Vai foršām,pieprasītām sievietēm ir vajadzīga iepazīšanās portāla palīdzība lai iepazītos?

Vai te tiešām ir foršas sievietes?Man liekas ka patiešām foršas sievietes nemaz nezina kas ir iepazīšanās portāls,jo iepazīstas tāpat.(džeki paši pakaļ skrien).Tad kādi trūkumi ir šeit esošajām sievietēm?Ja izskats ir ok tad varbūt raksturs draņķīgs?

missperfumee  Foršās sievietes neieciklējas uz iepazīšanos. Viņas bauda dzīvi un izklaidējas, arī šeit oHo:)

coldlands  Seendija, fiksi patente savu ideju. Tas par tam birkam+ nelielu papildus info klat.

Bazhix  Seendija viedoklis
Lieta tāda, ka neviena sieviete, pat visforšākā, pa ielu nestaigā ar birciņu: "Esmu brīva, varam iepazīties"
----------
Mūsdienās uz t-krekliem un jaciņām var uzdrukāt pilnīgi visu - kaut vai "Vēlos izklaidēties. Telefons: xxxx" :) Tā kā tas par tām birkām ir tikai neizdarība, nevis reāls iemesls :)

Seendija  colland, nevaru patentēt savu ideju, neesmu brīva...

Sermule  Esmu forša, un man vajag foršu vīrieti! Domāju, ka te ir daudz glītu, gudru sieviešu, tikai vīrieši ( daļa) neprot novērtēt.

Deisa  Atkarībā no vecuma grupas. Jo jaunāka, jo lielāka mērķauditorija ir arī " tur ārā", ar ko iepazīties, bet ar gadiem tā brīvo un sakarīgo ļaužu publika paliek arvien mazāka un retāka, tad iepazīšanās portāls ir īsti laikā.
Kā piemērs - nu ir cilvēkam (neatkarīgi no dzimuma) teiksim, 5 draugi, 50 paziņas un ap 100 darba kolēģi, ar kuriem regulāri komunicē. Bet tie lielākoties jau ģimenēs. Varbūt no tiem kādi 2 līdzīgā vecumā pretējā dzimuma un brīvi. Plaša izvēle ne? Un kur tad tā pieprasītība kundzei ap 40 un vairāk radīsies? Pa ielām valkājoties, veikalā iepērkoties vai pa naktsklubiem, krogiem dzerstoties?

Ananda_A  Bieži foršās un pieprasītās pat nenojauš, ka tie kas ikdienā apkārt spieto, tēmē uz kaut ko vairāk kā cieņu, draudzību, sadarbību.

Ikdienā vīrieši ir eleganti, pieklājīgi, neuzdrošinās sevi piedāvāt tā, kā šejienieši. Ja arī pievērš uzmanību, tad ne jau klaji uzbāzīgi. Nekad dzīvē nebūtu varējusi iedomāties, ka vīrietis svešai sievietei var piedāvāties izlaizīt, iz...t utt. Tādus brīnumus var piedzīvot vienīgi oho.

Kurai foršai pusmūža sievietei realitātē sitīs kanti 25gadīgs gailēns. Toties šeit to dara visneķītrākajā veidā. Cita lieta, piekrīt tā sieviete vai nē. Te var iegūt dzīves rūdījumu un uzzināt to, kas notiek vīriešu galvās. Te vīrieši parāda savu ēnas pusi, ko ikdienā slēpj vai uztic patiesi tuvai sievietei. Droši vien ar sievietēm ir tāpat.

una32  Uz ielas pienāk klāt iepazīties pārsvarā cittautieši, iereibuši vai neinteresanti pretendenti, bet internetā katru dienu pilna pastkaste, spēj tikai izvēlēties un izšķirot kuram atbildēt, viegli, droši un ātri, tāpēc arī internetā iepazīstas lieliskas sievietes.

MrJones  Ehh,,.man jau apnicis vinjas nolikt, cik tad var..../?

Principaa, man nav nekaadas daljas gar sho sievieshu speeju vai nespeeju atrast..forshumu/neforshumu...veselaa sapraata paliekaam...,galvenais, lai nebaazhas virsuu ..nenodirsh....!

"foršas sievietes pat oho spēja atrast sakarīgus vīriešus" ....njaa,,..shis teiciens man patiik! :)

JurisK  Sievieshu solidaritaate ir viena apbriinojama lieta!:) Mums taa nav, mums katram pasham, alusveederam liigojoties, jaaceertaas cauri nogribeejushos teevinju puuljiem, lai tiktu pie vieniigaa kaarotaa dziivee - izcirst! Sievieteem viirieshus nekad nesaprast! Un taa, intereses peec - kur tad rodaas tie stulbie triicekliishi ar smadzeneem pimpii, tos tad taadus pataisa taas izcilaas maates un ideaalaas sievas? Jeb taads muusu liktens - buut zemcilveekiem sievieshu pasaulee? Kaut kaa juus, meitenes, nupat saakat shaut paar striipu! Es tachu tieshaam ticeeju, ka sievietes arii ir cilveeki - nu izraadaas, ka paarcilveeki:D Nav bishkji sakaapis skaistajaas, un ne tik, galvinjaas? Tieshi taapeec sievietes neder vadoshos amatos un analiitiskajaa zhurnaalistikaa - paarlieku aizraujaas ar vienu ideju, noniecinot visu paareejo. Spilgts piemeers - kveelaa komjauniete jauniibaa, nu muusdieniigaa liberaaliste Kalniete.

Vaukskis  otreiz, nav visas sievietes forsjas ! Ja taa buutu, tad dalju nesauktu par "cjuusku veceneem", "fuurijaam" un citaadi, piedevaam ne tikai viiriesi, bet arii citas sievietes. Kaut kas vinjaas nav labs !
Te jau nav runa par cienju, jo sieviete var taapat buut forsja, arii apkaartejie var vinju par tadu atziit, izmantot, tacju tajaa pasjaa laikaa necieniit.

Geisha  Ananda_A, Tu jau nezini ka tas foršais pieklājīgais darba kolēģis īstenībā ir Torpēdis un tas strādīgais klusais puisis no kaimiņkabineta Tev piedāvā Ohujā seksu. Viņi tak ikdienā nenēšā T krekliņus ar uzrakstu - Oho pasažieris mans niks ir---- raksti - pasūtīšu.
Lai cilvēce atražotu sevi pārim ir vajadzīgi vismaz 3 bērni kurus vēlams ieņemt un uzaudzināt esot jaunos gados. Kad pienāks tie 45 - 50 gadi dzīve vēl tikai sākas. Un ne jau visiem vīriešiem ir vajadzīgas tās jaunās sievietes. Negribu kādu dzimumu lielīt, jo abi esam labi. Tas, ka viens otru te mutiski papurina nāk tikai par labu. Sastāvējies ūdens sāk smirdēt. Ir kustība - ir dzīvība. Lai jums dabonas šajā skaistajā pavasarī!

Araabs  Ohistes pamatā ir ar fiziskām vai mentālām kaitēm.Bez maz vai caur paziņām jādabū ambulatorā karte,lai zin ar ko darīšana:))

jadore  Arābs -> vai nav tā, ka tāds tādu pievelk? :DD

Araabs  Pievelkas pretējie poli,vienādie atgrūžas:))

Postremo  Tas , ka kaads ir te, nenoziime, ka nekad neiepaziisies tur araa, dziivee.
Vislabaak, strap citu, veicaas tiem, kas niespringst uz to iepaziissanaas oblegatumu. Dziive nesastaa tikai no..."aprats, kaa gribaas nu iepaziities". Ja nezinaaji.

Sassy14  Araabs, un Tava diagnoze, ka te sēdi? :D

Nerons  Gadās jau arī šeit kāda sakarīga, simpātiska sieviete, bet reti...jo cik reti:)
Vairāk jau var sastapt nelikvīdus, kas šeit visiem stāsta par savu iekārojamību un zemas kvalitātes pretējās puses piedāvājumu!
Ko darīt....tāda ir dzīve šajā vircas bedrē pie dzīvnieku novietnes:)
Lai arī jums šī diena saulaina un jauka!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu