Latvijas vīrieši vai novērtējat cik ļoti jums ir paveicies ar sievietēm?

Latvijas vīrieši vai novērtējat cik ļoti jums ir paveicies ar sievietēm?Latvijā ir tiešām ļoti daudz skaistu, koptu foršu sieviešu un piedevām lielāka daļa ir romantiskas. Tic īstai mīlestībai un grib to, pat ja pagātnē ir bijušas kādas vilšanās. Salīdziniet kaut vai ar ASV, Vāciju, Angliju un c. v.Kādas tur ir vietējās sievietes. Līgava uz 100 kg jau skaitās pat slaida un vēl ar augstām prasībām, ja kas var iesūdzēt par seksuālo uzmākšanos. Ne velti daudzi ārzemnieki meklē līgavas no citām valstīm, arī no Latvijas. Vīrieši, NOVĒRTĒJIET to kas jums ir dots un izmantojiet pēc labākās sirdsapziņas!

Sassy14  PASAULĒ ir apmēram 3 brīnumskaistas sievietes - 1 itāliete (Sofia Loren), 1 meksikāniete (Salma Hayek), 1 turciete (Aydan Sener)...
... apmēram 3 apbrīnojami talantīgas un ellīgi stilīgas sievietes - 1 afroamerikāniete (Woopie Goldberg), 1 uzbekiete (Nargiz Zakirova), un 1 Rietumvācijas ebrejiete (Nina (Catharina) Hagen).
Ā, visas vecas? Jā, jo jaunās ir tik dikti pārmālētas un saoperētas, ka nevar vairs saprast un atšķirt... :)
Ak tā, nevienas latvietes? Diemžēl gan. Bet vai latviešu vīriešiem ar latviešu sievietēm ir paveicies? Cerams, ka ir.

Aivaritto  Varu tikai piekrist, ka Latvijā sievietes ir skaistas un devīgas :D

Nenotveramais  Kas nu kuram tā Vērtība... :)
Protams ārzemnieki meklē Lētu preci ar zemām prasībām... :)
Tad jautājums... vai man jānovērtē tā "skaistā" prece /jo viņi te pēc sievietēm brauc, kā pēc precēm/ un nestāstiet , ka mūsu meičas iemīlas arzemniekos divu nedēļu laikā kopš pimās tikšanās... nesavtīga tīra mīla... :D

Liigucis  Paldies ka mīliet mūs!:))

AivarsN  Vai Pelnrušķīte,vai Sniegbaltīte. Tā lielākā vērtība jau viņām bija nevis smukums,bet tikums. Par cik Eiropā esam neilgu laiku, varbūt dažai latvietei tas dārgums kaut kur dziļi zemapziņā vēl ir aizķēries.

Nerons  Deisa!Kas ar tevi?
Saņemies!
Adekvāta sieviete pēdējā laikā kļuvusi par žultainu tanti!
....a ja par tēmu!
Jā, novērtējam šo dāvanu - LV sievietes!
Un nesūdzos par tādu lielisku sieviešu esamību manā dzīvē! Vot tā....:):):):)

EECOOL  Smukas jau ir, bet pavisam bezatbildīgas un neadekvātas. Latvijā ir ļoti maz meiteņu, kuras nav vientuļās māmiņas un precējušās, šķīrušās, nešķirušās utt.

Ingucits  Moška, bestija, pietiek vienreiz audzēt skropstas un sākt cept kotletes, lai šie var novērtēt un izmantot :D
Sevišķi precētie... novērtē un izmanto :D
Jā...sievietes skaistas - plauktiņā nolikt....ne priekš lv vīriešiem. Tad kuru tautu aicināsim Latvijā??? Krievi neder, kā redzams. Nu domā, tas kaut kad beigsies, kad viņi sapratīs?

sangukuLV  Ko isti novertet,tas ir kaa juvilieru veikala,ja ieraugi skaistu rotu,tai piekarta cenu birka ar nepacelamu cenu.
Atliek tik ar acim baudit. :D

AivarsN  Interesanti būtu paskatīties,kādu tautību dāmas būs piedāvājumā,kad latvietes būs emigrējušas.

sangukuLV  >kruminsh
Neparspilejiet cienitais..es ari dzivoju UK un sheit ir pat loti daudz skaistu sievieshu!
Tomer es mekleju Latvieti,ko sheit atrast ir gruti.

neko  Bet kas tev liek domāt ka nenovērtējam?:)

Araabs  Pareizi nostādīts jautājums! Nevis ar sievieti ,bet ar sievietēm!! Vidējā atzīme LABI!!

Ananda_A  Atslēgas vārds ir IZMANTOJU! Mūsējie(ne visi) ir sieviešu izmantotāji un ar to pat lielās! Pataloģija kļuvusi par normu.
Dabā izmantotājus sauc par parazītiem: lentenis, cērmes, spalīši. Jo vairākos ķermeņos var ielīst, jo krutāk! Un vēl brīnās, ka sievietes vairs viņus negrib.
Es laikam vemšu!

Geisha  Mīlīši, vai esat kādreiz aizdomājušies par to, ka iespējams zem kāda nika patreiz sievietes/vīriešus noliek tavs paša bērns, brālis/māsa.
Un ne jau visas ir tik šarmantas gan ārzemēs, gan šeit. Cilvēks visur ir cilvēks. Kā tur bija tai dziesmā: kad satiksi to - sauksi par savējo.... Savējā būs tā skaistākā, mīlīgākā, labākā, utt.....

AivarsN  Nekustamajam īpašumam lieli nodokļi. No valsts līzingā par jaunu jānopērk. Sieviete pat nav īpašums,izmaksas daudz augstākas,piedevām kāds cits var nesodīts pievākt,vai pati kurā katrā brīdī pazust. Nodokļi bieži vien jāmaksā vēl ilgi pēc pazušanas. Grēks būtu neizmantot pēc pilnas programmas,kamēr vēl ir pieejama.😁

Arlekins  nav tur īsti ko novērtēt, par to liecina arī egulārās nožēlojamās "daiļā dzimuma" gaudas šeit - par to, ka viņas netiek novērtētas, ka pēc 30 masveidā pēc vecām govīm izskatās, un visi skrien pakaļ jaunajām, uttp...:P

vot tailandiešiem, japāņiem - tiem gan ir paveicies...;)
http://i69.fastpic.ru/big/2015/0521/2c/9c2bc37478a4302a20e0ed6724c64f2c.jpg

piladzoga  Arlekins te tik par vecām govīm runā ,laikam par GANU STRĀDĀ :DDD

coldlands  Muļķības, katra tauta ir skaistas, tuklas, tievas...., sievietes.

caprice_24  Ja nopietni....garlaicīgi čīkstuļi ir gan liela daļa Latvijas, sieviešu, gan arī vīriešu. Vieniem vajag alu, hokeju, un cik ne cik siltu miesu, kas neprasa pārāk lielus tēriņus un īpaši netraucē, savukārt lielai daļai sieviešu vajag bankomātu, kas risina viņu problēmas un klausa uz vārda. Slimas ekonomikas un valdonīgu māšu rezultāts. Tur nu neko nevar darīt. Mainīsies paaudzes, mainīsies pamatuzstādījumi. Bet pārējie, vienkārši mēģina savējos - citādos saskatīt lielā pelēkā barā. Katram savs. Skaistums ir relatīvs jēdziens. Bara vīrietim vai sievietei, vienmēr būs stress no personībām, attiecīgi personībai traucē viduvējība, katram jāatrod tas savs superīgais cilvēks, vai vismaz jāspēj definēt, kas ir tas, kas priekš manis ir skaists, nevis skaitās skaists. Tam nevajadzētu būt sarežģīti, vismaz šo vienu domu izdomāt patstāvīgi bez žurnālu un ieteikumu palīdzības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu