Vai tie vispār ir vīrieši?

Saņēmu dažas vēstules no"galantiem"kungiem ko es te veca,resna meklējot un cerot atrast.Kādu brīdi šo vietu neapmeklēju un šodien atverot pastkasti domāju ka varbūt kāds vēlas iepazīties,bet guvu lielu sarūgtinājumu.Es tikai nesaprotu vai pazemojot sievieti viņiem kļuva no tā labāk?Kas tas vispār par vīrieti kas var nievājoši izteikties par sievietes vecumu,svaru vai izskatu?Lai arī kāda viņa būtu!Vai tā ir norma par kādu paņirgāties?

Katema  Vispār jau abās frontēs ir tādi subjekti, ka reizēm pat man mati saceļas: glīti/as, slaidi/as, dažāda vecuma, bet tie vārdi, kas nāk ārā...droši vien katram/ai ir kāda dziļa sāpe!

Korneelija1958  Labi jau ,ka viena daļa parāda uz reiz kas tajā būrītī mīt par putniem.Jā ir te tādi eksemplāri ar labi sakārtotu dzīvi kuriem suņu meitenes vien rādās.Pašiem ar veselību nav gluži kārtībā jo ne no šā metas alerģija un kur nu vēl veselības problēma ar kātiņa stāvēšanu.Labi jau ,ka ir arī humora un veselības pilni vīrieši.

akokao2  Nav jau tā, ka tikai veči neprot normāli komunicēt, tomēr daudz gadījumos sieviešu nekaunību izsauc neapmierinātība, ko savukŗt veicina neizpratne, ka sapņu prinči eksistē tikai pasakās... sava loma ir arī liekajam svaram- rādītāji 163/117, 152/94 vai 175/60 tiek slēpti, kas rada vilšanos un dusmas... tas, protams, rupjību neattaisno, bet izskaidro gan...Vēl viens novērojums: ja anketā rakstīts "pedagogs" vai"psihologs", tad labāk neko neuzsākt - Tās ir neizārstējamas DIAGNOZES!

Nellda  varētu saprast vīriešu vilšanos,dusmas, izbrīnu utt., ja tās vecās, resnās un visādi citādi nestandarta sievietes uzbāztos šiem skaistuļiem, rakstītu vēstules, censtos iepazīties. bet nē,- paši izlasa anketas, paši apvainojās un tad tādi dusmīgi uzraksta kaut ko sliktu sievietei, kas par šādas personas esamību par nenojauta un nebija sapratusi, ka portāls pieder tikai skaistajiem,slaidajiem,brīvajiem.

scheriff  Aizdomājos. Šī tak ir reāli labā tēma. :D Nav nekāds fufelis kā tur tikko uzdotā - Microsoft WordPad,kurš prot? Kurš/kura prot rediģēt un iestatīt šo programmu? Neviena paša komentāra. Turpretī šeit, drudžaini tiek pa klaviatūru sists un pērļots kā - kretiinu paraade...kaut kaadi kompleksainie njergas...realitātē ir knariņi...lieto prežus- lai nedzimtu pajoliņi...LV kuces...nestaav man uz resnaam,iedomiigaam krievu zojaam...Eu ūūūū, bābas, vecenes, raganas... kātiņa stāvēšanu...

Beidzot būs visu vakar ko darīt. Līdz rītam tiešām kādus 40 komentārus savāks. :D

arturo1963  Debiilu cilveecinu ir abaas pusees...taapat kaa sakariigu! Nav ko satraukties katriem s--iem!

sakka  Tiešām sviests!Ko var ņemties!Gvena,neņem galvā,agrāk te tiešam daudz paziņu izveidoja normālas attiecības un dzīvo vēl tagad,un cik zinu, ne galīgi ar top modelēm,un ir laimīgi!Tagad, kas te notiek???Vispār sabiedrībā,otrās klases skolniece man pasaka,ka badosies,jo resna esot,vai tas ir normāli?Jā,meitenīte,kā meitenīte,viss normā.

selnija_  Nepievērs uzmanību, samierinies, dzēs tās vēstules ārā un aizmirsti. Tāpat neko nevarēs mainīt. Vienmēr atradīsies kādi, kas gribēs iekost. Starp citu to pašu var attiecināt uz sievietēm, tikai cēloņi savādāki.
Par bloķēšanu: lai to veiktu, jābūt pieslēgtai ekstrai par draugiem onlainā un tikko tas riebeklis pieslēdzas, tā parādās info par to.Lūk tas ir nepatīkami.

Bazhix  Cik nu no psihiatriem ir dzirdēts, apvainojas par patiesību.. :)
Šis, droši vien, nav tas gadījums. Vienkārši kārtējais pasaules glābējs, kurš uzskata, ka ir pienākums visai pasaulei paziņot, ka 2x2=4 un daži cilvēki ir drusku nejaukāki kā citi :)

sakka  Ir cilvēku kategorija,kā šinī anekdotē!
Zaķītis aiziet pie Lauvu karaļa sūdzēties par vilku,ka viņš viņu kaustot,ja neesot cepure,tad par to ,ja uzvelk cepuri, tad par to, ka ir cepure.
Lauva pārmet vilkam,ko kā muļķis piesienies,izdomā iemeslu,Aizsūti pēc pīrādziņiem,atnesīs ar kāpostiem,sadod pa galvu kāpēc ar gaļu neatnesa.
Vilks satiek zaķi un saka, lai atnes šim pīrādziņus,zaķīts pavaicā-a tev ar gaļu vai kāpostiem?
Zaķi,atkal tu bez cepurītes staigā!

Nu,tā i šeit!

EECOOL  Gwena nu liecies mierā, ir skaidrs, ka rij visu pēc kārtas, nekādas pašdisciplīnas, nemīli sevi, ka pat baidies fočeni ielikt. Ko tad Tu gaidi, ka citi tevi tādu izlaistu sliņķi, kas par sevi nerūpējas mīlēs? Nu ne taču. Mīl tikai tos, kas par sevi rūpējas, kas mīl sevi, kas ir pašdisciplinēti, un nerij no rīta līdz vakaram gaļu un zivis.

Extra_Virgin  Viņus uz Ķinu vajadzētu. Tur uz vienu sievieti 130vīriešu. Pērkot pat mirušās kkādiem precību rituāliem, ja dzīvo nav..

verso  Selnija, nav jābūt nekādām extrām. Jebkurš var nobloķēt sev uz nerva krītošu pasažieri bez problēmām.

Extra_Virgin  Bet ko vispār var gribēt? Lapelei izskats oldskūlīgs, kkādi glupi dienas texti bieži vien pat kļūdaini.. Kurš normāls te nāks laiku tērēt.. Man viens tā arī pateica, ko tad tu gribi, vai neatceries kur mēs iepazināmies?

magnija  :) Gvena, kāpēc savu bildi neievieto profilā? vai Tu kaunies no sevis? man laikam paveicies, jo nesaņemu dusmīgas vēstules :). Protams, ka ir dažāi cilvēki šeit, gan vīriešu, gan sieviešu kārtas, hmm protams atvaino - bet maz ticams, ka ne no ša ne no tā pēkšņi raksta vēstules un apsaukājas...

fokapirmais  Apskatīju autores profilu un dziļi pievīlos :). Gaidīju, ka būs vismaz normāls daudzums sievietes, bet nekā, par maz. Man vajag vairāk. Tas nekas ka esmu zjenjatiks, ka mietiņš jāpastutē ar mietiņu , ka pēdējie zobi palika bulciņā un ka mati aug vairs tikai uz pakaļas. Dzīve vienalga ir smuka. :)

andzipa  :):):) Tie tupētāji oho tak nav pelnījuši tādu uzmanību, lai vēl apveltītu ar sarūgtinājumu:) Lai tā paliek viņu problēma. Gan jau arī pietiekami daudz žagatiņu te garlaikojas. Te tikai ar humoru un smaidu:) Kaut bijusi arī laba pieredze satikt foršus vīriešus, tagad esmu paretam un tikai PA dēļ. Ar smaidu pa dzīvi:)

selnija_  Verso, nobloķēt jau var, bet man piemēram katrreiz ielogojoties nāca ziņa, un kaitinošais pasažieris bija redzams vienā pulciņā ar draugiem. Ko es nepareizi darīju ?

Liigucis  Tā arī raksta: Tu tāda un tāda?? Ne no šā ne no tā neviens tā nedara...ja arī dara, tad tikai aiz mīlestības trūkuma...samīļo!!!

Tāds cepiens te cepšanās dēļ izskatās...kā jau te lielākajai daļai, iepazīties nemaz nevajga, tik laiku nosist!:))

Torpedo  Es nevaru saprast, priekš kam 60 gadīgai sievietei vēl vīrieti vajag mājās? Lai kko pielabo bez maksas? Skaidrs tak, ka nekāda seksa tur vairs nebūs un ja būs, tad to varētu komēdijfilmā rādīt :D Es vēl saprastu, ka sametas kopā un dzīvo kādas divas 60gadīgas sievietes, skatās savu turku seriālus "Bagātie arī raud" un pēc tam ir par ko parunāt. Bet priekš kam tieši vīrieti??? Lai varētu draudzeņu priekšā palielīties - re, kā man ir, bet jumsim nekā! ??

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu