Kāpēc zaķis kļūst par begemotu?

vīrietis noprec sievieti , viņš cer ka viņa vienmēr būs tāda smuka un slaida kādu viņš ir noprecējis.Bet paiet laiks un smukais zaķis pamazām kļūst par begemotu.Nolaižās, uzresnē un nabaga vīrietis domā ko noprecējis?Precēja seksīgu zaķi un jāguļ tagad ar begemotu.Man uz bijušo sievu tā iemesla pēc nestāvēja un bija jāšķiras.Kāpēc zaķi kopdzīves laikā nolaižas un kļūst par begemotiem?

poga_parastaa  Pieņemu, ka tā esmu es, kura tika par labdieni nosaukta (atpazinu dažus vārdus no sava teksta). Torpēdo, vēl nevienu vīrieti neesmu mācījusi, kas viņam jādara vai kas jāpērk. :) Pastāstīju tīri reālu situāciju, kura Tevi nez´ kāpēc aizķēra. (?) Satikts sens paziņa, agrāk kaimiņu mājā dzīvoja. Pirmajā brīdī neatpazinu. Kādu laiku nebija redzēts. Atvainojās, ka nevarot uzaicināt ciemos, jo tādā (?) dzīvoklī nevarot laist. Tīri lai kliedētu viņa neveiklo izteikumu, atbildēju - Kam negadās. Drošivien darbos ieracies, nogurums, u.t.t. Vārdu sakot, mēģināju mainīt tēmu. Atbilde bija tā, kuru jau aprakstīju iepriekš. Nevienam neko nemācīju. Katrs dzīvo tā, kā viņam ērti. Te izteicu savu viedokli par tēmu. Ne vairāk.

coldlands  Esmu vientuljnieks, bet apgerbs man ir tirs, apati nenomiciti, veders par jostu nav parkaries, zobi vieta ok izpuceti, mitne izremonteta un sakopta.
Nefig te bukset vientuljnieku virziena.

poga_parastaa  ZāČīt, kāpēc Tu tik personīgi uztvēri? Ko tik nervozs?;D Tu taču neesi vienīgais vientuļnieks. Turklāt tāda aina var uzzīmēties arī nevientuļniekam. Tas bija TIKAI viens konkrēts piemērs. Mieru, tikai mieru.;D

coldlands  Nav nekads mieru tikai mieru.
....lidzigi ar viriesiem vientuljniekiem....., kur te idritvai, tikai viens konkrets piemers?!
Nervi man kartiba, es tik vientulos ondas aizstavu.

Epifanija  nesaskatu neko nosodošu apzīmējumā vientuļnieks, tāds ir vairākums, kuri nav nodibinājuši attiecības pēc šķiršanās, tas pat varētu nozīmēt piesardzību, gudrību...

poga_parastaa  Coldlands, runčuk, Tu - nekad mūžā nebūsi viens no tiem vientuļniekiem. ;D Nu esi jau esi Tu smuks tajā bildē, ne manā gaumē gan, bet pēc nerakstītajiem vīriešu skaistuma standartiem -Apollons. Tikai traki tramīgs, idritvai! ;D Varbūt laiks kaut ko mainīt statusā?:)

Postremo  varam jau reekt te, bet sava dalla taisniibas ir. Diemzzeel retais paaris peec kaazaam piedomaa par....sevi, taapat, kaa pirms kaazaam. Jo ir citas ruupes, beerni, maajas, naudinna jaapelna utt. Bet es paziistu paarus, kur sieviete tiessi peec kaazaam ir...palikusi smukaaka, gan fiziski, gan galvinna :)
Buutiibaa jau...nu nav jau tik gruuti sekot savam svaram, ja ir taa veeleessanas. Gruuti ir...atrast paartikas produktus, kas buutu veseliigi, bez kautkadiem steroiidiem audzeeti utt. Jo citaadi nu varam mees eest maz, un it kaa piedomaat, bet par cik paartika ir taada, kaada ir, tas liekais svars aug . Ja viirietis var to kompenseet ar....stabilu dziivi, naudu,forssu maaju , tad sievieteem atliek tikai beerni maajaas, it kaa laimiigs ggimenes pavards, un...liekais svars :( Pluss veel pat....sex peec kopaa nodziivotiem...gadiem, desmit + ,. , nu kaads sex, beerni gulll vecaaku gullamistabaa, vai pat kopaa ar vecaakiem, jo , redz, miilluminni utt.
Passi palaizzam to liesminu veejaa, un tad.....:(

helgucis1  Un, ja ar šo sievieti būtu notikušas citas problēmas, tad rezultāts būtu tieši šis pats- šķiršanās un vientulība. Jūs esat cilvēks, kurš nemāk domāt par otru un uz kuru nekad, neviena nevarēs paļauties.Tai vietā, lai sievietei pateiktu, kas nepatīk un kā to risināt, ir vieglāk izšķirties un lidināties apkārt.
Jūsu sieva tagad var pat būt ieguvēja, ka tāds cilvēks viņas dzīvē vairs neeksistē.

Ananda_A  ClossinT teiktu skaidri un gaiši! Slikti kniebies, tāpēc sievieC noēdās! Ko viņai citu bija darīt vakarā pirms gulētiešanas, ja tas, kas gultā gaida ir nekam derīgs!:DDD

Labrador  Iemesls paarsvaraa GMO , palmu ellja.

etc  Ko var cepties par dabisku procesu? Visi grib izskatīties kā jaunībā (18 gados). Bet daba dara savu - pēc 40 vielu maiņa vairs nav tik aktīva, taču ēstgriba ir tāda pati, ja ne vēl labāka. Ja jaunam cilvēkam dzīve paiet vienā skriešanā un fiziskajās aktivitātēs (ballītes lieliski iztērē kalorijas!), tad tuvāk pusmūžam rutīna "mājas-darbs-veikals-mājas" uzaudzēs pamatīgu devu lieko kg. Un ar to var cīnīties, tikai mazāk ēdot un vairāk kustoties. Citu variantu nav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu