Cik liela šeit ir iespēja iepazīties nopietnām attiecībām?

Es apzinos savu cienijamo vecumu.Nekad neesmu mēģinājusi iepazīties iepazīšanās portālā.Gribēju pavaicāt cik nopietna ir šī padarīšana?Cik apmēram ilgu laiku tas varētu aizņemt?Te ir vairāk izklaides vai nopietnu attiecību meklētāju?

77days  Arlekins - nav tik traki ;)
needu vienigi gaļu, ta ka lidz veganam ka lidz menesim ))

Torpedo  Liigucis, nu, un kas tad tur tik briesmīgs, ja arī tests caur gultu. Katrs meklē sev vispiemērotāko. Man piemēram tests ir 3ciparu skaitļu reizināšana galvā un onlain šaha partija. Domāju, ka tas vēl grūtāks variants, kā caur gultu

Liigucis  Vienam - trīsciparu skaitļu reizināšana...

Otram - pārgudrība jaukai sievietei tikai traucē...

Viens tālumā, otrs tepat vienā pilsētā!:))

Gribulite_74  Gvena,śeit ir jàapbruņojas ar pacietìbu un var atrast jaukus draugus un domubiedrus.Pati varu teikt no pieredzes.Veiksmi Tev.

piladzoga  Ieazīšanās IR laimes spēle ,šeit diez vai kāds tiešām vēlas iepazīties ..vairāk kavē laiku ,izsaka "gudras" domas,kritizē (sak esi ar vienu kāju kapā utt) :D .. iepazīties lielāka izdevība varētu būt kādā sanatorijā,ekskursijā utt.Vēl iesaku iemācīties angļu valodu un iepazīties caur soc.tīkliem ar ārzemju kungiem ..viņiem NAV tik daudz kompleksu kā mūsējiem un ja sieviete patīk tad patīk un gadiem NAV nozīmes .

Geisha  PA ir muldoņas. Neklausies viņos. Bez tam dzīvē viņi nemaz nav tik ļauni un kašķīgi. Suns kurš rej tas nekož. Muļķi dzen un viss. Paskaties anketas. Nekautrējies uzraksti un gan jau kāds arī atbildēs. Lai Tev veicas!

jadore  Manuprāt internetā ir grūtāk iepazīties nekā realitātē, lai gan škietami te ir daudz potenciālie partneri. Kapēc? Tapēc, ka iepazīstoties internetā darbojas prāts, tiek izsvērtas un izmērītas anketas centimetri kilogrami utt. Un nedod Dievs, kādu vārdu vai teikumu nepareizi uzrakstīt... Dzīvē, ja vīrietis uzrunā, tad uzreiz ir redzams ir pievilcīgs vai nav, Tevi ´´uzrunā´´ vai ne, ir kas kopējs vai nav. Un gadi, cm un kg paliek otrajā plānā. Vienīgi ir jābūt sabiedriski aktīvai, jāpiedalās pasākumos, jāiet dzīvē.

straume22  Ja būs liela vēlēšanās -viss būs. Ir jau arī smuki 60 gadus veci kungi. Ir kungi, kuriem 70-80, bet uzdodas jaunāks. Jāskatās, lai būtu kopīgas intereses.

palietotais  Iepazīties tikai izklaidei ir daudzkārt lielāka iespēja.Lai gan tik zolīds vecums ir maz pieprasīts.Bet pastāv veiksmes iespēja.

animato  Kādā ekskursijā. Cik esmu braukusi, pa visu autobusu labi ja 2 vīrieši un tie paši ar sievām.
Lidojot uz Emirātiem vai Kanārijām, tieši tas pats.
Varbūt ir kāds speciāls maršruts, kur vismaz 1 brīvs vīrietis? Uz Norvēģiju makšķerēt, tak tur visi precēti, der tikai seksam, bet tam tepat var atrast, nekur nav jābrauc un makšķeres jāpērk.

Edgars37  Autore;). Dantem sai sakara bija labs teiciens - Atstaj jebkuru ceribu arpuse, seit ienakosais;)!!!

ne_meklejumos  Ir ir speciāls maršruts, jālaiž uz Ķelni maijā vai Dortmundi 1. aprīli.

kwinta  21:51
Tur flomarkts vai kāds ebreju saiets?

Geisha  Dienvidāfrikā sievietes esot uz izķeršanu. Austrālija arī der.

Tinte  Kurā žurnālā un kad varēsim lasīt rakstu par iepazīšanos pensijas vecumā?

ne_meklejumos  kwinta
Vienā hokeja čempionāts, otrā Briedis boksēsies.

adamsone  Domāju, ka tu varētu. Anketā nekā tāda, aiz kā acs aizķertos un tas var būt tieši tas, kas vajadzīgs. Te ir bariņš vienkāršu vīru bez īpašām pretenzijām pret dzīvi un sievieti, kā saprotu, daļa no viņiem atrod, bet vietā nāk citi, tādi paši. Viss kā dzīvē. Nu un ja tu vari aizbraukt ciemos, uztaisīt vakariņas un no**ties bez īpašam problēmām, tad uzskati, ka jau esi atradusi, dienu jautājums.

pomerance  Nopietnām attiecībām šeit iepazīties ir nereāli un, jo lielāks vecums, jo nereālāk, šeit ir daudz vīriešu, kuri precējušies entās reizes, entās reizes dzīvojuši kopā, ar milzīgiem parādiem, bez īstas profesijas, vārdsakot, pliku pakaļu, bet ar milzīgām ambīcijām un neadekvātu pašnovērtējumu, visi valsts psihiatri un psihologi varētu rokās sadoties, bet nekas nemainīsies. Ja tādu sev gribas, tad uz priekšu, bet, pirms laist mājās, sudraba karotes jāpārskaita.

AivarsN  Pēc Pomerances komentāra varētu padomāt,ka sievietes šeit ir tikai veiksminieces jaunavas.

losamigos  smiekli

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu