Pelnrušķītes sindroms

Man ir nauda.sievietei nav.bet ir bērni.ja tagad es ar tādu saietu kopā es būtu kaa princis no pasakas kurs oho piedāvā uzlaikot kurpiti.?tulkot feministes mani nozaakaas kā esmu uzputiigs bagātnieka.runas par mīlestību juutamm un visām citām bleenjaam..bet pasaku filmas par pelnrušķīte viņš pozitīvs vai ne.liekulīga tas filma jo tā pelnrušķīte bija smukaakaa taapeec arii izveeleeaas vinju.moraale.vīriešiem vajag smuku neatkarīgi kādi pashi pēc skata.un ja sievietei 50gadi?nu nespīd princis..sievietes atsakās to saprast.veel jautājums par tēmu...esat alfas staavrietaa redzējuši no dzipa izkapjam vīrieti kuram līdz braucēja viņa vecuma?laikam tevi ved savas meitas uz veikalu😀

poga_parastaa  Viiiis! Man ir 43, drīz 44. Eju meklēt striķi un visaugstāko koku. VOT uztaisīšu šūpoles un šūpošos, un šūpošos. Par spīti tiem, kas te noliek 40-mitgadnieces, JO... JO, goda vārds, negribētu tagad sev ne 20 un pat ne 30, jo jūtos labi tieši tagad, tieši 43. Un tāpat būs 44, 45, 46... u.t.t. Eh, ka varētu ielikt galā tādu smailiņu - dāmīti, kas lepni uzgriež muguru un, dibenu tīšām grozīdama, aiziet tālēs zilajās. ;D

Edgars37  18:29
😃😃😃...paga, tad, ja es pareizi Tavu tekstu sapratu, tas klauns ir aiznemts/precets😃??? Un vel mekle citadas attiecibas😃👍, lai skaita tevreizi, ka esosa vecene nav aizsutijusi dilles😃😃😃...nu gan, es az aiz smiekliem apcurajos uz lidzenas vietas😃...vo sitas i humors👍😃😃😃!!!

straujaa  Edgar - tu pareizi saprati :D

Deisa  Kāds P(r)incis tāda Peln(k)ušķīte. Savītušam Pincim sirma Kušķīte, tā tam būs būt! /iecērt uz deguna/

DanaL  Arlekinam (18:31).

Paldies, ka citē mani. Acīmredzot arī es pamazām kļūstu par PA klasiķi pat neraugoties uz manu "... pašvako prāteli..."

Kas attiecās uz tavu personu, tad tai glāze vienmēr būs pustukša (tavs izcilais prātelis noteikti sapratīs, par ko runa...).

puuuka  lasīju,pārlasīju...bet tā arī netiku skaidrībā...kāda ir jautājuma jēga,vai nu naudas par daudz,vai par ´´pasaules nabu´´ taisies.../neziņā rausta plecus/...laikam jau 50 gados to vairs nesaprast:)

Sanntana  Autors nav "ne princis, ne naudas žūksnis". Drīzāk kāds skaudīgs apsargs pie Alfas.
Reiz viens no vīra norāvās kārtīgi, pa purnu dabuja par nepiedienīgo repliku kad izsēdināja mūsu meitu ar mazdēliņu pie lielveikala, beidzās konflikts ar atvainošanos uz ceļiem gan vīram gan meitai no apsarga , lūdzās lai tikai mēs nesūdzētos vēl kaut kur. ( Var tak darbu pazaudēt, lūdzu voiģite v mojo položeņije)
Autoram liekas ir lielummāmija - nauda un džips , un bērni ir, bet sievietes nav ... nu kā tā neviena kundziņu negrib ....
Dāmai 50 + ir viss, bērni lieli, pati vēl zied , karjēra, jauna mašina, un par pārejo... materiālo pusi negribu pat runāt. Pašam ir Pelnrušķītes sindroms.

eksim_braalis  Man, šito trako autora sāpi izlasot, rādās, ka tā pelnrušķīte ar bērniem ir iedevusi diezgan smagu kurvi autoram, un tagad viņš par to visu smagi pārdzīvo, iedzer vismaz 40-grādīgo un un ar to visu diezgan nesakarīgi grib padalīties ar OHO publiku. Autors tik ļoti gribēja (pēc savas saprašanas) rūpēties par pelnrušķīti ar bērniem , bet viņa viņu atraidīja. Pat džips nepalīdzēja. Ne vienmēr visu izšķir nauda..

Anxunamuna  izskatās , ka šodien tev piķis ir , bet rīt , no sievietes bērnu pabalstiem veģetēsi .

Vollija  Vai tiešām vīriešiem šķiet, ka pievilcīgām sievietēm ar bērniem ir trūcīgo statuss un finansiālas problēmas?! Tik nomācoši bieži šeit izskan šī aizdomu pilnā attieksme par sievietēm izmantotājām...
Jā, protams, sieviete, kura pati sevi un bērnus spēj nodrošināt, ir finansiāli neatkarīga un neskaita centus, nevēlas sev blakus vīrieti, kurš ir "dzīves sists nabadziņš", bez līdzvērtīgām finansiālajām iespējām, bet domāt, ka mums, sievietēm pamatnodarbošanās ir atrast sev un saviem bērniem sponsoru, ir vienkārši muļķīga.:)
Sieviete primāri novērtē vīrieša intelektu, psihoemocionālos resursus, ieinteresētību un uzmanību pret sevi! Bet tiem, kuri spējīgi šarmēt tikai ar savu naudu, paliek labākajā gadījumā tikai maskētas prostitūtas!:)

_Biezaa_oome  Tu neesi uzpūtīgs. Tu esi prosta dumš.

Skika  Es tikai nesaprotu, kā autors ar šādām izcilām prāta spējām pie tās naudas ticis...

Basteta  Nu man šķiet, ka 50 gadnieces arī ir dažādas, kaut vai apskatot darba kolektīvā. Ir kas sevi "noraksta" no smagās dzīves, un ir kas tieši otrādi-dzīvo pilnvērtīgi un neatkarīgi.
Un vispār, ja 2 cilvēku starpā ir jūtu ķīmija, vai tiešām ir tik svarīga materiālā puse un bērnu esamība? Nekad nevajag uzsākt attiecības, ja rodas šādi jautājumi jau pašā sākumā.

Kemina  Nekad nespried pēc sevis! :)

Floriana  ...vīriešiem vajag smuku neatkarīgi kādi pashi pēc skata.un ja sievietei 50gadi?nu nespīd princis.
ALO, vecīt! Tas ka man tādi kā tu ir 10, kaut ko maina? Man neko, Tev jā, jo princis jau gribi būt tu. ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu