaunkundzi un uz priekšu, vismaz PA, paliks pozitīvāk.

Arlekins  http://alekcei.livejournal.com/14785.html

gana izsmeļoši, manuprāt, par lielāko daļu sieviešu būtību...

straujaa  Lasu un priecājos par tēmas autoru :) pāris dienas atpakaļ no viņa saņēmu uzaicinājumu veidot citādas attiecības...pēc mana jautājuma "kādas", saņēmu paskaidrojumu, ka viņš vēlas palīdzēt sievietēm iepirkties un pavizināt ar auto utt.... Tā kā nebija man nepieciešams ne šoferis, ne iepirkšanās speciālists no piedāvajuma atteicos. Kad pavaicaju vai tad ar draudzenes lutināšanu nepietiek - saņēmu pārmetumu, ka vai tad es tiešām esot tik naiva, ka nesaprotot, ka tikai aizņemtie un precētie ir normāli, pēc viņa pētījumiem visi brīvie vīrieši esot vai nu sliņķi, žūpas vai azartspēlmaņi. Tā kā mīļie OHO brīvie un vientuļie vīrieši- ar Jums viss skaidrs:D

Arlekins  >Vispār esmu novērojusi, ka daudzas sievietes Latvijā, blakus saviem vienaudžiem vīriem, >bieži vien izskatās pēc viņu meitām

a es ne reizi neko tādu neesmu novērojis. otrādi gan palaikam redzams - itkā normāls vecis, bet nevar īsti saprast, kas šim blakus - sievasmāte, vai? :D

ir tādas sievietes, kas arī 40 izskatās uz 25, bet reti - varbūt viena uz 1000 vai ap to. un pucēšanās un kopšanām tur parasti nekādas nozīmes nav, bet gan ģenētikai. pucējas un kopjās teju 70% sieviešu vismaz, bet lielākā daļa "pēc 30" izskatās pēc vecām govīm anyway. un arī zināma daļa "līdz 30" turpat...:P
bet nu tev ar to prāteli pašvaki, ja līdz šim to pati neesi sapratusi, diezvai arī paskaidrojumu spēci uztvert...;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu