Kur ir tā robeža?

Kuru pārkāpjot vairs negribam paši neko darīt, bet gribam visu gatavu.
Pazūd vēlme ko dot, ir tikai vēlme ņemt.

AivarsN  Kuram strādājošajam gan gribas turpināt strādāt ar pilnu atdevi,izmantojot savu gadiem uzkrāto darba pieredzi un erudīciju,kad viņš aplūkojis jauno Latvijas miljonāru Top 100?😀

Geisha  Atkal kāda paziņa mani tikko aģitēja stāties kaut kādā mistiskā naudas piramīdā. Par to jautājumu atsitos. Ok. Bet viņai esot vēl labāks naudas ieguldījuma variants. Krievijā būvēšot gaisa ceļus (Siguldas gaisa tramvajus). Varot jau aizbraukt uz Baltkrieviju un apskatīties. Vēl tikai šogad nauda tiks vākta no privātajiem neatkarīgi no valsts kurā dzīvo, bet nākošajā gadā tad tikai no firmām, sijām, utt. Lohatrons. Bet cilvēki tic. Un pat jau skaita cik nopelnīs rīt un cik pēc gada. Izglītoti, gudri cilvēki pasakām tic, jo grib saņemt naudiņu un dzīvot kā miljonāri.
Negribi strādāt kāda labā dibini savu firmu. Kustēt vajag nevis stenēt un vaidēt.

jurks  Ja mēs lepni dosim no saviem krājumiem, lai izrādītos citu acīs labiņi un dāsni, tad agri vai vēlu iestāsies iztukšītis un, var būt pat baigā škrobe!! Bet ja mēs ļausimies Dieva iecerei un darīsim labu Viņa Vārdā un ne savā, tad mūsu pūles un centieni būs bagātīgi atalgoti!
No savas pieredzes zinu, ka gribot būt labiņais savās un citu acīs, piedzīvoju tukšību!

Retarders  Kad pārstāj būt svarīgs citu viedoklis un emocijas. Kad galvenais ir paša ego.

Epifanija  tas ir vecums, cauri ir ar tevi!

KlusumsL5  Uzskatot, ka esam pati pilnība un Visuma pievilcības iemiesojums, tā robeža var pazust tikpat ātri kā pienākusi

KlusumsL5  Izlingojiet tak to ADAMSONE profilu kāds no šejienes laukā!

meanless  Viss atkarigs no vedera. Proti ja jus varat atljaut tur stukjet ieksha kaviaru ar shampi no rita lidz vakaram tad ari neko negribas darit, un ja sagribas tad var atljauties kadam samaksat lai izdara. Tomer ja jus veikala meklejies letakos kg/eur desu un citus partikas produktus tada veida tad nu naksies vien pasham darit gribot negribot.
Vispar nesenu lasiju vienu krievu rakstnieka gramatinju kura ideja bina tads ka tapat ka nokljustot melnaja cauruma izmainas realitate, tad tapat nonakot aiz kaut kadas naudas summas sliekshnja mainas realitate. Ja jums neka nav un kaut ko gribas tad ejat un dariet ja jums viss jau ir tad ari neko negribas.

Paula6  ...kad esi apstājies savā attīstībā un nekas vairs neinteresē, jo it kā visu zini; kad neesi vairs ziņkārīgs (labā nozīmē), jo tu taču esi gudrs; kad vairs nesmaidi, bet smīni; kad nepriecājies, bet puksti ka viss ir slikts; kad negribi vairs iepriecināt otru un gaidi kad tas otrs tev pienesīs visu uz paplātes; kad esi palicis slinks..ak, ko nu tur stāstīt, jo tad cilvēks nav spējīgs pat paņemt to, ko viņam dod.

Sassy14  Augsti godātajai adamsonei!
Veltījumam viena dziesma - un šis skatuves mākslinieks nav ne lauķis, ne sociālists, bet kaut kas daudz niknāks. Tāpat kā mans nelaiķa tēvs, kuru Tev labpatikās apspļaudīt.
https://youtu.be/cBojbjoMttI
Tavs kapitālisms jau sen pūst no iekšpuses kā vecs celms, un Tavi sasapņotie miljoni lido pa gaisu kā piedzērušās kaijas, līdz Tevīm nenokļūdami. Tā ka.... heil Satan to you! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu