Vai foršām,pieprasītām sievietēm ir vajadzīga iepazīšanās portāla palīdzība lai iepazītos?

Vai te tiešām ir foršas sievietes?Man liekas ka patiešām foršas sievietes nemaz nezina kas ir iepazīšanās portāls,jo iepazīstas tāpat.(džeki paši pakaļ skrien).Tad kādi trūkumi ir šeit esošajām sievietēm?Ja izskats ir ok tad varbūt raksturs draņķīgs?

klava4  Tur jau ir tā vīriešu lielāka kļūda. Torpedo..Kā vīrietis domā,ka viņs dabīgi ir skaists.Un, viņam nav jāpiedomā pie izskata. Ēd visu,smēķe..maz kustās.Nesporto.Jo sievietes mazākuma pa burzmu paķers..Bet sievietes neķer..Manām draudzenēm vīriesi jaunāki pa 12-14 gadiem..Jo tie ir paņemti pie kakla..nemanot apģerbti un sakopti,virzīti pa karjeras kāpnēm..lika mācīties,studēt..Viena tā arī pateica nebrauksim tur un tur kamēr nebūs kurpes nopirktas. Jo,ka zināms vīrieši un veikals tas ir Tabu..Sieviete dara vīrieti vīrišķīgu ,bet vīrietis savukārt sievieti padara iekarojamu un sievišķigu..Tas ir kopdarbs..Tāpēc jau saka .ka.blakus dārza āboli sulīgāki.Bet dārzs ir jākopj.

Turmas  Foršām meitenēm ir forši vīri un bērni. Viņām nevajag iepazīšanās portālus.

peedas_rasaa  Labrador, ir vēl viena pasuga - tādi, kas negrib komunicēt, bet vienkārši desiņu iespraust...
Saprotu - dabiska vajadzība... Tomēr... Kaut kā dīvaini... Mentāli nespēj ieguldīt, nu tur "sakoļīt" neprot, jo personība ir pilnīga nulle... Šosejieces atļauties nevar... Precēties negrib, jo redz nevar atrast jaunu, gudru, smuku, bagātu vienā personā... Tādu "govi" kā kaimiņu Jankam negrib... Vot i sēž netā un pirž... Maša un Daša vienās tulznās, visas sievietes ir cūkas... Bet ar sevi nestrādā, jo redz netā katru dienu 100000 sieviešu ir, gan jau kāda iemīlēs arī āzi...

Labrador  Forsha-tas ir ljoti plashs un stiepjams jeedziens.

Vanesa15  Nēnu, ja forša pieprasīta sieviete savā būtībā ir palaistuve, tad protams vajag portālus un ne tikai kolekcijas palielināšanai un pašapziņas vēl lielākai celšanai.
Vienkāršas foršas sievietes sen jau ir kādam pie sāniem. Vai tūlīt kādam būs. Tādas ilgi vienas apkārt neklīst.

klava4  Turmas...viedoklis ir vienkārsi izcils...fantastika. Tikai foršie vīriesi un sievietes arī beidz mīlet. Manas draudzenes vīrs aizgāja pie citas ..pēc 28 gadiem kopdzīves..Un viņiem bija katru dienu sekss divreiz dienā. Un visi teica ,ka labāku pāri nav redzējuši.Ko teiksi?28 gadus garumā.Nu un? Viņi mīl un ciena viens ,..otru vēl joprojam.Bet kopā nedzīvo..Katram sava dzīve..un citi partneri.Domā,ka neapnīk cilveks un bērni izaug..Daudzi cilvēki dzīvo ilūzijas..nav mīlestības..ir abpusējs izdevīgums.Laika pavadīsana..kopdzīve aiz garlaicības..utt..tas jau ir pierādīts..bērni ir iemesls uzsakt kopdzīvi. Bet nav iemesls lai turpinātu.

EECOOL  Sievietei ir nepieciešams veselais saprāts, tā pat kā vīrietim. Smukas, bet bez intelekta pazīmēm ir papilnam. Gan internetā, gan uz ielas. Adekvātam vīrietim arī internetā nebūtu, ko darīt, ja uz ielas varētu sastapt adekvātu meiteni. Diemžēl tādas foršās, sakarīgās tik viegli neatrast nekur.

LailaL  Jūs paši dzirdat , ko rakstat? Tātad- visas šeit esošās sievietes ir stulbas, neizskatīgas, nekam nederīgas un nevajadzīgas, un , ja vēl pēc 40...un vēl grib iepazīties? Tad- ko meklē šeit tie superskaistie, supergudrie vīrieši?Katrai no mums ir savs dzīves gājums, un katra no mums ir forša( ja šādi tiek formulēts jautājums), un katrai no mums ir savi plusi un mīnusi,katrai ir izvēle būt vienai vai tomēr nē, un, protams, katrai ir izvēle iepazīties portālā vai kur citur...

neko  "Nu ja, ka te ir pārsvarā nepieprasītas sievietes. "
Es gan to formulētu savādāk; "foršas sievietes pat oho spēja atrast sakarīgus vīriešus":)

edding  Sievietēm varbūt vajag, neies taču viņa uz ielas klāt iepatikušamies vīrietim .
Bet kādēļ jauki cilvēku nevarētu izmantot mūsdienīgas tehnoloģijas, nav saprotams. Jeb Tu gribēji, lai šeit būtu mazāk sieviešu?

varbuutjaa  Kultūra - neļauj pieiet un paprasīt..iepazīties..foršai sievietei uz ielas - 99%iepēja tikt atšūtam..

Pillerina  Palietotiem un pārlietotiem džekiem vienmēr esmu likusies forša, Tikai man tie palietotie ne visai kārojas. Varbūt precīzāk - ne visi. Tikai rets gabaliņš...

Geisha  Man viena paziņa teica - nu, bet tak arī tu gribētu ikdienā būt blakus vīrietim. Negribu. Negribu. Un viss.
1. iepriekšējā laulībā es tik labi labumus saēdos, ka joprojām nāk atraudziņas.
2. Es daudz strādāju. Vakaros pārvelkos mājās kā tāds zombijs un vienīgā mana vēlēšanās ir gultā ieņemt jūras zvaigznes pozu. Siekalas sakožļāt ir grūti kur nu vēl uztaisīt vakariņas, iztīrīt māju, uzvilkt seksī apakšveļiņu un izpildīt vingrojumus uz baļķa.
3. Savos 3 neatkarības gados es esmu dzīvojusi pēc principa kā gribu tā daru. Zaudēt savu neatkarību vairs nevēlos. Vairāk pateikšu, ka tajā dienā kad dārgumu izvadīju pa durvīm es beidzot sāku cilvēciski dzīvot. Sakas un klapes vairs neļaušu sev uzlikt (kodīšu un speršu, bet neļaušu).
4. Neesmu vientuļa. Man ir bērni un mazbērni. Znots izdara visus vīriešu darbus mājās. 2 vīrieši mājās ir par daudz.

Kazroze  Vai foršiem, pieprasītiem vīriešiem ir vajadzīga iepazīšanās portāla palīdzība lai iepazītos? Bēēē.

Viendienis  Pareizi, kaziņ, ko mēs te visi darām? A, ko? :D Sēžam un gudri runājam.

Tereze20  Latvijā r par 10%sieviešu pārsvars pār vīrešem,bet vecuma grupā pēc 50...izteikti lielāks.Pazīstu sieviētes no 30-45gadem,kuras intensīvi izglītojās,uztaisīja karjeru,bet ģimenes veidošana palika 2.plāksnē.Šīs sievietes ir labi situētas,sakoptas,šarmantas,bet 2.pusīti savā līmenī atrast ir priblemātiski.Zinu arī dažas jaunas sievietes zem 30 gadiem,kuras caur iepazīšanās portāliem ir laimīgi apprecējušās.Tajā pašā laikā nezinu nevienu pensijas vecuma sievieti,kurai izdotos veiksmīgi iepazīties ar problēmu nenomāktu,sakarīgu sava vecuma kungu.Vēlu veiksmi.

AivarsN  Interesanti tomēr,ko tik daudz cilvēku šeit dara? Nevienam itkā neko nevajag. PA laikam sen jau izkonkurējusi FB un Draugus.😀

Mazaa_naarinja  Nu ne jau spēj izvazāties pa visām Latvijas ārēm, lai tie puiši paspēj izskrieties pakaļ, jo ne jau vienmēr tas īstais meklējams savā pusē. Es teiktu, ka te ir arī foršas sievietes. Un arī vīriešiem nav ne vainas :)

Seendija  Atklāšu noslēpumu!!!Foršas sievietes arī ēd, guļ, skatās foršas filmas un foršām sievietēm prāts netiek nodarbināts, kur iepazīties, viņas iepazīstas un jūtas labi.Lieta tāda, ka neviena sieviete pat visforšākā pa ielu nestaigā ar birciņu, "Esmu brīva, varam iepazīties"

coldlands  Pieraksta blocina, Sassy, monetas un smagas davanas nedavinat.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu