Agresīvās latviešu sievietes.

Reizēm patīk palasīt komentārus. To darot, esmu novērojis interesantu tendenci. Ja kāds kaut ko neglaimojošu pasaka par sievietēm, tad autoram metas virsū uzreiz vesels čūsku midzenis. N-tie desmiti “laiku” tiek sakrāti acumirklī. Protams, neģēlīgais plikpaurainais, bezzobainais un alusvēderu noaudzējušais (laikam mēs visi tādi esam) vīrietis izrādās vainīgs.
Vīriešu vidējais viedoklis tomēr ir “maigāks” un ar humoriņu apveltītāks.
Tā ka jautājums šoreiz, no kurienes mūsu sievietēs tāds ļaunums un agresivitāte, ir lieks. Atbilde ir skaidra.

AivarsN  Tad tāpēc Amazones bijušas tik negantas karotājas! Vīriešu trūkums.

Retarders  Agresīvas neesmu sastapis, tikai nenoteiktas un ļoti tendētas uz mantisko, seksuālo un izrādīšonos. Romantisko maz, bet tās kurām sen nav seksa, tās drīzāk meklē to, kas apmierinās, lai gan cik var būt kvalitatīvs sekss, ja bez jūtām? Tad jau labāk ar, bet tas ir atkal sarežģīti un prasa atdevi.

maigvaidzis  Pilnīgi aizstāvu sievietes...nedrāž un vēl apsaukā...kautkāds sviests

Pillerina  Tāpēc, ka kniebējs mājās/dzīvoklī/kaimiņos ir, tikai tas neizkniebj.... Pilnīgi pašsaprotami.

akokao2  Neapmierināta sieviete ir bīstama sabiedrībai (un arī pati sev!)

Geisha  Ai, ko nu muļķības runā! Var padomāt, ka te PA pasažieres ir atsūtījuši ķīnieši. Nu nav tak tā. Paši audzējāt, paši selekcionējāt. Nu tagad arī saņemat ko sastrādājāt. Vai tiešām ir tik grūti atcerēties, ka nemaz jau nevajag saprast sievietes, bet viņas vajag mīlēt. Tieši tā mīlēt un lutināt. Mīlēta, samīļota un kārtīgi izmīlēta sieviete būs maiga kā dūja.

neko  Stāsta morāle, sievietes nevajag kritizēt, izvēlies to kas tev der un parējās liec mierā, uzskati ka viņa sneeksitē:)

Torpedo  nu, vnk daudziem trūkst argumentu, bet cīnīties vārdu kaujās ta gribas, tāpēc viņi izmanto vienīgo līdzekli, ko viņu intelekts spēj radīt - apsaukāties. Tā viņiem liekas, ka viņi ceļ savu vērtību. Nu, visādi kukainīši dieva pasaulītē vajadzīgi .. :)

Labdiene  Tik sekli tie vīriešu viedokļi! Varbūt nevajadzētu spriest pēc sevis, jums tur visas problēmas ap sex saistās. Nu nevajag sievietēm to sexu bez seguma!!! Kad jūs vienreiz to sapratīsiet??? Kam man mājās tāds dekoratīvais vīrietis, kas pat neapmierina vizuālās prasības? No viņa pat dekorācija nesanāk, ja pašai mašīna jāķīlē, spuldzes jāmaina un mamuts jāstiepj. Un tad, kad esi to visu izdarījusi, tad tavs maigais vīrietis mājās grib lai kļūsti ēteriski gaisīga būtne. Reāli besī tādi mīkstie!

irgo  Kaut kur lasīju, ka sievieti kura dusmojas , vajagot uztvert kā mazu meitenīti, kura dusmojas un ar saviem bērnišķīgajiem niķiem cenšas panākt savu. Ja iztēle strādājot, tad skatīties uz dusmojošos sievieti (pieaugušu meitenīti) esot ļoti jautra padarīšana....

Kate34  Sievietes vairāk ir agresīvas vārdos, bet vīrieši vairāk darbos... Sievietes runā skaļi bet tas jau tikai troksnis, bet vīrieša agresijai ir smaga roka

Deisa  Sievietes kā rozes - dārzniekam un kopējam jauki smaržo, bet, ja kāds gribēs lauzt vai citādi pāri darīt, aizstāvoties dzels ar dzeloņiem, cik nu māk.
Humors - tā atkal cita tēma. Humora sajūta ir tīri individuāla lieta - vienam vēstule "Kniebies ar?" liksies smieklīga un prasīsies atjokot tādā garā turpinot, bet cits/-a uzmetīs lūpu līdz 7. debesīm. Nu nevar gribēt, ka visiem viens joks liekas smieklīgs, sevišķi ja tas tiešām ir tāds zem jostasvietas humoriņš.

Esari  Teieņiešu zākāšanās, mok vairāk saistās ar seksa trūkumu organismā-- ar dzīvi apmierinātam, seksu dabujušam sievišķim pat nav notes te vispār līzt...ir vecis, ir kotletes...akmensdārziņš...kam viņai štās glupības..?!

poga_parastaa  Laaabs! ;D

sangukuLV  Kaa jau zinams,lai ar ko nebegtos strids,taisnibai vienmer ir jabut sievietes puse. Luk no ta ari izriet ,ka sieviete ,jau nevar but taa sliktaa,pec visiem dabas likumiem,un ja vel kads izsaka ko neglaimojoshu par sievieti,vinsh ir starpdzimumu naida un kara kurinatajs.

ponytail_PA  /izšauj šķelto mēli un riktīgi uzšņāc autoram, izšļakstot pa pilienam indes/ Nabadziņš! 😃

Epifanija  agresivitāte rodas no pārpūles, iztrūkstošas atpūtas starp fizisko slodzi, neizgulēts miegs, bada sajūta, kas nereti ir jāpārvar sievietēm ar lieko svaru, kuras ir sēdušās uz diētas, pilnīgs mīts par agresivitātes cēloni sievietēm - seksa trūkums organismā, ko nevarētu teikt par vīriešiem

av2  nav tik traki.Paasti jau ja pats UZBRAUC JUATAAJUMAA , pats dabuu pretii 3X . Kaaeec jautaajumi jaauzdodt...tipa, VISAS sievietes utt ? Nu ir tikai kaadas ....paaris, kas ir...varbuut mazliet agresiivas patiessaam, bet paareejaas? Paareejaa ir ok .

Geisha  Te ir tāds standarts, ka sievietei ir jāsver 45 kg. Kura sver 50+ esot jau resna govs. Ja sievietei ir jau 70 un vēl ar + tad (pēc Ohuja standartiem) ir Glorija no Madagaskaras. Un tad nu sievietei ir mērķis sasniegt tos 45 kg. Bet, lai to sasniegtu viņa nedrīkst neko vairāk ieēst kā tikai salātu lapas. Visu dienu ēdot tikai salātu lapas kāds tur dzīves prieks, kāda sekša gribēšana? Un, ja vēl kāds vīrietis izmetīs kādu repliku par viņas izskatu vai līdzjūtīgu skatienu raidīs - uzšķērdīs kā tādu krupi.
Aiziet gremot salātu lapas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu