Iepazīšanās mērķis

Interesanti, palasot iepazīšanās mēķus, izklaidei, sarakstei un t.t bet ir arī, jābūt ienākumiem vismaz 1200 eiro +-. Jautājums, Vai kaut kam pietrūkst, ka vajadzīga šāda vai citāda summa vai mērķis ir pavisam cits?

Labrador  Piebilde- ja viirietis ar kautko atshkjiras no peleekaas masas , tad dalja sievieshu uzskata ,ka tam putni galvaa. Ipashi taada kategorija,kaa paardeveejas un citas apkalpojoshaas sfeeras darbinieces.

edding  Visām tautām nav pieņemts, ka sievietei jāpelna vairāk. Piemēram čigāniem skaitās normāli, ka sievietes ienākumi lielāki. Vismaz tiem, kuri dzīvo Latvijā un ir no zemākajiem slāņiem.

edding  Un ne visas vēlas bagātāku. Tepat OHO ir meičas, kuras gatavas izmaksāt vīrietim, uzskata ka tas ir normāli. Vajag anketā ierakstīt, ka esi trūcīgs, vai skops, vai mamma mācīja, ka vīrietim nav jābūt ģimenes galvai/ kas tā par galvu, kura nopelna mazāk par sievieti..

Edgars37  Pa loti lielakai dalai, tas ir sievietes, ko vinu ieprieksejie/esosie draugi/viri turejusi/tur relativa finansialaja bada. Ko par vinam teikt? Tik to pasu labako, pec savu iespeju paradisanas viss norit ka pa diedzinu, nekadu aizvainojumu, liekvardibas utt...visa visuma pozitiva pieredze👍😉!

RSQuattro  Un cik daudzi pelna tos 1200+(domāju neto)? Tad vēl, lai būtu attiecīgā vecuma kategorija, lai ir izskatīgs, nesmēķētājs, nedzērājs, nu jā un, lai vēl būtu reģistrējies šeit, utt. Kāds viens no 1000 varbūt?

Labrador  RSQuattro tik pelna pagastvechu sekretaares. Reaali praktiski jebkuraa valsts instituucijaa ,kur dariishana ar finanseem,materiaalaam veertiibaam , bet iipashi Eiropas naudu. Ipashi VID,Finansu,Ekonomiskajaas policijaas. Protams,ne jau oficiaali. Ir,kuri taadas summas pelna dienaa - Riigas briivostas,Riigas satiksmes,Riigas Domes,Latvijas Dzelzcelja darbinieki. Var veel paturpinaat. Latvijaa mazaak pelna darba njeemeeji privaatajaa sektoraa. Tas ir sociaali visneaizsargaataakais , beztiesiigaakais slaanis,buutiiba vergi. Driiz LV uznjeemeejdarbiiba tiks likvideeta , jo tiek dariits viss iespeejamais un neiespeejamais,lai tas notiktu. Paliks tikai iereednieciibai piederoshaas un iereednieciibu apkalpojoshaas firmas.

klava4  Labrador izcili un precīzi..

AivarsN  Pieņemot,ka tie īstie cilvēki,kurus varētu iemīlēt,jau tā ir tikai daži eksemplāri no tūkstoša. Vairāk kā puse atkrīt dēļ nepietiekamiem ienākumiem. Kur tad vēl nepieņemamie netikumi un laika nosišanas paradumi. Tad vēl pārāk mazs augums, vispārpieņemtajam standartam neatbilstošs svars. Pārāk neizglītots,neglīts,ar sliktu gaumi. Neprot pietiekami labi uzvesties sabiedrībā un izklaidēt dāmu. Komplimenti un aplidošanas paņēmieni nav īstie. Utt.,utml. Rezultātā, pēc tik pamatīgas cenzūras,procentuālā iespējamība atrast izredzēto,ir kaut kur ļoti tālu aiz komata. Tāpēc netiek meklēts precinieks,bet pagaidu variants,kuram vienā otrā obligāto prasību punktā var iedot mazas atlaidītes. Kaut kā sāk izskatīties pēc nopietna starpvalstu līguma.😀

RSQuattro  Labrador - es ļoti labi saprotu, kas, kur un cik pelna. Izlasīt manu rakstīto izlasīji, bet domu nruztvēri.
Es runāju par šo portālu un par autora topiku.
Sievietes norāda, ka jābūt ienākumiem 1200+, bet cik reāli ŠEIT OHO ir tādi, kas pelna tos 1200+? Un ja vēl atlasi pēc pārējiem kritērijiem, ko es iepriekš norādīju, tad labi, ja 1 no 1000 izturēs atlasi. Reāli tādu šeit sastapt ir 0.0...%

Edgars37  18:00
...un tad vel minus tie, kam sadi ienakumi nav regulari, bet vini tadus uzrada, tad minus tie, kam saistibu ikmenesa atmaksa noed dalu ienakumu.

Esari  Cik stulbam jābūt, lai tos cīparus krāmētu aiz auss...1200 domāts priekš lohiem, tjipa- mazak piesiesies visādi....visādi... :D

Arlekins  >Latvijas Dzelzcelja darbinieki.

pajautāšu rīt pazīstamam elektrovilciena mašīnistam, kur jams tos miļjonus bāž - 1200e uz rokas dienā saņemot.
ja viņš jautās, kurš mudaks kautko tādu safantazēja, uz ko atsaukties?
kā vards / uzvārds šejienes astrologam - fantastam? :D

Momo  un anketā sarakstīto kāds uztver nopietni?

RSQuattro  Esari - drīzāk sievietes ir tik stulbas un nesaprot, ka reāli 1200+ šeit reti kurš pelna.

coldlands  Es uztveru nopietni, ja mol rakstits tik ar tantukiem, onkas nerakstiet, tad ari nerakstu.

Agatem  Smieklīgi...arī sievietes nopelna 1200 uz rokas, tikai strādāt nepieciešams vairākos darbos.....
strādā mīļais, strādā...tā teica Olga Dreģe kādā filmā.....

Labrador  Arlekiin ,ne jau vilcienu mashinisti un rem.brigaades ,bet tie,kas valdee,biroju darbinieki.

Labrador  Piemeers Arlekinam -L.Dz Magonis. Taa ir tikai aisberga redzamaa dalja.

Torpedo  Agatem, lai es savu vienīgo dzīvi darbos noraktu, lai vairāk naudas dabūtu??! Tur tak jābūt galīgi tērētam - ir jādzīvo, jāizklaidējas un jāpriecājas! Par lielāko naudas kaudzi neviens ordeni nepiešķis un uz Goda plāksnes neliks :D Bagāts ir nevis tas, kam ir daudz, bet tas, kam pietiek un kas par naudu vispār nenodarbina savu prātu! Kā Budistu mūkim, kam pieder tik savs apmetnis, bet kas ir vienmēr priecīgi un laimīgi

selnija_  Viena no retajām reizēm, kad 100 % piekrītu Labradora viedoklim! Patiešām izcili un precīzi!

Par tēmu : ienākumiem tomēr jābūt apmēram līdzīgiem. Negribas jau to saukt par sociālajiem slāņiem, bet patiesībā tā ir.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu