Latvijas vīrieši vai novērtējat cik ļoti jums ir paveicies ar sievietēm?

Latvijas vīrieši vai novērtējat cik ļoti jums ir paveicies ar sievietēm?Latvijā ir tiešām ļoti daudz skaistu, koptu foršu sieviešu un piedevām lielāka daļa ir romantiskas. Tic īstai mīlestībai un grib to, pat ja pagātnē ir bijušas kādas vilšanās. Salīdziniet kaut vai ar ASV, Vāciju, Angliju un c. v.Kādas tur ir vietējās sievietes. Līgava uz 100 kg jau skaitās pat slaida un vēl ar augstām prasībām, ja kas var iesūdzēt par seksuālo uzmākšanos. Ne velti daudzi ārzemnieki meklē līgavas no citām valstīm, arī no Latvijas. Vīrieši, NOVĒRTĒJIET to kas jums ir dots un izmantojiet pēc labākās sirdsapziņas!

HOUSE  Vai nevarētu biški precīzāk, mums interesē adreses un telefoni! Bet vispār jau šāds apgalvojums drīzāk salīdzināms ar jautājumu, vai eksistē dzīvība uz Marsa...

Ananda_A  Sen zināma patiesība; sievietes skaistums sastāv 90% no vīrieša fantāzijas, pārējie 10% - kāda odziņa no sievietes puses, lai piesaistītu vīrieša uzmanību. Tāpēc reizēm vīrieši iekāro ne tos skaistākos objektus.

Tā ka, ja liekas, ka nav gana smukas, tad tas nozīmē tik to, ka nemāk sevi pasniegt, lai tos 90% pamodinātu.
Vīriešiem sievietes ir atņēmušas vajadzību fantazēt, viss ir pasniegts 100% redzamībā+pieoperēts atkarībā no tirgus standartiem

kwando  Latvijas vīrieši 90% ir lohi vai lūzeri

AivarsN  Kwando,vai tad kapitālistiskā valstī materiālā situētība var būt savādāka?

EECOOL  TULKOJUMS:
Ananda A savos 53 gados lasa stulbības sieviešu žurnālos un svēti tic tiem murgiem, kas tur sadrukāts.
kwando 90% gadījumu izvēlas mudakus, pašas stulbuma dēl. Retu reizi, kā izrādās, viņa ir kļūdījusies un aizgājusi ar normālu veci tusēt.

av2  kas sunim asti cels, ja ne pats....:(

lauda  Nemūldi bestija,dzīvoju nīderlandē 6 gadi un varu teikt ka Latvijas sievietēm ir tālu līdz nīderlandes sievietēm,te ir ļoti daudz skaistas un koptas,kā arī stilīgas un ar gaumi ....kamēr latvietēm vulgārs ģērbšanās stils liekās ka ir sexy ,utt.... Kā arī neredzu ar ko mums lepoties,jo pat te daudzi vīrieši izsmej latvietes kā viegli dabūnamas sex izklaidei un ne vairāk.

Aivaritto  Latvijā sievietes tiešām ir vieglākas nekā nīderlandē, ātrāk iedod :D Ģerbjās ar te pa krievu modei, ko ārzemēs uzskata kā senāko profesiju :D Bet man jau patīk ka mums viņas tādas brīvas un pieejamas ;)

Labrador  Kombulju Inese arii uzskata , ka ir pievilciibas kalnugals un to neprot noveerteet arii citu tautu,rasu viirieshi.

makinlijs72  varēja būt labāk .

klava4  Neko gaumīgu neredzu..Skaists tas ir nosacīti...Latvijā ir daudz vientuļu,gudru ,patstāvīgu sieviešu,tas gan. Negrib sapīties ar kūtriem un slinkiem aprūpejamajiem.Labāk dzīvot vienai.Neviss turēt majas aprūpejamo. Nelaimigu,kompleksainu veci,kas meklē visadus ieganstus lai noslēptu savu slinkumu. Labak nekas..nekā kaut kas. Vīriešiem pilnīgi tas pats..Un mirdzums acīs..ha..ha..Neredzu..Uz ielam melnas vārnas..un melni kraukļi. Šogad modē zaldatu krāsa Sūnu zaļs..nu tagad pārsvara visiem paradas zaldatu jakas..Ne gaumes,ne stila.ne smadzeņu...ne izdomas..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu