Kāpēc zaķis kļūst par begemotu?

vīrietis noprec sievieti , viņš cer ka viņa vienmēr būs tāda smuka un slaida kādu viņš ir noprecējis.Bet paiet laiks un smukais zaķis pamazām kļūst par begemotu.Nolaižās, uzresnē un nabaga vīrietis domā ko noprecējis?Precēja seksīgu zaķi un jāguļ tagad ar begemotu.Man uz bijušo sievu tā iemesla pēc nestāvēja un bija jāšķiras.Kāpēc zaķi kopdzīves laikā nolaižas un kļūst par begemotiem?

tranex83  Diemzel pie sitadas problemas ir vainigs virietis.Esmu tam izgajis cauri jau.Protams no morala un emocionala viedokla.Tacu atskiribas nekadas,te sija gadijuma ir ar izskatu.Agatem ir taisniba 100%.Mums viriesiem ir japacensas sievietei palidzet pat tais ikdieniskajos darbos:Nomazgat traukus,uzkopt dzivokli,palidzet berniem,uztaisit brokastis vai pusdienas kad sieviete parrodas majas.Tas viss jau nav nemaz tik gruti.Kautvai brivakaja bridi kas tev ir un to izdari,sieviete uz tevi savadak skatisies.Un biezak ar seksu vajag nodarboties,tad sievietei figura sieviskigaka paliek.Ka neka stastot tak ka kalorijas daudz tiek pateretas.Nejau velti apetite pec seksa lielaka😆Piemeram es tulit uzkopsu dzivokli,pagatavosu savai milotajai pusdienas.Sabucosu vinu un pateiksu ka milu vinu,jo nedelu majas nebusu un busu darba arpus latvijas un man nebus iespejas to izdarit veselu nedelu.Un tai pasa bridi vina atkal atceresies cik labi bija kad biju majas.Autoram novelu arstet savu gimenes dzivi.Ar kautko ir jasak,ja vien to velies vispar.

Uggiss  No saviem novērojumiem varu teikt ka protams situācijas ir dažādas:
jā - vīrs neatbalsta sievas aktivitātes un pamazām zūd interese, bet ir arī sievietes kam bija mērķis ´ tikt pie vīra´ un kad ir tikušas, tad štrunts kā viņš jūtas, štrunts kā pati izskatos :) Un bļaušana par vīriešiem maitām un citām sliktajām aizvīlējā sākas kad begemots jau izaudzis vai vīrietis citu atradis.

bestija  It kā nu tie vīrieši visu dzīvi paliek jauni,slaidi un pievilcīgi.Par tādiem pašiem begemotiem kļūst,bet domā ka ir vēl sprigani kumeļi.

AivarsN  Pavasaris klāt. Ja nav,tad iegādājies kādu pus hektāru zemes un nekādu tehniku. Līdz rudenim begemots pārtaps,ja ne gluži par zaķi,tad vismaz slaidu ķēvīti.😀

Geisha  Cik cilvēku tik variantu, bet jebkurā gadījumā vīrietis savu sievieti var iedvesmot. Man 1. vīrs bija nežēlīgi greizsirdīgs. Biju gatava staigāt paraņdžā. Viņs mani ka sievieti vienkārši iznīcināja. Tad pašķīros un atradu sev mīļāko. Mazs plikpauris ar riebīgu raksturu, bet kā viņš mani dievināja kā sievieti! Kā vīrs manī iedzina kompleksus tā mīļākais man spārnus deva.

Deisa  Tāpēc, ka sākumā pret to sievieti izturas kā pret zaķi (kaut šis met cilpas, mednieks skrien pakaļ), bet, kad apprecas - kā pret mēbeli un pašsaprotamu mājkalpotāju. Krustojumā sanāk begemots. :D

labaa1980  Ne vienmēr. Gadās, ka begemoti pārtop par zaķīšiem. Tas gan notiek krietni retāk.

maigvaidzis  no begemota sanāk tikai "falšais zaķis" īstermiņā, bet labā ziņa ir tā, ka šņabja veikali un avīžu kioski ir uz katra stūra :P

Epifanija  vajag painteresēties vai zaķis nav palicis stāvoklī, jo parasti tādas likstas rodas puišeļiem, kuri nezin kā rodas bērni un ar aptaukošanos tur nav nekāda sakara

coldlands  Smiekligakais sievietes teksts ir mol ja vīrietis neatbalsta, neiedod naudiņu sporta zālei, nemīl, un citi tiri-piri, tad viņa paliek resna.
Pašai par sevi rūpēties viņai prata nepietiek, emocionālas idritvai.

Torpedo  Šī tēma te jau simtreiz apzelēta un atbilde ir noskaidrota jau sen un ir galīga un nepārsūdzama - ja sieviete paliek par begemotu, tad vainīgs ir vīrietis. Ja vīrietis paliek par begemotu, tad vainīgs ir vīrietis. Un vispār jāteceras, ka vienmēr pie visa vainīgs ir tikai un vienīgi vīrietis!

Svece  Pie lūzeriem ( nabaga vīrietis domā ) ZAĶI paliek par"begomotiem" , labās rokāš begomots paliek par ZAĶI. Ja mainīsi sievietes , bet ne sevi- radīsi kaudzi begomotu . Vēl jau cerība ka izšķiroties no tevis begomots mainīsies atkal uz ZAĶI , bet tas arī nav teikt.

sakka  Vispār jau sievietes kas rūpējas par sevi ir divu veidu1.kuras ir spējīgas pašas par sevi parūpēties un dara to savas pašsajūtas uzturēšanai2.ir tās,kas pieaudzēs kaut asti,ja biezajam vīrietelim tas patiks,jo bez viņa biezā maciņa ,viņa būs nulle,jo vienīgais kas tādās ir,ir augums.Klau"palietotais",Tavā vecumā tiešām sākas potences problēmas,padomā,varbūt tiešām nekāds esi sexā.Varbūt sieva vienkārši gaidīja ka aiziesi,ir ļoti daudz vīriešu kam patīk formīgas sievietes,pat lasīju ka esot kaislīgākas.Neaizmirsti-pagale nekad nedeg viena!!!

Nerons  Nebiju domājis, ka kādreiz piekritīšu torpēdai!
TAS mirklis ir klāt....torpēda beidzot pateikusi ko prātīgu!

Katema  Nez kāds tas "palietotais" pats izskatās!? Cik zinu, tad par labu nāk saruna ar savu partneri, tad arī uzzinātu viņas viedokli un nebūtu kāpēc, kāpēc...!

poga_parastaa  Kokam divi gali. Grozies kā gribi, taču taisnība ir gan viņiem, gan viņām, arī nepamatotas atrunas. Nenoliegšu, ir sievietes, ar kurām daba pēc bērniņa piedzimšanas izspēlē ļaunu joku, un viņas nespēj atgūt agrāko slaidumu, kaut lien no ādas ārā. Personīgi zinu tādu sievieti. Viņa puspajokam saka, ka pat no ūdens "pampst". Cita ātri ir atpakaļ formā. Vēl kādām apalītēm paveicas un pēc bērniņa piedzimšanas notiek pretējais - kļūst tik slaida, kāda nekad nav bijusi. Daba ne vienmēr ir paredzama. Un šššausmīgi riebīgi ir, ja vīrietis savu sievieti nozākā par to, ko pats ar savu, piedodiet, krānu arī daļēji ir veicinājis. Par vielmaiņas slimībām, kontracepcijas un citu medikamentu ietekmi vispār nerunāsim. Taču, ja sieviete vienkārši (meitenes, piedodiet) rij, neskatoties ko, cik un kad, tad tam nav attaisnojuma. Nevar vainot sliktu, nemīlošu vīru, kurš pats uzaudzējis kuņģi tādu, ka "draudziņš" zem tā pazūd un mājās neko nedara. Lai! Vai jūs ar sevis nolaišanu viņam kaut kā ieriebt gribat? Garām! Galu galā sanāk, ka tikai pašas sev. Karstā laikā svīsti. Apģērbu, kuri patīk daudz, bet neviens neder - 30 gados jāģērbjas tā, kā ģērbtos ap gadiem 60, u.t.t. Tiešām vajag kādu citu, lai saņemtu sevi rokās? Sevis dēļ nevar? Man šitā attieksme - nav motivācijas - "besī ārā". Līdzīgi ir ar vīriešiem vientuļniekiem. Staigā tādi nekādi - nomīdītās botās, vēders pārkāries pār jostu, zobi pabiruši, dzīvo nolaistā dzīvoklī, kurš kliedz pēc remonta. Uz jautājumu - ko tā? - atbild - a es viens, nav priekš kā censties. Kad atradīšu sev kādu, tad gan... Kā tad! Nav smieklīgi? Labākajā gadījumā atradīs kaut ko stipri līdzīgu. A ono vam nado? Beigu beigās nekāds labais gadījums no tā visa nesanāks. Morāle? Sāc ar SEVI! Ja otrs uz to nepavilksies līdzi un nesāks mainīt attieksmi, pats/-i vainīgs/-a . Pamanīs cits, bet kāds paliks ar garu degunu. Arī tad, ja nepamanīs, tu jau neko nezaudēsi. Vienkārši pats/-i jutīsies forši.
P.S. Tiem, kur

poga_parastaa  Epilogam vietas nepietika. Tiem, kuri ar savām apaļajām formām jūtas lieliski un laimīgi bauda dzīvi vienatnē vai kopā ar kādu, visu cieņu. Nejau kilogramos mēra cilvēcību. Tie ir tie, kuri pat sevi droši var teikt - es sveru vien 45kg, bet visi pārējie kg ir mans šarms.:)

Torpedo  Labdiene, kā tispiska sieviete - saka, ja jāsāk ar sevi, bet pati to tik dara, kā māca vīriešiem dzīvot - remonts jātaisa, botes jaunas jāpērk un kas tik vēl ne. Varēja jau tad labāk pastāstīt pati par saviem trūkumiem un kā ar tiem cīnās, tad būtu sākusi ar sevi :D Bet katrs jau uzskata, ka tiem citiem jāsāmk ar sevi, bet ar mani jau viss daudzmaz kārībā, es jau esmu citā līgā - tur, kur tie labie un veiksmīgie :D

Tessa  /piekriit Torpedim reizi par visam reizem/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu