Dekoratīvie vīrieši

Dekoratīvie vīriešiKāpēc pēdējā laikā ir saradies tik daudz dekoratīvo vīriešu, kas vēlas lai sieviete viņus staipītu līdzi somiņā gluži kā tādu čivavu. Ņemas tērējas svaru zālēm, cits izmet naudu vitalitātes akadēmijai, frizieriem, kosmetologiem. Un pēc tam sagaida, ka sieviete piemaksās par to, ka var iziet ar tādu dekorāciju sabiedrībā, jo viņš taču esot tā vērts! Viņš taču esot centies un tāpēc visām( vai vismaz daudzām) esot viņš tagad jāgrib. Manuprāt sievietes vairāk novērtētu necilāku, bet savas funkcijas pildošu vīrieti. Un skaisti izskatīties nav vīrieša funkcija, tas var būt kāds subjektīvs papildbonuss, bet tālu tālu prioritāšu sarakstā. Bija kādreiz tāda multenīte par Džoniju Bravo, izskatās, ka ir pienācis Džoniju uzvaras gājiens.

Epifanija  vīrietis, kas ilgāk uzturēties pie spoguļa kā es, liktu man aizdomāties vai vispār viņš ir vīrietis

Epifanija  ziepes un ūdens ir ekstras autores vecākiem!? nav jābrīnās, ka esiet augusi šādā ģimenē un tagad uzzināt kaut ko par elementārām higiēnas prasībām

draboss  tāds laikmets, tāpēc ir saradušies. Bet ko nu? viss ir vienkārši, izvēlies tādu, kādu vēlies un šīs "čivauvas" atstāj tām, kurām viņi nteresē. Katram savs un tā spriedelēšana ir lieka.

kautkad  Pareizi jau pieteikumā teikts - skaisti izskatīties ir papildbonuss. Attiecīgi, ja ir daudz papildbonusu (skaists, māk ieskrūvēt spuldzīti un cept šašliku, runā franciski), tad paveras daudz papildiespēju gan darbā, gan privātajā dzīvē.

Tad kāpēc neizskatīties skaisti, ja ir tādā vēlme un iespēja?

raina1970  Man darbs ir saistīts ar skaistumkopšanas jomu, un jāsaka, ka pēdejos gados interesentu pulkā ir gan dāmas- kas pats par sevi ir saprotams, gan- kungi.. Teiksim tā- pārspīlētu sevis čubināšanu reti ir nācies redzēt, bet ir cits moments-- daļēji , it sevišķi jaunatnei, tā sevis kopšana ir nevis tapēc , ka būtu reāli nepieciešama tādos - apjomos, , bet tapēc, ka tas pieder pie noteikta imidža, kuram tas jaunietis vēlās sekot, piederēt kādai noteiktai sabiedrības daļai, u.tt..Ir forši,ja vīrietis zin, kas ir ziepes, ūdens, šampūns, zobu pasta, dezodorants, odekolons.. taču nekas traģisks vai orientāciju mainošs nenotiks arī tad- ja viņš zinās kas ir manikīrs, kas ir sejas krēms, un masāžas eļļa..

bestija  Vispār tā vīrieti var iedzīt izmisumā.Nabags nesapratīs kopt sevi vai nekopt,lai negadītos par daudz sakopties vai arī par maz.Būs par daudz sakopies tātad dekoratīvs,par maz tātad plušķis.Tā nu viņš ir mums sievietēm ir grūti izdabāt.:D

RSQuattro  Labdiene - man liekas Tev ir problēmas ar pašvērtējumu(pat anketu neesi publicējusi) un Tu noteikti esi ar padsmit liekajiem kg un ar visām no tā izrietošajām sekām.
Noteikti kopts, ar labu fizisko formu vīrietis Tevi atraidīja, tādēļ tagad tāda sāpe.

Pārējām, Kuras te noliek vīriešus, kuri iet uz sporta zāli. Noteikti arī ir kaut kādi kompleksi.
Ja vīrietis tā vietā, lai nedarītu neko, izvēlas aiziet uz sporta zāli - tad viņš automātiksi ir narciss un bez smadzenēm?
Ja vīrietis vakaros pļumpē aliņu un audzē jau tā lielo vēderu - vot tad tas ir īsts vīrietis.

Nicks  Kāpēc pēdējā laikā ir saradies tik daudz dekoratīvo vīriešu, kas vēlas lai sieviete viņus staipītu līdzi somiņā gluži kā tādu čivavu
----------------
man jau liekas kaut kads pilnīgi neadekvāts un izdmāts novērojums vai uzstādījums. Afigeķ. grūti pat kko tik jocīgu nokomentēt.

RSQuattro  Labdiene - es tikai izdarīju loģisku secinājumu.
Izskatās, ka jo lielāki muskuļi vīrietim - jo lielāki kompleksi Tev.

Es skatos to raidījumu. Viņiem interesē ideja, viņi neatšuj labu ideju, lai vai ko cilvēks darītu brīvajā laikā.

ne_meklejumos  jo lai ko jēdzīgu biznesā izdarītu tam jāvelta viss laiks!

Slikts tas biznesmenis, kurš 24 stundas dienā velta biznesam, to teicis miljardieris Brensons

draboss  Starp citu, vēl replika - tas "pēdējā laikā" man liekas stipri pārspīlēti. Palasi grāmatas par senākiem laikiem, tur pucētis kāri "švīti" tiek pieminēti.

scheriff  Labdien Labdienei & visiem citiem, kuriem šodien laba diena!

Lasot jautājumu un atbildes rodas jautājums - cik daudzi no jums reāli apmeklē sporta zāli? Uzsvars likts uzvāru "Reāli". To ka zina kādu kurš apmeklē - neskaitās. To ka kādreiz ir izmēģināts akcijas bezmaksas apmeklējums - neskaitās. Pat divu mēnešu bizošana uz skrejceliņa pirms sauļošanās sezonas atklāšanas - neskaitās.

Kas tad skaitās un kas ir kas? Sporta zāle ir viena no "Diētas" sastāvdaļām. Diēta ir režīms, dzīves stils, kas jāievēro cilvēkam saskaņā ar viņa organisma īpatnībām visa mūža garumā. Tā ir ēšana, kustības, miegs utt. Ja ir vēlme justies labi, tad ir jārūpējas par savu ķermeni. Nevar tak cauros apavos staigāt - diskomforts. Tāpat ir ar ķermeni.

Piemēram - es vairākus gadu apmeklēju sporta zāli. Varu piepumpēties, pievilkties, normāli airēties un kardio turēt. Regulāri piekopju staipīšanās vingrinājumus, tā ka savos 36 gados pušu situ 90% jogu dāmas. Pa trepē neeju, bet uzskrienu. Sievieti varu uz rokām panest, ja uz pleciem paņemšu, tad ne tikai pāri tiltam pārnesīšu, bet arī atpakaļ arī atnesīšu. Ķīmiju neēdu, un pēc pirmā acu uzmetiena nepateiks ko varu. Izskatos pēc normāla vīrieša ar nelielu riepiņu. Tās visas spekulācijas par suņa imitātoru un cacu novirzēm atkrīt.

Morāle: Dzīve ir skaista. Veselā miesā vesels gars. Gribi padarīt kādu laimīgu sāc ar sevi. Tiem lasītājiem, kur gaidīja ka tiks pieminēts kautkas par seks - nelikšu vilties. Vīriešiem, kāda jēga rāpties virsū sievietei, ja nevarat sevi uz rokām noturēt un gurnus pakustināt. Sievietēm, kāda jēga rāpties virsū vīrieti, ja kājas slodzīti netur. Laba fiziskā sagatavotība ir labs seks. ;)

Geisha  Labdienīt, nenoniecini Geišas tanti. Geišas tanta redz to ko Tu neredzi. Gan vīriešu vaksācijas esmu redzējusi, gan ar elektroepilāciju iznīcinātu bārdu apčamdīju, zinu gan par ziedēm, ziepēm, gan kremiem. Atnāc un arī Tev atradīšu ko labu ieteikt. Šitā tanta nav mucā augusi, patstāvīgi vazājos pa kursiem, visu uz sevīm izmēģinu. Skatos, domāju un mācos.

Edgars37  Ja par dekorativajiem viriesiem...nu, vinu vertibu tu vari novertet pati😉! Ja vinu ir krietna cupa un pieejami, tad nevienai vini ari .... nav vajadzigi😃, nu tiri ta, vienkarsoti😃

jadore  sheriff +++
Katram cilvēkam par sevi jārūpējas.

p.s.Neesmu nevienu dekoratīvo vīrieti sastapusi.

Nicks  Niks, tā bija norāde uz to, ka nekādu citu funkciju tas vīrietis nepilda, tikai dekoratīvu gluži kā tāda čivava cacas somiņā, ko nēsāt līdzi pa prezentācijām un ļaut draudzenēm apjūsmot.
------
nu bet tas taču ir pilnīgs izdomājums, ne realitāte. Kur Tu rauj tādus personāžus!? :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu