Kā pareizi veidot sarunu iepazīstoties? Piermās vēstules.

Man jautājums par pašām pirmajām vēstulēm

Kas jāpajautā otram, un kas jāpastāsta par sevi?

Tessa  nenak ne prata atbildet uz sveiki vai chau.
ja velies sarunu, pec kuras tiesham var iepaziities, ir jaieinterese, vienalga, kursh kuram raksta. tada veida esmu iepazinusies ar daudziem PA pacientiem, par kuriem prieks, ka paziistu.
nerunajot jau, ja ir kada talejoshaka interese. japacenshas gan.

gertrude  gramatika un vēlreiz gramatika, jo brīžiem nesaproti - uzdod jautājumu vai konstatē faktu.

neonilla  Pirmkārt-jāiemācās rakstīt bez kļūdām!!!!

AivarsN  Uzdevums,radīt pircējam interesi par ne sevišķi pieprasītu preci. Tātad, jāveic neuzkrītoša reklāma,itkā nejauši izceļot labākās īpašības un radot ilūziju,ka šīs preces iegāde varētu ļoti uzlabot dzīves kvalitāti,neradot ne mazāko problēmu. Šodien visas pieļautās kļūdas pašreklāmā var norakstīt uz 1.aprīli,ar ko arī visus apsveicu!😀

wildangel  Sagribēja, lai atbildu uz cau..
Pat nedomāju tāda dēļ bakstīt taustiņus un iespringt, ko tādam pajolim atbildēt.
Nav normāla teikuma no viņa, nebūs arī no manis. Punkts.

adalaide  ņemot vērā 1.aprīli... "Smaiļiks" izsaka visu :D

Geisha  Draugos uzraksta vīrietis. Virtuālas bučiņas, tiek sūtītas dāvaniņas, klipi. Viss ir ok. Te pēkšņi : Ķā tev ar seksu? vai gailīti arī sūkā?". Tfu, tfu, tfu. Kaut tevi zibens saspertu trejdeviņos gabalos! Likās tāds zolīds kungs. Glupam glupa dziesma.

Deisa  Šodien joku diena, tāpēc atbildēšu bez jokiem:
Pirmkārt jau der uzrakstīt, kāpēc raksti tieši izvēlētajai personai, ar ko tā Tevi ieinteresējusi.
Otrkārt - pajautā to, kas tiešām interesē, ko neesi izlasījis profilā, bet alksti pirmām kārtām uzzināt. Pat, ja tas ir par seksu - vismaz lieki nekavēsi laiku ar dāmu, kas par šādām lietām runāt nevēlas.
Treškārt - paud savu labo gribu arī par sevi padalīties, parādi, ka esi atvērts, bet nešauj konkrētā virzienā, atstāj izvēli dāmai, ko viņa vēlas par Tevi zināt - "labprāt uzrakstīšu arī par sevi, bet visus nodzīvotos gadus uzreiz nesanāks, tādēļ, ja Tev ir interesē, droši jautā, kas Tevi visvairāk interesē"
Ceturtkārt - noteikti norādi, ka Tu ļoti priecāsies, ja saņemsi ieinteresētu atbildi, bet izvēle atbildēt vai nē ir viņas.

_Jola_  Bet vispār jau var arī darīt visu nepareizi, bet ar stilu tādejādi pārsteidzot un nošarmējot. Jo garlaicīgi jau tādi stumdāmi un bīdāmi džeki, kas satraucas ka tik kko nepareizi neizdara un cenšas kā tādi pionieri. Džekam tomēr ir jābūt ar savu es. Mēs te LV vispār visi esam līdz riebumam pareizi, pakalpīgi un iztapīgi.

riks086  -> Geisha 11:10
Kaut kad taču arī ir jāpajautā arī tas, kas patiesi interesē, cik tad ilgi ar tām dāvaniņām, bučiņām, klipiņiem (kas viss summā arī veido makaronus :D ) ņemsies..... :D :D Nejautāja tak cilvēks to būtisko uzreiz, pirmajā vēstulē - viss bija pareizi :)

irgo  Visiem labi zināms, lai pie sievietēm gūtu panākumus, sievietes ieteicams uzrunāt itāliski : Čau...

bestija  Mani parasts Čau!Garlaiko!Tad liekas ka vīrietim nav nekādas izdomas un fantāzijas un vispār viņs ir slinks.Var tak izdomāt kādu sakarīgu teikumu.Ja sieviete ļoti patīk var aizsūtīt kādu virtuālo dāvaniņu ja naudas nav žēl,bet tas uzreiz paaugstina izredzes.

adamsone  Nu tad tā... Kā pie pirmā aprīļa, teikšu bez jokiem. :D Cerams, ka māja, kuras ieeja ir fonā, tiešām ir tava?? Aizvāc tos hlamus un veco dīvānu. Apģērbies kā cilvēks, nevis tai šausmīgajā krievu stilā, kas liek domāt, ka zem drēbēm ir tāds mīksts un viegli ļumīgs rumpītis. Ar šādu bildi tevi nevar iekārot pat seksa badā esot, bet tu, kā raksti, gribi, lai sieviete iekāro, tu pa to laiku patupēsi maliņā un pagaidīsi. Tā manuprāt ir galvenā pretruna, kas atceļ jautājumu par to, ko rakstīt. Vīrietis, kas izskatās mīksts, nav neko diži izskatīgs un gaida sievietes iniciatīvu, var rakstīt ko grib.

ne_meklejumos  Esmu pieklājīga, uz sveicienu atbildu ar sveicienu, tālāk jau kāds garīgais un jautājumi seko. Tas jau vienalga šeit raksta vai dzīvē sarunājas, kāda atšķirība.

Torpedo  Lai lieki nekavētu savu un citu laiku, pirmajā vēstulē uzrakstu: tev bērni ir? Ja atbild, ka nav, tad sāku komplimentēt

palietotais  Jāuzprasa vai seksiņu grib,ja negrib nav ko tālāk ķēpāties.

Nellda  kam čau liekās garlaicīgs un noniecinošs, var teikt - labdien, labvakar,labrīt. kā jebkurā vietā,uzsākot sarunu. atnākot ciemos, taču vispirms sākam ar sasveicināšanos. ieejot veikalā, arī sasveicinamies, iestādē - arī labdien. kas šeit savādāks? vispirms sasveicināmies, tad sākam sarunu - vai vēlies iepazīties? vai seksu gribi? vai ar jaunāku nevēlies iepazīties? gribi,lai palaizu? mani ieinteresēja tavi komentāri pieredzes apmaiņā; man patika ieraksts dienasgrāmatā. katram savas intereses . atliek tad izlemt - turpinu saraksti vai nē. un tad jau var sākt prašņāt, cik liela alga, vai nepadalīsies ar to? utt.utt.utt

Nate  Ja teikumus sāk ar mazo burtu, bez garumzīmēm utt-uzreiz miskastē.
Pēdējā laikā ir kādas 7 vēstules "satiekamies?" un viss. Bezmaksas prostitūtu meklētāji.

Tuftalogs  Visiedarbīgākā un efektīvākā sarunas uzsākšanas frāze ir: "chawkodarisexugribi"

Torpedo  Tuftologs, to pašu var pajautāt ar Deisas klasisko: "Kniebies ar?" Tas uzreiz rada par tevi inteliģenta un cilvēka ar labu humoru priekšstatu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu