Agresīvās latviešu sievietes.

Reizēm patīk palasīt komentārus. To darot, esmu novērojis interesantu tendenci. Ja kāds kaut ko neglaimojošu pasaka par sievietēm, tad autoram metas virsū uzreiz vesels čūsku midzenis. N-tie desmiti “laiku” tiek sakrāti acumirklī. Protams, neģēlīgais plikpaurainais, bezzobainais un alusvēderu noaudzējušais (laikam mēs visi tādi esam) vīrietis izrādās vainīgs.
Vīriešu vidējais viedoklis tomēr ir “maigāks” un ar humoriņu apveltītāks.
Tā ka jautājums šoreiz, no kurienes mūsu sievietēs tāds ļaunums un agresivitāte, ir lieks. Atbilde ir skaidra.

Edgars37  Vnk tapec, ka daudzas seit savus gadus veltijusas pilnigiem dundukiem un tagad doma, ka vinam, par ieprieksejam ciesanam😃, pienakas princis, kas nu tagad atmaksas par parciesto un nodrosinas turpmak partikusu dzivi...nu, kadu vinas pelnijusas😃, bet ta ka princi kavejas, bet apkart tikai tie pasi bijusa tipa dunduki, tad nevilus ari zults gazas ara vieta un nevieta😃, bet tam vispar nav verts pieverst uzmanibu, jo par pardesmit € velns uzreiz danco😃...to €, kaut mazliet, tomer gribas, un visi principi😃 tiek likti pie malas😃

Labrador  Tas iipashi raksturiigs visai postsovjetu sabiedriibai , ne tikai sievieteem. Piemeeram,ja citas tautas ,religjijas paarstaavis savaa valstii dziivo peec citiem likumiem un tikumiem ,sovjets to noteikti uztvers naidiigi un agresiivi.Piemeeram,kaa videejais KF iedziivotaajs jebkuru NATO valsts iedziivotaaju uzskata par stulbu nelieti , kuram vajadzeetu visu atnjemt. Par kaujinieciski noskanjotaam sievieteem tas pats - daudzaam ir zemapzinjaa izveidojushies strikti shabloni,kaadam viirietim jaabuut,kaa jaauzvedas,kaa jaagjerbjas,kaa jaizskataas ,un tt. Piemeeram ,saviesiigaa vakaraa,iipashi ja lietots dzidrais , sieviete var ar dakshinju uzbrukt pat kluseejosham viirietim tikai taapeec ,ka neatbilst kautkaadiem vinjas standartiem , vai arii pateicis ko taadu ,kas tai neiet pie sirds.

Kristine_78  Vismaz latviešu meitenēm nav tendence kauties, dzert un viņas ir čaklas, izpalīdzīgas un sportiskas

quimera  ne tikai agresīvas,bet arī emocionali nestabilas ,un nelaimīgas!

Labrador  Tikko atgriezos no koncerta un sastapu= quimera= aprakstiito sievieti.Novietoju auto , devos maajaas.Pa celjam iereibusi sieviete pajautaaja celju liidz ielai,kur dziivo. Bijusi saviesiigaa vakaraa,sastriideejushies. Paraadiiju,bet sapratu-vinjai jaaiet caur rajonu,kur dziivo chigaani. Visdriizaak naksniigaa ekskursija beigtos beediigi. Arii gabalinjsh kaadi 4 km. Piedaavaaju aizvest.Izraadiijaas pljaapiiga.Kompaanijaa saacies kashkjis,taapeec noleemusi pamest. Viirs esot nestraadaajoshs pljeegurs. Toties man taads forshh auto,labs odekolons un vispaar esot forshs.Bija visas iespeejas. Vinjai otraas lauliibas,laimes nav.

bratka  Nejauc mēslus ar zapti sievietes nav agresīvas, bet emocionālas.

Labrador  Peedeejaas dienaas naacaas daudz saskaarties ar apklpojoshaas sfeeras sievieteem.No vairuma burtiski pluust sovoku nagljaks.Bidlo,nevis sievietes.Gan izskats,uzvediiba,runasveids - gastronoma paardeveeja Zoja. Var lieliski saliidzinaat aviokompaaniju stjuartes - Lufthanza vai Airbaltiks. Taads iespaids,ka airbaltiks kandidaates meklee Krievijas sievieshu kolonijaas. Taa kaa kaadu laiku atpaklj apzeleetaa teema par viiriem,kuri sit savas sievas. Taadai prastai,rupjai,nekauniigai baabai nemaz dzhentlmenis neder. Taada jebkuraa kulturaalaa viirieti saskata gljeevuli. Diskusijaas shaada tipa sievietes,izbeidzoties civilizeetiem argumentiem, dodas uzbrukumaa ar necenzeetu lamu laviinu , neljaujot nemaz oponentam tikt pie vaarda. Varu iedomaaties kopdziivi ar taadu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu