Kā pareizi veidot sarunu iepazīstoties? Piermās vēstules.

Man jautājums par pašām pirmajām vēstulēm

Kas jāpajautā otram, un kas jāpastāsta par sevi?

ne_meklejumos  Tuftalogs, šitie man vislabāk patīk, pakacinu un tad uzaicinu ciemos, vai tad man žēl izlīdzēt, ja 2000km cilvēkam nav šķērslis.

Tuftalogs  Deisa gudra meitene, zina drēbi, konkrēti un mērķtiecīgi. Tas frāzes kā Kalašņikova automats - nekad neatteiks un bliezīs no kājām uzreiz nost.

Tuftalogs  nemekleejumos, uz ko darīsi, ja no rīta zvans pie durvīm bet tur onka bez priekšējās redeles bet ar punci "9mēnesis" un ar kartona čemodā ar iedzīvi, kura ar makgaivereni pārsieta krustā: "Sveika mīļā, esmu klāt!"

AivarsN  Arī makšķerēšanas pamatprincipi var noderēt. Tātad vispirms jāizvēlas pareizā ēsma(makaroni). Jāpagaida lai zivs to kārtīgi norij(makaroni jākarina pietiekami ilgi)un tikai tad var piecirst(piedāvāt seksu). Geishai trāpījās nepacietīgs makšķernieks. Bet nedrīkst arī nokavēt ar pieciršanu,jo zivs noēdīs ēsmu un aizpeldēs(sievietei apniks gaidīt). Makšķernieki mēdz izmantot arī grunteni,tas ir kad pie paralēli ūdenskrātuves virsmai nostieptas auklas piesien vairākas atsevišķas pavadiņas ar ēsmu(uzraksta vienlaicīgi vairākām sievietēm to pašu tekstu),cerībā,ka vismaz kāda jau uzķersies. Spiningošana un velcēšana ir aktīvāki zivju ķeršanas paņēmieni,pie sievietēm lietojami ielas apstākļos.

Geisha  Ir jau arī cilvēki klusētāji. Forši cilvēks. Atveras lēnām, pamazītiņām un tad ne jau visiem. Tas, ka viņš uzrakstīja čau tas jau ir sasniegums no viņa puses. Tie literāti nemaz jau nav nopietnie cilvēki, bet vēja bērni ar visiem parunā un prom ir. Turpretī tas klusais kur vakar noliki tur šodien arī būs. Nopietniem nolūkiem tieši klusais ir derīgāks nevis pļāpa.

minnijai  Pirms es veru vaļā vēstuli no jauna "pielūdzēja" - es izčekoju viņa profilu. Ja tur paustā info nesaskan ar to, ko es meklēju- es pat neveru vaļā vēstuli.
Mēdzu nevērt vaļā vēstuli arī no tiem profiliem, kuros nav bilde. Jo baigi tizli kaut kā liekas sarakstīties ar tiem, kurus nespēj iedomāties. Un katram dot savu numuru, vai uzvārdu, lai varētu izčekot soc profilus...arī nevelk.
Bet ja profilā viss liekas ok, un atbilstošs manējai- es atveru vēstuli un lasu. Ja kaut vai parasts bet pieklājīgs teikums (piemēram "Es vēlētos Tevi iepazīt vairāk, ja tu arī, tad gaidu atbildi" ) es atbildēšu. Un pofig, ka šo viņš kaut 7 dāmām ir uzrakstījis reizē :D
Ja uzraksta vnk čau, vai vēstulē tikai smaiļikus saliek- neatbildu. Ja pirmie teikumi brutāli velk uz gultas tēmām- momentā interese noplok. Kā arī par tiem, kuri pirmajās trijās vēstulēs "bildina" .
Tā, kā - brīvie puiši, domājiet līdzi tam, cik sakarīgu info par sevi atstājiet anketā, kā arī par sava foto pievienošanu jau pirmajā vēstulē, ja kaut kādu iemeslu dēļ, tā bilde nerotā jūsu profila anketu :)

draboss  Sievietes reti pašas raksta, bet starp tām retajām, laikam ir vien pāris kuras spējušas izspiest ko vairāk ar šeit noniecināto "Čau" vai smailiju. Un kas vainas tam "čau" ? Tā jau itkā mēs sasveicināmies. Bet nu tās, kuras no tā uzbur uzreiz cilvēka dzīvestāstu, kāds viņš slinks un nez kāds....tās ar neko labu nav pelnījušas, ja nav smadzeņu, tad nav :)

ne_meklejumos  Tuftalogs, kāda iedzīve, seksu tak prasa, nodara kas darāms un čau. Tavā piedāvātajā variantā arī bez problēmām, mājā un dārzā vienmēr kur roku pielikt, atpakaļceļam nopelnīt varētu. Uz ielu nemestu, gultasvieta atrastos un zupas sķīvi nežēlotu.
Ja nopietni, ne man bilde ne iepazīties vai seksu meklēju, varbūt esmu sagrabējusi, miesās izplūdusi govs. Vai tad nav vismaz anketa jāizlasa un jāredz kam to seksu prasa, tas izbrīnu raisa.

Tuftalogs  Aivars, vēl arī ir trallēšana un var vienkārši ar dinamītu dīķī babahnutj, kas neaizmuka - pašas vainīgas.

Bellatrixa  Var jau gatavoties, cik grib, ļoti iespringt pie vēstuļošanas, bet man jāapbēdina, emocionālas un garastāvokļa būtnes tik pat labi, var atbildēt uz "chawkodarisexugribi" vai kādu trakā savārstījumu, jo bija TAjā omā, vai arī neatbildēs nekā, pat, ja uzrakstīs smuki, ievērojot visu, ko teica Deisa :) Ij vispār, labāk jau doties laukā, uzsmaidīt kādai un varbūt jau viss notiek, nekā te tapt par vidējo oho skābumķērni biksēs :D

janisqwerty  50 eur skaidraa un 45cm !- luuk pirmaas veestules paraugs !!!

Torpedo  Es domāju, ka tie, kas raksta tikai "Čau", jau ir tik daudz reižu atšūti ar tām garajām vēstulēm, ka nozvērējušies nekad nevienai vairs nerakstīt un pērles cūkām nekaisīt. Bet laiks iet un nekas nenotiekas. Nav citas izejas, kā tomēr rakstīt, tad nu, lai lieki nenopūlētos pa tukšo, saņemas tikai uz šo kautrīgo "Čau". It kā loterijas biļete tomēr nopirkta un kkas darīts lietas labā. Kaut arī varbūtība vinnēt ir niecīga. Nu, tikpat niecīga, kā pēc garas un saturīgas sarkastes

Who  esmu ievērojusi, ka vairums rakstītāju nelasa anketu
svarīgi laikam saprast vismaz anketā norādīto

NL_O  Ieteikums Nr. 1 - savas pirmās vēstules rakstīt bez kļūdām; elementāras kļūdas (~ kā ´piermās vēstules´) liecina par paviršiīiīibu... brrr...

Ananda_A  Var atvērt kādu kanālu par dabu, tur lieliski redzams kā tēviņi riesta laikā uzvedas. Atkarībā no gaumes, izvēlies vai nu kādu putnu, vai zīdītāju, vai abinieku, ko spēj labi notēlot.

Tad pie spoguļa sevi sagatavo un izvēlētajai dāmai dod signālus no šīs lomas. Iepriekš skaidri uzrakstot, ka viņa tev patīk un tu smelies iedvesmu no dabas, lai viņai iepatiktos. Piedāvā viņai piedalīties šajā rotaļā. Lai izvēlas, kas viņa būs-dzērve, zoss, govs, cūciņa, vāverīte, lauvene, kaķene utt.:DDD
Vismaz īsā laikā uzzināsi ir šai humors vai nav, ir šai sexaspīls vai nav un vēl daudz ko citu.
Šis padoms der, ja pašam ir humors; dzīves sagrautajiem sērdieņiem un upuriem gan ne.

wildangel  Par tiem chau...Ir tik daudz eksemplāru, kuri prot izteikties paplašinātiem teikumiem, ka čaviniekus droši var ignorēt.
Tā kā tie kuri neuzskata par vajadzību uzrunāt sievieti ar pilnu teikumu, droši.... turpiniet savu izteiksmes veidu. Ir kuras atsaucās.

Katram savs.

Torpedo  Šī mūžīgā sieviešu pašpārliecinātībapar savu pieprasītību un iekārojamību ļoti labi iederas 1. aprīļa kontekstā - es no PA nevienu neizvēlētos pat ar piemaksu :D

aston  Pirmaja vestule ar "chau" pilnigi pietiek. Vari vel piebilst ka Tev vina patik, vai ari vienkarshi gribi parunat. Un tad vai nu vina atbildes, vai ari nee :)

neonilla  Vajadzētu ielūkoties Janīnas Kursītes izdevumā Zīmju valoda: latviešu žesti 129.lpp. ir palocīšanās, paklanīšanās žests utt..

alvis25  Nevajadzētu melot un pārspīlēt . Bet pārējais individuāli .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu