Cik liela šeit ir iespēja iepazīties nopietnām attiecībām?

Es apzinos savu cienijamo vecumu.Nekad neesmu mēģinājusi iepazīties iepazīšanās portālā.Gribēju pavaicāt cik nopietna ir šī padarīšana?Cik apmēram ilgu laiku tas varētu aizņemt?Te ir vairāk izklaides vai nopietnu attiecību meklētāju?

_Jola_  Gvena, nav obligāti arī mans tēvs vēl 60 gados bija ok un acīmredzami neslimoja un strādāja. Diemžēl tieši pēc aiziešanas pensijā viss pasliktinājās, iespējams vainīgs psihologiskais fons, jo vīrietim palikt bez darba ir smagi. Un jo vecāks cilvēks jo lielāki riski, ka rīt vairs vari nebūt tas veselais un laimīgais, ne velti apdrošinātāji senioru veselību negrib apdrošināt. Tam visam klāt vēl menopauze sievietēm. Iesaku tomēr atstāt pagātnes atmiņās jaunākus vīriešus, jo tikai sāpes sev vari tā nodarīt, jo agrāk vai vēlāk tev būs jādzird, ka vecums ir šķērslis.

gertrude  beidziet baidīt cilvēku! paskatīsies, pāris reizes apdedzināsies un nevienā baznīcā nav zvanīts, ka tieši Gvenai nepaveiksies. kā jau minēju 50/50.

AivarsN  Par to vecumu,katrs gadījums ir individuāls. Viens nodzīvo pie labas veselības gandrīz līdz simtam,bet citam motors noklapē jau nesasniedzot piecdesmit. Cik vien iespējams, jāizvērtē savs potenciāls,vadoties pēc dzīvesveida,senču dzīves ilguma un veselības. Apprecēties ar jaunāku,tā ir atbildība,nepamest pārāk ātri viņu vienu šajā pasaulē.

riks086  Paredzamo attiecību nopietnību var aprēķināt, ievietojot profilā foto, pilnā augumā, bikini vai arī kailfoto....

coldlands  Pats mulkigakais ir parasit padomu, vai info PA, jo ja esi vecaks, tad vecs puzains, alu plumpejos perdelis, ja jauns, tad sikpirdains gurkens, kas no dzives neko nesaprot, bez pieredzes....
Ja apaljs, tad nobarojies ruksis, ja tievs, tad distrofans.....

swim  Man šķiet, ka sievietei 60 un vīrietim 50 ir pat ļoti normāli. Sievietes sevi kopj, krāso matus, veido modernus griezumus, mazliet uzkrāsojas, uzvelk mini, augstpapēžu kurpes, gaišas drānas. Bet vīrietis 60 gados ir vecs, sirms, bezzobains onkulis, kuram sandalēs zeķes, jo nagi ar sēnīti vai netīri.
Toties 30 gadīga sieviete un 20 gadīgs jauneklis ir smieklīgi, kā māte ar dēlu.

Deisa  Iespējas ir gan nopietnas gan nenopietnas. Neviens te procentuāli iespējamības varbūtību nepateiks. Taču zinu vairākas dāmas līdzīgā vecumā, kas internetā ir iepazinušās un arī apprecējušās. Kungi gan nu jau viņsaulē, bet ar to jārēķinās - vīrieši statistiski dzīvo īsāku mūžu.

Arlekins  >Man šķiet, ka sievietei 60

nu, tad tu ar tām 60 sievietēm i ņemies....
vecim pie kājas, vai tu tur savus matus krāso, "kop sevi", un frišinies, vai nē, pa lielam.

kas ir svarīgi - lai tu labi izskaties.

ja tu izskaties pēc vecas govs - pie kājas cik tev gadu, vai tu veido matu griezumus, krāso tos, un vispār, poh ko tu tur dari vai nedari.

un apkārtējā realitāte ir tāda, ka lielākais vairums sieviešu pēc 30 - 35 izskatās pēc vecām govīm.
ar paretiem izņēmumiem.
nerunājot jau par to, ka noteikts procents tā izskatās jau 15 -20 gados.

nezinu no kurienes jums, pliekanajām vistām, liekās, ka matu griezumi, mini, un krāsošanās ir kautkāds nebūt bonuss veču acīs...
ā, skaidrs - jūsu žurnāleļos tak tieši uz to tiek spiests - sak, nopērc maybelline jauno šampūnu, un būsi visskaistākā.
aber skaistums ir ģenētika uz 85% vismaz. ja esi krokozaurs, vari kā gribi frišināties - būsi vien uzfrišināts krokozaurs.
un otrādi - ja esi smuka - esi smuka arī bez uzkrāsošanās, ar prasti apgrieztiem nagiem bez lakas, un izpūrušiem matiem.
that´s it...

inaralaima  Šeit ir vesels bars draiskuļu,kuri uzraksta --skaistule,nosauc adresi,dodos pie tevis !Neesmu tik drosmīga,lai ar kādu no viņiem iepazītos.

sakka  Gvena,negribu sarūgtināt,nopietnu diez vai ko te atradīsi,paskaties anketas,lielākā daļa ir precēti,un tik pat to slēpj,izdari secinājumu.

ne_meklejumos  Tie gadu skaitļi šeit tiek cilāti un apspriesti. Dzīvē satiekot cilvēku, sākam sarunu, kaut kas aizķer, pievelk un gribas turpinājumu. Gadus jau neviens neprasa, sajūtas satiekoties tas galvenais.
Domāt kurš pirmais aizies vecākais vai jaunākais ir absurdi, vaig ļauties sajūtām, nefilozofēt kas būs ja būs.
Divu vienādu cilvēku nav, katrs pusmūžā sakrājis savu bagāžu, katram nodiluma procents cits. Viens darbojas kā Šveices pulkstenis, citam mehānisms sarūsējis.

Torpedo  to gribu, to negribu, njā .. izskatās, ka sievietes ar gadiem nekļūst viedākas - kā sāka dzīvot fantāziju pasaulē padsmit gados, tā līdz viņsaulei
Bet vispār jau padomju laikos bija tādi pasūtījumu galdi. Mēģini tu ar tādos - uzraksti savas vēlmes, un pēc noteikta laika aizej vnk pakaļ. Perfekti!

AivarsN  Torpedo laba ideja! Kam tad ir laika visas anketas studēt? Varētu taču aprakstīt visas savas vēlmes un prasības,pat uztaisīt fotorobotu un lai dators izmet piemērotākos variantus.

animato  Izredzes ir tad, ja ļoti pieticīgas vēlmes attiecībā uz gadiem, izskatu, veselību, ienākumiem, dzīvesvietu.

sakka  Gandrīz varu piekrist animato,sava daļa taisnība!

Liigucis  Nu nez, autorīt, ka 60 gados, bet vēl 40+ tests uz nopietnām attiecībām ir caur gultu...

Sermule  Autorei! Bildes ieliec, neiespringsti, ej uz randiņiem, ļoti vēlies sev patst draugu, un tad jau būs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu