Ar draugiem neguļ?

Sievietēm ir populārs teiciens no sieviešu žurnāliem - Ar draugiem neguļ! Saceļas jautājums - ar ko tad guļ? Ar ienaidniekiem? Ar noslēpumainiem svešieniekiem, par kuriem nekas nav zināms? Ar tiem, kas uzdāvās HIV?

well  Dīvaina Tava loģika, Torpedo... Es draudzējos arī ar tiem, ar kuriem neguļu. Draudzējos ar jebkuru interesantu un gudru cilvēku, vai tas būtu vīrietis vai sieviete. Man nav jāpārguļ ar visiem vīriešiem, kuri man patīk - arī vienkāršā komunikācijā jūtos ļoti labi. Kas te vispār var būt neskaidrs?

well  Aiz to, ka esmu smukāka, gudrāka un interesantāka! :)

Agate24  Jā, ar draugiem neguļ. Robežām jābūt. Guļ ar mīļotajiem.

Who  tas nav teiciens no žurnāliem
un - ar draugiem neguļ, ar draugiem iedzer vai pieraud drauga kreklu - pēc vajadzības
guļ ar mīļoto cilvēku
vai nu par naudu - tur jau nu kā nu kurš

Deisa  Ot es arī šito nesaprotu! Tipa ja pārguļ, tad nav vairs draugs? Kas tad viņš ir? Piegulētājs, mīļākais, kniebējs? Draugs - nu nē nekādīgi. Kāda gan draudzība, ja čuriņas salipinātas! Tur tak kašķi un ķīviņi, nekādas draudzības! :D

Cita lieta ja saka, ka ar visiem draugiem neguļ, tikai ar vislabāko. A vislabākais draugs ir tas, ar kuru pat pārgulēšana draudzību nespēj sabojāt. :) Manā gadījumā - vīrs ir vislabākais draugs.

Maarinja15  Oij, Torpēdi, a vai Tu guli ar visiem saviem draugiem, vai tikai ar tiem, ar ko biežāk brauc makšķerēt? Bet kā ar viņu sievām, ar ko arī sanāk draudzēties? Varbūt dažreiz, lai vienkārši izpalīdzētu??? Nesapront.

Maarinja15  Par to, par to, torped. Draugi ir draugi, viņi nav sadraudzējušies, lai gulētu viens ar otru, un draugus neizvēlas pēc izskata vai vidukļa apmēra. Bet ja tu runā par "atjāja, uzjāja, aizjāja", tad tur gan nemaz draugu nevajag. Tas var būt kaprīze, izmisīgs ielāps vientulībai (par ko parasti nerunā), ilglaicīgāks vai īslaicīgāks mīļākais. Gadās, ka tie kļūst arī par draugiem, bet reti. Var gadīties, ka uzdāvina kādu slimību, ja nesargājas - tad kļūst par ienaidnieku, bet tas dažreiz neliedz viņiem turpināt gulēt... A "Pārmijnieku" redzēji??? Tur gulēja galīgi svešinieki.
Ja tu domā par (ilgstoši) "būt gultā ar svešinieku"? Jā, daudzu kopdzīvju pamatā ir bērni, kopīga dzīves vieta, pierasts sekss, un cilvēki var nemaz nekļūt par draugiem. Lai arī publiski mēdz viens otru tā saukt, ja nav precējušies.

labaa1980  Ir iespējams gan draugs, gan mīļotais, gan vīrs vienā personā. Taču tas ir ļoti, ļoti reti...

Epifanija  par gulēšanu dzimumiem rodas pārpratumi aspektā, kad nav saprotams nodalīt emocionālo no fiziskā, mūžsens strīdus ābols ko neizprast attiecīgo smadzeņu puslodi nepieslēdzot..

Kashcheja_ola  "Ar draugiem neguļ" - tā kā prasās pēc konteksta. Gulta ir noteikta robeža. Vienmēr ir izvēle, ar ko tajā būt. Ir draugi, ar kuriem guļ, un draugi, ar kuriem tikai draudzējas. "Spicais", arī seksuālā pievilcība ne vienmēr nosaka šo izvēli. Nereti to nosaka cilvēka iekšējais ētikas kodeks, vērtības, vai kāda noteikta attieksme.

Vollija  Lai uzsāktu romantiskas attiecības, ar draudzību, foršām sarunām vai raksturu saderību ir par maz, DIEMŽĒL... Un tiešām žēl, ka tā, jo būtu jau saprātīgi un, racionāli domājot, produktīvi būt kopā ar draugu, varētu izdoties sakanīga un harmoniska kopdzīve.
"Guļ" ar tiem, kurus uztver kā pretējā dzimuma pārstāvjus, reizēm pat apzinoties, ka savstarpējās attiecības var neizvērsties mierpilnā laimē mūža garumā!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu