Dekoratīvie vīrieši

Dekoratīvie vīriešiKāpēc pēdējā laikā ir saradies tik daudz dekoratīvo vīriešu, kas vēlas lai sieviete viņus staipītu līdzi somiņā gluži kā tādu čivavu. Ņemas tērējas svaru zālēm, cits izmet naudu vitalitātes akadēmijai, frizieriem, kosmetologiem. Un pēc tam sagaida, ka sieviete piemaksās par to, ka var iziet ar tādu dekorāciju sabiedrībā, jo viņš taču esot tā vērts! Viņš taču esot centies un tāpēc visām( vai vismaz daudzām) esot viņš tagad jāgrib. Manuprāt sievietes vairāk novērtētu necilāku, bet savas funkcijas pildošu vīrieti. Un skaisti izskatīties nav vīrieša funkcija, tas var būt kāds subjektīvs papildbonuss, bet tālu tālu prioritāšu sarakstā. Bija kādreiz tāda multenīte par Džoniju Bravo, izskatās, ka ir pienācis Džoniju uzvaras gājiens.

Deisa  Katrs grib būt novērtēts. Un, ja kāds saka, ka negrib tad ir divkosis. Bet mūsdienās cilvēku tik daudz - ja visi vīrieši gaidītu, ka tiks novērtēti par teiksim kādām tehniskām prasmēm vai erudīciju tad visā tajā vīriešu masā novērtēs tikai to pašu-pašu. Tāpēc tiek izvēlēti daudzi citi veidi kā izcelties, tikt pamanītam un novērtētam. Brīvais tirgus - katrai precei sava mērķauditorija.

makinlijs72  sieviešu mestais bumerangs ir atgriezies un pa ķobi pašām .

sangukuLV  Gruti spriest,jo dzive tadus nesmu saticis! Man gan liekas ,ka lielaka dala ir nodzerushies un nekopti...kaut gan,pie vienas vietas,man interese sievietes. Mazak konkurences :D
Ceru ka netieku ieskaitits taja grupaa,ja vienu reizi diena eju dushaa un ir nogriezti nagi?
Vienkarshi man taa ir nepiecieshamiba!

Atstumtais  Tādi vīrieši vairojas, jo ir pieprasījumus no sieviešu puses. Ja nebūtu pieprasījuma, tad tādu nebūtu.
Iepazīšanās portālā ir visādi numuri pieredzēti. Piemēram, sieviete tiešā tekstā pasaka pasaka: "ja gribi dabūt sievieti, tad sāc staigāt uz svaru zālēm, citādi nekas nesanāks".

Es saku, kāpēc gan man to darīt, ja es jūtos labi tāpat. Turklāt daudz liederīgāks laika patēriņš būtu staipīt kartupeļu maisus vai ko citu derīgu.

swim  Es par dekoratīviem vīriešiem dēvēju tos, kuri neko no vīriešu darbiem neprot.

Paula6  Interesanti, kur tādi dekoratīvi vīrieši ir sastopami? Tīrs un sakopts vīrietis - tā taču ir norma! Dēls strādā vienā starptautiskā firmā un viņiem visiem vēl piemaksā labu summu, lai būtu labi apģērbti un sakopti kā tas firmas zīmolam pienākas. Pie mums par to var tikai sapņot, bet dēls man saka paldies ka iemācīju viņam vienmēr sevi uzturēt formā, labu gaumes izjūtu, būt tīriem apaviem un sakoptam..ne jau pārspīlēti. Patīkami arī ir, ja vīrieši, pirms nākt uz randiņu, sevi sakopj un uzvelk tīras drēbes, nevis ierodas kā no virpas vai no lauka. Manā apkārtnē ir patīkami vīrieši..gan no ārpuses, ga no iekšpuses.

Labrador  Vispaar Latvijaa ir specifiska jeedziena /viirietis/ definiicija. Sievieteem vajadziigs taads,kursh pakljaujas bez ierunaam,respektiivi kaajslaukjis. Darba deveejam - arii nevis profesionaalis ar pashcienju,bet pakljaaviigs lupata,galvenais,ka pretii nerunaa un nav sava viedoklja. Valstij - arii pa straumei peldoshs,ne iipashi gudrs , galvenais,lai neperina revolucionaaras domas un ar visu samierinaas. Latvijaa viirietis,kursh saskata nejeedziibas un ar taam nesamierinaas , tiek saukts par gauduli un njauduli. Bet ja indiviids sadomaa ciiniities ar nejeedziibaam , tad tiek uzskatiits par biistamu elementu. Taa kaa darbaa aarpus LV naacies straadaat ar visdazhaadaako tautiibu viirieshiem , ir ar ko saliidzinaat. Latvijaa aizvien biezhaak lietoto teicienu - viirietim jaabuut viirietim , tulkoju,kaa viirietim jaabuut njergai un lupatai. Un lielaakie njergas,kuri darbaa nekad neciiniisies par savaam tiesiibaam,izpildiis jebkuru,visapsurdaako bosa paveeli,ir krievi,latvieshi un ukrainji. Uz taadiem koleegjiem nevar paljauties. Boss var nemaksaat algu,likt straadaat virsstundas,tie tik pashiis jo sevi uzskata par iistiem viirieshiem.

coldlands  Katrs sevi kopj, pucē tik cik uzskata par vajadzīgu. Kādam pietiek ar ūdeni un salapitam zeķēm, cits tomēr vēlas šampūnu ok izberztet zobeljus.
Agrak strādāju ar vienu onku, kurs katru vīrieti, kas samarzojies, vai ar rokassprādzi, sauca par pedjikiem, ka arī zināju vienu tantuku, kura uz katru cilvēku, kurš bij apģērbies, viņas prātam nepieņemami, radīja ar pirkstu un skalji smejas.

wisnia  nu gribas virišķigu virieti....kas zin ko dara,koptas rociņas nekam neder...

Labrador  Wisnia,tieshi ar taam koptajaam rocinjaam graabj lielo naudu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu