Ar draugiem neguļ?

Sievietēm ir populārs teiciens no sieviešu žurnāliem - Ar draugiem neguļ! Saceļas jautājums - ar ko tad guļ? Ar ienaidniekiem? Ar noslēpumainiem svešieniekiem, par kuriem nekas nav zināms? Ar tiem, kas uzdāvās HIV?

bratka  Labāk lasi bērnu literatūru, tā ir pamācoša un nav pieminēti ienaidnieki, būs mierīgāks prāts bez "kāpēcīšiem".

piladzoga  :DDD ..šķiet ,ka vīrieši vairs nelasa mednieku un makšķernieku stāstus ,bet pārņēmuši :D sieviešu glancētos žurnālus (kurus pat vairums sieviešu sen jau nelasa) ,nez par ko tas liecina ..jauna tēma ...? PA :D

Pillerina  Kā pārgulēsi, ja viņš tevi nemaz gulteniskā līmenī nesaista? Nu nespēj un viss!
Tāpēc paliek draugi kā draugi.

Karamelle  Gul parasti ar seksuali pievilcigajiem,tas cik man ir zinams..
Izpalidzigu kniebienu tapat vien neviena nedava,seviski vel draugiem.

gertrude  beidz kult sviestu sestdienas rītā, šī tēma jau 100 un 1 reizi izrunāta. ir draugi un ir mīļākie, tas, protams, neizslēdz to, ka mīļākais var būt arī labs draugs, bet tās tomēr ir savā starpā nesajaucamas kategorijas.

LaskovijMerzavec  Krieviem ir precizāks teiciens - Druzej njej*but!

scheriff  Torpedo, vecozēn! Čau, kā iet!? :)
Izskaidrošu par tiem žurnāliem. Žurnāli nav bībele, kura pati pārdodas no sevis. Ikviens izdevējs vēlas atrasts savu supervaroni ar kolosālām reģenerēšanās spējām, kā Wolverīnam vai Kalnietim. Tas ir bizness, saproti. Vielielākais žurnālu lasītāju skaits ir sievietes. Izdevēji, tad attiecīgi zīmē tieši to ko viņas vēlas - kas vislabāk pārdodas. Tagad Latvijas komoliksu topā ir cīņa starp diviem episkiem tēliem - "Pašpietiekamā woman - upuris" VS "Latvietis man - tirāns". Kā jau katram sevi cienošam Marvel atdarinātājam supervaroņiem jāpiešķir mainīga personība, lai jebkurā brīdi no sliktā tēla varētu pārtapt labajā un otrādi. Bēdīgi, ka cilvēki uztver to kā patiesību un cenšas dzīvē atdarināt.
Ak, jā par to seksu. Tad, kad sāki izpalīdzēšanas alias draudzības vārdā pārgulēt ar sev nepievilcīgām sievietē, tad noteikti drīkstēsi izvirzīt prasību uz kompensāciju.
P.S. Erekcijai jābūt dabikai, bez dopingiem, noturīgai. Kā arī sievietei jājūtas tā itkā tu to darītu aiz patiesas baudas nevis pienākuma.
Bučas, un lai tev izdodas! ;)

Vaukskis  piladzoga, kādēļ vīriešiem, kuriem neinteresē ne medīšana, ne makšķerēšana, bet gan tikai sekss ar sievietēm, būtu jālasa attiecīgie stāsti ? Ja vien tas neietilpst viņu darba pienākumos.. . Sievietes taču arī, kā ir izrādījies, šad tad lasa vīriešu glancētos žurnālus !

Sakarā ar diskusijas tēmu0 manuprāt, runa ir par tiem draugiem vīriešiem, kuri sievietēm ir kā sirdsdraudzenes, ar kuru apspriesties par visādām tēmām, jo zina, ka tas cilvēks ir uzticams, nebaumos. Ar tādiem viņas negrib gulēt, jo izvēlējušās par personām, kurām izkratīt dvēseles, ar ko kopā patrīt mēles ! Guļ viņas ar tiem, ar kuriem paveras plašākas perspektīvas, daudzāk labumu.

jurks  Vispirms vajag laulāties un tikkai tad domàt par gulēšanu! Tā vajadzētu būt! Jo esam tak radības kronis!

Nenotveramais  Torpedo. Un Tu ar saviem Draugiem Guli..!??? :D

Padomā... Un Lūk Tev arī atbilde... ;)

No mīlestības līdz naidam viens solis...! Gulēšana/sex bez mīlestības agri vai vēlu novedīs līdz naidam... ;)

lauda  Jā jā neguļ tāpat kā ar kolēģiem....

well  Sieviešu žurnālus sen jau nelasu. Nesaista arī interneta lapas, kurās rakstīts, kā pareizi dzīvot. Ir vīrieši-draugi, kurus es cienu, novērtēju, ar kuriem ir interesanti parunāt un pavadīt brīvo laiku, bet kuri fiziski mani NEMAZ nesaista. Absolūti neinteresē, kāds viņam krāniņš un kā viņš skūpstās. Šaubos, vai vislielākajā dzērumā varētu ar viņiem pārgulēt.

Extra_Virgin  Draugs - cilvēks, ar kuru nav ´ķīmijas", bet ir citas labas īpašības. kā Forests Gamps. Ja arī gadās "draudzīgs kniebiens", pa lielam tas neko nenozīmē..

fargo  10:12

tai būtu jābūt normālai lietu kārtībai un jautājums atkrīt.

žurnāli... tas ir kaut kas. nesen tiku iepazīstināts ar plašu rakstu, kā pareizi melot un kāpēc melošana ir laba lieta un kad un kā to darīt. melot vīram, bērnam, radiem, draugiem, kādos gadījumos. 3 lapaspuses. wow... sievietēm reāli apziņā tiek injicēta inde un viņas pašas vēl par to naudu maksā. lilit vai cosmo, to neatceros tagad.

lemija  Scheriff, vai Tu Torpedo bučas sūti?:))))))) Nē nē, nepretendēju ,tikai kārtīgi izsmējos:)
Torpedo, vai Tu kaut ko ,,ieķer,, šitādu jautājumu jau skaidrā nevar izdomāt! Jau iepriekš atvainojos, bet neviļus atcerējos Dostojevska romānu ...

Momo  visa šī tupuma cēlonis ir tas, ka dažiem šķiet, ka cilvēks cilvēkam ir tikai seksa objekts. ja nav seksa, tad nav nekā. un nevajag te jaukt dzimumus iekšā.
un vēl kādam šķiet - negulēšana ar draugu nozīmē to, ka cits seksa objekts jau ir slimība un izlaidība.
var jau sākt uzdot jautājumus, kāpēc ar brāli vai tēvu nepārgulēt, kāpēc māti neizmantot vēl kādam nolūkam. taču arī tas no sērijas - seksuāli nepievilcīgie ar kuriem neguļ.

ne_meklejumos  Ar ko tad guļ? Ar mīļoto vīrieti, kurš nav draugs, bet labākais draugs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu